Goed verpakt en snel geleverd

Ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het moment van verzending werd doorgegeven. Mijn doppenset arriveerde goed verpakt op het afgesproken tijdstip. Ik ben er blij mee!

Snel geleverd , mooie doos voor het repareren van tubeless banden

Verbaast over de prijs van hun aanbiedingen! niet duur snel geleverd ! zo doorgaan..

snel geleverd

mooie doos gevuld met van alles en nog wat. mandje zit zo vol. veel voor weinig

No nonsense, prima

Vlot, goede prijs.

precies wat ik zocht, goede prijs en snelle levering! perfect!

precies wat ik zocht, goede prijs en snelle levering! perfect!

Super service en hele goede kwaliteit. Heb een doppenset besteld. Was heel snel binnen en alles werd van te voren goed gecommuniceerd met mail.

Klantenservice onbereikbaar

Levering was binnen een paar dagen maar als je vervolgens de klantenservice nodig hebt zijn ze onbereikbaar. Na 8 dagen nog steeds geen reactie ontvangen en ook telefonisch niet bereikbaar.

snelle levering goed product

compact verpakt gereedschap

Naar tevredenheid

Spullen besteld en op tijd gekregen. Goede kwaliteit.

Altijd duidelijk en een vlotte levering.

Prijs kwaliteit goede producten.

Alles goed verlopen. Gelijk het hoort alleen de verzendkosten lopen op.

Alles is goed geregeld en loopt gelijk het hoort. Alleen de verzendkosten lopen op en daar valt niet op te onderhandelen. Spijtig. Voor de rest top.

Goede ervaring ,voor herhaling vatbaar .

Ik heb zeer goede ervaring met HBM Ook mijn zoon besteld hier naar tevredenheid

Snelle levering Goede prijs Kwaliteit van het product is goed, stiksel van bijgeleverde draagtas is van slechte kwaliteit

snelle en kwaliteitsservice

roducten zijn kwaliteit en zeer snel

Gewoon goed

Snel en goed geleverd top!

Perfect; precies zoals het hoort!

“Waterpomptang” is het artikel dat ik google-de. In de resultaten stond er een hele rij, waaronder een set van 3 verschillende maten van HBM. Ik kende het bedrijf al wel, maar had er niet(recent)(online) besteld. De website is overzichtelijk en het enorme assortiment duidelijk georganiseerd en ik kon dan ook makkelijk vinden wat ik zocht, mede door de gedetailleerde omschrijving van de produkten, en klikte simpel door naar “bestellen”. Een account in een mum van tijd aangemaakt en veilig en snel betaald. De verzending kon ik volgen en het pakket werd keurig volgens afspraak bezorgd. Zeer netjes verpakt, de juiste produkten, die ik besteld had. Een prachtige set “waterpomptangen” in een stevige insteekhoeswikkel van uiterst sterke stof, die netjes opgerold en dichtgeknoopt kan worden. Zonder overdrijving een erg mooie aanvulling op mijn gereedschapscollectie! HBM is duidelijk een professioneel bedrijf waarbij kwaliteit hoog is en waarbij ik met een gerust hart kan zeggen dat ik er zeker terugkom!

Echt top!

De bestelling is snel verstuurd, in meerdere paketten (zonder extra kosten) Eén artikel had helaas transportschade, maar er is na een mailtje direct een vervanging gestuurd. Kortom, erg goede service, en top bedrijf!

Goede spullen, goede prijs, beperkte flexibiliteit bij bezorging

Er is nergens in het bezorgproces de mogelijkheid om verdere instructies mee te geven aan de bezorger, dus het risico bestaat dat je een pallet vol spul zelf nog een campus over moet slepen.

Komen afspraken ģewoon na

Bestellen ging vlot,levering eveneens.

Snelle levering, goede informatie

Makkelijk besteld, met eventueel suggestie wat je nog meer nodig hebt. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden, en volgende werkdag al binnen.

Snelle levering en mooi gereedschap voor dit geld!

Snelle levering en mooi gereedschap voor dit geld!

Zeer snel geleverd

Ze hadden snel geleverd en ben er heel blij mee. Juiste prijs en kwaliteit.

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Prima kwaliteit en snel geleverd!

Netje op tijd geleverd

Heel goede ervaring!

Snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding is heel goed.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ