''Het moet gek lopen wil HBM het niet voor een vriendelijke prijs kunnen leveren! ''

HBM Website is gewoon toonbeeld van helderheid; eenvoudige zoekmachine zodat je hetgeen zoekt snel kunt vinden.

Geweldig! what else......?

Geweldig! what else......?

Prima en makkelijk verlopen

Goedkoop bedrijf met overzichtelijke site

Overzichtelijke site en product is ook zoals beloofd snel geleverd. Product was goed verpakt geleverd .

Productiefout bij zaagblad leidt tot vroegtijdig gebroken blad

Na jarenlange tevredenheid voor het eerst een serieuze klacht. Maand geleden (21/7) een zaagblad (productnr. 9502) gekocht. Bij het ingebruiknemen viel direct op dat het zaagblad tijdens het zagen in het werkstuk bij iedere ronde een duidelijke 'tik' liet horen en waardoor de zaagmachine tijdens het zagen ook schokte. Inspectie van het blad wees op een onzorgvuldig ingeslepen inkeping op het punt waar het blad aan elkaar gelast wordt: deze lag aanzienlijk dieper dan bij de rest van de tanden, resulterend het gehoorde geluid. Ik verzaag met het blad enkel POM, dat wil zeggen dat het blad geen noemenswaardige weerstand te verduren krijgt, oververhit raakt, etc. Toch is het blad nu al, na amper 10 keer zagen, gebroken en wel exact op het punt van de las en de te diep gelegen ingeslepen tand. Dit is niets meer dan een productiefout en ik hoop dat HBM erin voorziet om dit inferieure product kosteloos te vervangen.

Heb al eerder spullen besteldt bij hbm en ook eerder eens opgehaald.

Wij kochten er altijd airbrushcompressors. En nu voor het beton een mixer. Netjes en correct geleverdt. Gewoon wat je nag verwachten, kun je ook verwachten. Wat ze beloven. Doen ze ook.

Toestel werkt perfect, prima kwaliteit prijs verhouding

Snelle levering goed geinformeerd en prima kwaliteit prijsverhouding

Gooed verpakt en netjes op tijd geleverd!

Mooie betaalbare producten van goede kwaliteit

Prima! Snel geleverd, goed product tegen prima prijs!

Bestelling, levering en product zoals verwacht!

Degelijk setje draadtap houders.

Op zoek naar een degelijke draadtap houder, vind ik hier een setje van drie verschillende maten. Mooi degelijk setje, voor een heel mooi prijsje.

Goede en snelle service .Echt een aanrader waard.

Wat ik zocht.

Blij met mijn aankoop. Precies het product wat ik zocht en netjes en snel geleverd.

HBM altijd goed en voordelig

Bestelling wederom goed aangekomen. Gaat altijd lekker snel, en is nooit te duur, zeker de aanbiedingen niet! Dank HBM, tot de volgende!

Snelle levering en deugdelijk apparaat

Mijn eerste ervaring met apparaat maakt mij heel blij. Snel geleverd en accuslagmoersleutel is deugdelijk bouw en handzaam.

Goede aanbieding en snelle levering

Zolang ik bij hbm bestel ben ik nog nooit een reden gehad om te klagen.

Perfecte levering

Compressor met luchtgereedschap van HBM besteld. Deze kwam perfect verpakt binnen. Compressor zou stil zijn. Maar zo stil overtrof mijn verwachting.

Echt kwaliteit voor een mooie prijs

Fijne website,goede service en snelle levering,al meerdere bestellingen bij hun gedaan en heel tevreden,dus top.

Snelle levering, goeie prijs / korting. Prima spul

Snelle levering, goeie prijs / korting. Prima spul

Goede producten en snelle levering

Erg snelle levering en goede producten tegen een redelijke scherpe prijs. Al met al erg te vreden.

goed artikel

zoals gewoonlijk snelle levering en goed product

Topservice en snel geleverd.

Zeer net bedrijf die doet wat ze zeggen. Echte aanrader.

Prima volgens afspraak

Alles op tijd en in keurige staat afgeleverd.

Top kwaliteit gereedschap + snelle bezorging!

Top kwaliteit gereedschap + snelle bezorging

Top service!

Goede service, snelle levering. En goede prijs/ kwaliteit. Pakket binnen 2 dagen geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ