keurig en snel geregeld

top

Bestelling is op het tijd geleverd. Product zoals geschreven. Tevreden Klant

Materiaal heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede prijs.

Altijd snel

goedkoop en snel

kwaliteit en toch goedkoop

riante keus voor een mooi bedrag...en keurig en snel geleverd

Volledige bestelling snel correct, conform afspraak geleverd

Naast de snelle en correct levering voldoen de gereedschappen geheel aan mijn verwachting

puik

keurig verzorgd. m.vr.gr

Zeer goed en top service!

Zeer goed en top service!

Goede kwaliteit voor een kleine prijs.

prima site

goede en duidelijke site groot assortiment met zeer goede producten tegen een scherpe prijs, de eigen merk producten zijn scherp geprijsd en van zeer goede kwalliteit, ik ben zeer tevreden.

Veel artikelen ook voor de hobby en niet duur.

Ik heb meerdere malen artikelen bij HBM machines, materialen en gereedschappen besteld. Elke keer wordt er snel geleverd en zijn de artikelen zoals ze omschreven zijn in hun webshop. Een aanrader voor de hobby sleutelaar maar ook voor de bedrijven.

Alles zeer goed ontvangen en niet lang moeten op wachten

Top service!

Een apparaat met transportschade is zonder omhaal en op uiterst vriendelijke wijze pijlsnel vervangen… Top!

Je aankoop is kwaliteit en garantie gewaarborgd

De bestelling netjes op tijd afgeleverd volgens afspraak. Prijs verhouding materialen zeer prima. Door een schade die is ontstaan door vervoer. Is direct actie en compensatie toegepast. Binnen een zeer korte tijd na mijn reactie via een e-mail. Gewoon een prima adres. Die staat voor zijn services en kwaliteit.

Altijd goed bij Louis

tevreden

Top snelle levering Product voldoet aan verwachting Zo hoort het

appareil reçu extrêmement vite

J'avais besoin de cet outil en urgence et je l'ai reçu très vite, pile à temps pour mon travail. Pas cher et de bonne qualité!

Snel besteld en geleverd

Snel niet duur en snel geleverd

Snelle levering en tevreden over het product

Na aankoop van motorheftafel ( die ook uitstekend voldoet) en de snelle levering nu dus ook een luchtslang automaat besteld en nog snellere levering, dus een tevreden klant

Prachtig product!

Ik heb 4 kabeldrempels besteld. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Levering was snel. Het product voldoet zeer aan de verwachting.

niks mis mee

goeie prijsstelling, snelle levering

Snel en een top apparaat

Apparaat was erg snel geleverd (volgende dag) en voldeed helemaal aan de verwachtingen. HBM door mij van harte aanbevolen.

Top service!

Ik heb onlangs een MiG155 lasapparaat aangeschaft. Deze had gebruikssporen en ik heb dit gemeld. Men garandeerde de garantie en ik moest het uitproberen. Alles was ok en door dit te melden, kreeg ik een bon van 40 euro! Top! Ik ga zeker nog aankomen doen daar!

Goede service; snelle levering

Mijn vraag over het product werd uitstekend beantwoord, compleet met plaatje waar pijltjes in getekend waren. Verder was de levering vlot.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ