(H)ad (B)eter (M)eteen hier kunnen bestellen , Top

Hier bij HBM Machines , mijn eerste bestelling gedaan . En wel het volgende: HBM 6 Ton Hydraulische Krimptang 4 - 70 mm2 . HBM Profi 4 in 1 Automatische Draadstriptang met Knip en Krimpfunctie Inclusief 199 Kabelschoentjes. Kan zeggen dat alles er professioneel uitziet , super snel geleverd en goed verpakt is aangekomen. Dus hier bestel ik meer Top.

Top snel

Ik had op korte termijn gereedschap nodig, op zaterdag besteld, op maandag had ik het in huis ! Complimenten !

Niets meer aan doen!

Prima.

Zeer snelle levering

Dit was mijn tweede bestelling. Ben zeer tevreden met de kwaliteit, prijzen zijn goed en zeer snelle levering

Topproduct voor een heel scherpe prijs en erg vlot bezorgd.

Zoals bij eerdere aankopen eerst de website van HBM bezocht en daar de gewenste gereedschapskoffer met inhoud gevonden voor 50% minder dan bij de goedkoopste concurrent. Zo blijft het fijn zaken doen met HBM.

Briljante product.

De prijs en kwaliteit is uitstekend en ik ben er blij mee dat bij de product 1 extra batterij inzit.

Zeker een aanrader!

Had een snelle levering , helaas miste ik wat dingetjes bij me product ma ondanks ik wat mis werkt het product goed en zal zeker vaker bestellen

Snelle levering, goede producten

Overzichtelijk bestellen, snelle levering een goed product en betaalbare prijzen

Vlotte afhandeling zoals gewoonlijk.

Vlotte afhandeling als gewoonlijk.

Snelle levering goede prijs kwaliteitverhouding.

Goed tevreden over de bestelling, snelle levering en prijs kwaliteitverhouding. Ik kreeg echter wel een mailtje dat er één besteld artikel van de twee dezelfde niet op voorraad was. Keurig mijn geld terug ontvangen. Helaas is de website blijkbaar niet helemaal up-to-date, het artikel staat nog steeds bestelbaar in de webshop. Als de voorraad op de website keurig actueel was geweest had ik zeker een nog beter cijfer gegeven.

Geweldige sevice en geleverde materialen

HBM leverd goede gereedschappen en materiaal voor de hobbyist en de beroeps sector. Snelle levering en goede prijs

Perfect allemaal

Perfect gereedschap supersnel geleverd gekregen.

Top bedrijf!

Wat een supersnelle levering! 'S middags besteld, de volgende dag al geleverd! Nu al druk bezig om alles te sorteren.

de beste in prijs en kwaliteit

Tijdens de corona maatregelen kon de winkel niet bezocht worden, dus ging ik mijn bestellingen via de site doen. Wat een verademing met andere sites, zij doen wat de andere beloven en niet doen. Super die HBM en ze leveren ook nog snel, Een ding is jammer, nu mis ik wel de winkel met zijn personeel, de lekkere koffie en de stroopwafels. Toch maar weer eens langs gaan. Mensen van HBM bedankt voor jullie service, blijf dit doen

Zeer goed geholpen, service top!

Omdat de betaling online onmogelijk was, zijn de betalingsgegevens doorgestuurd zodat wij als een tevreden klant onze aankoop konden voltooien. Hartelijk dank en doe zo verder. Wij zijn tevreden over deze service. Met vriendelijke groeten.

Snelle levering en gereedschap is prima voor wat ik er mee moet doen.

Goede levering en wat ik heb besteld is perfect voor mij thuis om aan mijn auto's te klussen.

Uitstekende geregeld

Goed geregeld en op tijd geleverd

Top geregeld

Snelle levering, fijne producten. Zeer tevreden!

Excellent logistics, brilliant product

I bought a workbench on wheels. It is a rugged, perfect, solid workbench, was delivered in time for a good price. What more can I can I say?

Zeer vlugge levering.Product beantwoord 100% aan de verwachtingen

Zonder meer goed

Uitstekend geregeld

Snelle levering en product is geheel naar wens.

Super service en snelle levering

Top Firma ....... Top Producten

Prijs - Kwaliteit - Informatie - Verpakking - Levering = TOP