snel geleverd, goede producten

3 lampen besteld. Bij 1 was de rubberen knop om de aan/uit knop niet helemaal goed terecht gekomen. zelf opgelost. Veel licht, professionele lampen.

Snel geleverd prima kwaliteit buigijzer zeer voordelig

Prima buigijzer voor een goede prijs

Geweldig wat een service!

Was een onderdeel dat niet 100% was. Werd zonder veel geschrijf en gebel per omgaande opgestuurd. Geweldige ervaring

Prima professionele gereedschappen

Mijn ervaring is bij herhaling positief, het verbeterpunt kan zitten in de snelheid van verzenden. Tevreden klant, Rob Diemel

Snelle verzending, goed product.

Prettige duidelijke site, snelle bezorgingen kwalitatief goed gereedschap

Heel prettig te kopen via de site. Duidelijk en toegankelijk. Kwalitatief goede spullen

Snel thuis gekregen

Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en werk heel goed

Snelle en transparante levering van kwalitatief prima gereedschap voor een goede prijs!

Hoewel ik meerdere aankopen heb gedaan bij HBM, betreft het hier een tang voor blind klink moeren en dikkere popnagels. Prima gereedschap! De levering verliep al snel en HBM houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Kortom alles wat beloofd is qua kwaliteit van het gereedschap en de snelle levering, is helemaal waargemaakt!

Goede ervaring

Zeer goede ervaring had iets te kort in de levering maar na contact had ik het ontbrekende artikel de dag erna met spoedlevering ontvangen.

Snelle service en goede prijs- kwaliteit verhouding

Ik zocht een handige extra tafel. Kwam voor een goede prijs bij jullie uit. Mooi exemplaar en erg snel geleverd. Blij mee.

Goed product, verzending goed geregeld.

Meubelmakers bankschroef gekocht, werkt prima.

Fijne service van hbm

Ruime keuze en snelle levering!

Ruime keuze en snelle levering!

Top Service!

Ik bestelde een gereedschap bij HBM waarbij per abuis niet de juiste woonplaats was vermeld. Na een mail werd dit meteen gecorrigeerd, echter was bij PostNL de zending al vertrokken met verkeerde woonplaats. Na een bericht aan HBM werd direct een nieuwe zending geregeld met juiste woonplaats. Toch werd de eerste zending afgeleverd door PostNL. Toen ik aanbood om de 2e zending na ontvangst te retourneren, was dit niet nodig en mocht ik deze houden of weggeven. Dit is echt service in optima forma! Aanrader.

Prima producten

Prima producten, makkelijk te bestellen. Leverantie voldoende.

Makkelijke en duidelijke site, ook qua bestellen.

Makkelijk besteld, product werd duidelijk omschreven. Snel binnengekomen en voldoet aan de omschrijving en mijn verwachtingen. M v gr Ben

Topservice!

Snelle en correcte levering + service. Een voorbeeld van hoe het moet!

Vlotte correcte levering

Vlotte correcte levering Mooi gedocumenteerd

Top producten en top bezorging

Mooie zaagbladen voor een prikkie. Prachtige buigtang voor ijzeren staven,nergens anders zo gezien

Duidelijke beschrijving. Voldoet aan verwachtingen.

Levering snel en netjes verzorgd.

super

snelle levering en goed verpakt

zoals het hoort

klaar en duidelijke bestelling-betaling-orderopvolging-levering meer moet dat niet zijn

Snel en duidelijk

Veel keus op de site, de producten zijn zoals ze op de site staan en het word snel geleverd. De producten wat we besteld hebben zijn van goede kwaliteit! Al met al top!

Zeer goede en snelle service

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ