Zeer goed!

Vlotte levering

alles super duidelijk en optijd geleverd

alles super duidelijk en op tijd geleverd. alles werkt naar behoren ben er blij mee

Geweldige prijs kwaliteit verhouding

Bestellen en levering verliep super soepel en duidelijk. Product(aggregaat) voldoet volledig aan de verwachting en beschrijving klopt exact met de werkelijkheid.

Uitstekende kwaliteit, voor een goede prijs!

Uitstekende kwaliteit, voor een goede prijs!

Ideaal voor de tuin

Snel geleverd, prijs kwaliteit is dik inorde.

perfect.

Ik heb de bestelling goed en op tijd ontvangen Alles volgens afspraak.

C'est parfais!!!!! très bon produits.je continus de commander chez vous.

C'est ma troisième commande et ce n'est pas la dernière. bravo à vous. Continuez comme ça!!!!

Fantastisch service

Snelle levering en precies zoals omschreven. Echt heel tevreden over de geweldige kwaliteit. Vriendelijke groet Peter Dob Vloeren.

HBM heeft ook zijn aftersales goed voor elkaar!

Mijn bestelling bleek niet geheel compleet te zijn. 1 bout was van het verkeerde type. Een mailtje met foto's en uitleg bleek voor HBM voldoende om de gehele bestelling nogmaals te leveren. Probleem opgelost binnen 2 werkdagen! Mijn complimenten daarvoor. Mvg, Fokko van der Bijl

Besteld en zo in huis

Uitgebreid assortiment en snelle levertijd

Zeer uitgebreid assortiment, veel keus in prijs / kwaliteit

Snelle service en zeer uitgebreid assortiment

Regelmatig hier wat besteld, en altijd snel geleverd, en duidelijke feedback als het artikel later geleverd wordt.

Sérieux et rapide.

J’ai déjà acheter plusieurs machines HBM et c’est du bon matériels. La livraison est rapide et s’il y a du retard, vous êtes prévenu par mail. Je continue à être client. Bravo à la team HBM

Super, snel besteld, snel behandeld Volgende dag in huis. Goede matrialen

Prima geregeld

Degelijk materiaal en prijs, correcte levering.

Zeer goed.

Snelle afhandeling en levering van goed product.

Snelle afhandeling en levering van goed product. Ik vond het erg prettig dat ik een afleveringsdatum kon kiezen. Werd goed gecommuniceerd over de aflever tijd. Product werd op tijd gebracht.

Altijd perfect geregeld voor een goede prijs

Uitstekend je wordt goed geïnformeerd over status bestelling tevens normale prijzen.

Mooie producten

Meerder producten besteld. Mooie kwaliteit en snel bezorgd

Prachtig gereedschap

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Erg tevreden

Netjes en degelijk verpakt, snelle levering, wel in 2 x geleverd, had om mij in 1 x gemogen. Degelijke artikelen, goede prijs en omdat het in 2 x geleverd is met 3 pakketten was het me niet direct duidelijk via de mail welke pakketten wanneer geleverd waren/zijn. Maar bovenal erg tevreden. Fijne website.

Top kwaliteit en service!

De bestelde producten voldeden aan alle verwachtingen en het live tracking systeem houd je steeds op de hoogte van de status van de zending, ideaal!

Top. snelle levering

Goedproduct en snel geleverd!!

Snel in elkaar te zetten en ziet en voelt degelijk!

Super service ervaren. Communiceren met HBM Machines gaat vlot en netjes. Wij hadden na 1 keer gebruik de borstel stuk. Deze was afgebroken. Na contact met het bedrijf via email hebben we een nieuwe borstel mogen ontvangen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ