Goede service; snelle levering

Mijn vraag over het product werd uitstekend beantwoord, compleet met plaatje waar pijltjes in getekend waren. Verder was de levering vlot.

Korte levertijd, product voldoet aan omschrijving

Webshop heeft een groot assortiment, is duidelijk ingedeeld in catagorieen waardoor het zoeken naar de producten wordt vergemakkelijkt. De ontvangen producten voldoen voor 100% aan de omschrijving en zijn snel geleverd.

Snelle levering, niet duur en prima gereedschap

Nette winkel uitstekende service en een snelle levering

Goede service en snelle levering

Zoals altijd een snelle en probleemloze levering

Vlot

prima geregeld,op tijd,netjes geleverd

prima geregeld,op tijd,netjes geleverd

Zeer prettig

Zeer prettig: Ervaren Shoppen Bezorgd In de centen En als je het dan eenmaal thuis binnen krijgt Is het heerlijk om het uit te pakken en te gebruiken

Prijs kwaliteit uitstekend.

De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Snelle levering van producten.

Prutswerk

Zwenkwielen met rem gekocht. Wielen zijn gelagerd oké. Maar draaikrans is prutswerk Voor profi. Uitvoering

goede levering

Prima prijs / kwaliteot

Prima product en snelle levering!

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Snelle leveringen, hele mooie prijs / kwaliteitverhouding

Mooie producten voor een hele scherpe prijs Ben zeer tevreden over de snelle leveringen. Diverse benzine tuinmachines gekocht En een elektrische sloophamer.

Een tevreden klant

Mijn ervaring met HBM is tot nu toe zeer positief. Leveringen zonder problemen en op tijd. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde. Rond uit "we zijn een tevreden klant".

Waardeloze service en freesmachine

Je koopt een freesmachine van meer dan €1000, houd op met werken na een week (na frezen aluminium volgens instructieboekje). Dan vraag je maandag om hulp, donderdag nog steeds geen respons, telefoon verwijst naar email, maar dat lijkt niet te werken. Echt om te huilen. Ik hoop dat HBM via deze weg wel in actie schiet.

Super snelle levering

Makkelijke site telefonisch contact lastig dan moet je bij de buurman wezen

Snelle bezorging en goede spullen

Ik had een invalzaag nodig voor mijn verbouwing, deze is al 2 dagen na bestelling geleverd en functioneerd prima

Snel en keurig ontvangen

Gemakkelijk bestellen. Snelle en correcte levering.

Echt waar voor zen geld

Goede ervaring met dit bedrijf ,een vlotte verzending

Snelle service en levering van juiste product.

Eenvoudig bestellen en kwaliteits product

Een hbm plasma cut 60 gekocht. Een snijder die zeeg goed functioneert en degelijk aan voelt.

Een snelle bezorging

En goed gereedschap gekregen

Top Service en Super Prijs/Kwaliteit !!

Heb nieuwe laspost, lashelm etc… besteld deze was na 2 dagen geleverd in zeer goede verpakking & werkt Perfect zoals het hoort voor een prachtige prijs!!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ