snel, super goed, uiterst voordelig!

ongekend goed

Goede service snelle levering goed product .

Het product is prima en snel geleverd. Voor relatief weinig geld prima aanrader .

super

alles tot in de puntjes verzorgd

correct, snel geleverd en perfecte afhandeling

overzichtelijke site, snelle levering en goede producten, gewoon perfect

snelle levering.

Goede webshop

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd, kortom: uitstekend

Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Vandaag bestelt en binnen 2 dagen in huis

super efficiënt en gewoon goed

Ongelofelijk snelle service aan een scherpe prijs, .... Dank u wel!

geweldig

Een hoofdband met 4 verschillende lenzen om te kunnen handwerken of voor een beter zicht bij klein priegelwerk

Goede levering maar incompleet en slechte handleiding

Over het product ben ik tevreden maar het bevestigingsmateriaal klopte totaal niet met waar de handleiding om vroeg. Zelf nog diverse bouten en moeren aangeschaft om geheel goed in elkaar te zetten.

snel en provisioneel

duidelijke web snel te vinden producten

Veel keuze om een mooie betaalbare werkuitrusting te kopen

Veel keuze om een mooie betaalbare werkuitrusting te kopen op 1 website

Zeer snel met bestellen/bezorgen en klantvriendelijk

Ik heb bij HBM Machines niets te klagen zowel de klantvriendelijkheid in de winkel als de snelle bezorging bij het bestellen. In een woord uitstekend en zeer zeker een aanrader aan andere!

Snelle levering alles naar wens

Volop keus en betaalbaar voor een ok kwaliteit

Heb HBM een paar jaar geleden ontdekt en is zeker zeer aanbevelens waardig

Zo moet het Zoals het hoort.

Ik vindt dit maar heel gewoon. vroeger kocht men alles in de winkel dat was goed en zo niet dan ging je terug. dus als ik nu wat bestel via het het dan moet je er op kunnen vertrouwen dat het goed is. daarom ze ik altijd, Je bent een klant eerder kwijt dan rijk !!!

ronduit slechte service

1 x HBM 8 Delige Uitdeukset / Uitdeuken Zonder Spuiten Artikelnummer: 3451 EAN: 7435125133129 Op 16/09 bovenstaande set ontvangen. Onmiddellijk gemeld dat een onderdeel daarvan niet voldoet aan de verwachting omdat het defect is. Op 20/09 nogmaals melding gedaan. Op 22/09 nog steeds geen reactie. Een mens zou toch minstens mogen verwachten dat er reactie komt

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel, correct en professioneel!

Zocht voor mezelf nog een lasapparaat. Die heb ik dan ook gevonden bij HBM, top apparaat, voor een geweldige prijs, en toch professionele kwaliteit, supersnel geleverd!

Goed verzonden, nette prijs

Ik had op de site snel gevonden wat ik nodig had. Het assortiment is wel enorm groot... Jammer dat er boven de €50,- verzendkosten bij komen, maar de verzending was wel snel en netjes.

Geweldig!

Zeer degelijke kwaliteit en op tijd geleverd :)

Handig en goed werkend machientje. Scheelt een hoop werk.

Snelle en goede service

Snel verzonden met goede track and trace. Product was precies wat ik zocht

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ