art.nr. 10037, HBM Bosmaaier 4 in 1

Enkele maanden geleden artikel hierboven gekocht. Wat een miskoop!!! De slechtste machine die ik ooit gekocht heb!!! De naam machine niet waardig. Alle procedures gevolgd, juiste benzine-mengeling,… Na 100x proberen start ze dan eindelijk, eventjes toch. Valt regelmatig stil. Na 10min warmdraaien kan de choke niet, in feite nooit, uitgezet worden. Chokehendel verschuift automatisch, dus machine valt weer stil. Stop knop verschuift tijdens gebruik vanzelf naar stop: machine valt weer stil. En dit telkens weer. Zeer sterke terugslag bij starten (veel sterker dan andere motormachines): gevaarlijk. Kwetsuren moet je er bij nemen! Draagharnas is onveilig. Riemen verschuiven continu! Riemen schieten los! Veiligheidsmiddelen zijn de naam niet waardig. Alles plastiek. Na 2x bewegen breekt er wel iets af. Gehoorbescherming sluit niet goed aan, klemt onvoldoende, verschuift continu… Gelaatsscherm volledig van plastiek. Na 2x bewegen breken de knopjes af. Scherm trekt schuin… Machine op zich, heel veel plastiek; zelfs de beschermingsbeugel onderaan is van plastiek. De machine 2tot 3x neerzetten en hij breekt af. Veiligheidsknop gashendel na 2x indrukken stuk. Enz..enz.. Ergste miskoop ooit. Had ik het geweten, had ik er nog geen 10Euro voor gegeven. Hebben jullie dit zelf al eens geprobeerd??? Een schande dat zoiets mag verkocht worden. De kwaliteit van de motor is volledig zoek. Ik noem dit zelfs geen motor. Ik heb in heel mijn leven nog nooit zoveel stress en moeilijkheden (en kwetsuren) gekregen met een machine! Gratis retour en geld terug zou hier het enige antwoord mogen zijn!

Uitstekend!!

Snel geleverd en alles volgens afspraak!! Uitstekend!!!!

Helaas gaat het ook wel eens fout

Ik kreeg een rol staal wol van 0,99 euro aangeleverd in plaats van een laminaat knipper van 99,00 euro. Al meer dan 10 jaar bouw ik software voor mijn klanten om dit soort problemen te voorkomen. met vriendelijke groet, Jager Consultancy

Snelle levering, goede en tijdige informatie en track en trace van het product. De prijs-kwaliteitverhouding is naar verwachting. Prima ervaring!

Prima voor elkaar

Op tij geleverd voor een redelijke prijs

Prima website en snelle nette levering. Product was alleen niet naar verwachting (mijn fout) maar snel door HBM gereageerd, en een juist exemplaar besteld. Helemaal tevreden dus.

Alles Super

Alles gut geklappt

snelle levering (enkele dagen)

HBM is gewoon prettiger omdat ze ook een winkel hebben waar ik verhaal kan halen....maar je kan er ook gewoon gaan kijken en shoppen (veel op voorraad in zeer ruime showroom)

Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijke website met complete info, duidelijke foto's. Bestellen eenvoudig en snelle levering.

Enorm aanbod, snelle nette levering, fijne website.

Hele fijne website met enorm veel keuze. Daardoor bestel je snel meer dan waar je naar zoekt, maar heb je toch nodig. levering snel en netjes verpakt.

had geen idee hoe snel ik de bestelling zou ontvangen. Vrijdag besteld, de volgende dag (zaterdag) al in huis.

Snel geleverd, goedprodukt

Levering op tijd. Nette aflevering

uitstekend

Heb de zaagtafel al gebruikt. Het enigste negatieve was dat er te weinig bouten en schroeven bij waren maar dat heb ikzelf wel opgelost. Voor de rest was het heel positief van bestellen tot bezorgen.

Snelle deskundige voorlichting

Prettige zaak, ware snoepwinkel voor hobbiist en vakman

Gemakkelijk bestellen en goed geregeld met ophalen

Prima prijs/kwaliteit van de gekochte machine. Bestellen ging gemakkelijk, evenals het ophalen. Vriendelijk personeel, goede ruime locatie, makkelijk bereikbaar

Prima wasborstel

Prima wasbirstel voor een goede prijs.

Ziet er goed uit en snel ontvangen

Goed en snel ontvangen

geweldig

Snel binnen, goed verpakt en mooi materiaal. Dat er een stuk verf af was geeft niet want het staat toch ergens onder.

Uitstekende prijs-kwaliteit goederen

Kwaliteit aan goede prijzen, snelle service en levering, ook in België. Alles heel correct

Weer top spul

Weer top spul en snel geleverd

Goed en kwaliteit

Bedankt voor jullie help

kan niet beter

Alles wat te zeggen valt,is al gezegd

Alles ok

Zeer goed en corekt

Zeer goede service

De bestelling was defect,kan gebeuren. Dit is zeer snel en correct opgelost. Een nieuwe snel ontvangen en werkt perfect.

Goed geregeld en op tijd bezorgd

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ