Een super-degelijk setje voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ik heb al wat machines en gereedschap besteld bij HBM en kan geen kommentaar verzinnen. Goede website, goede en snelle leveringen. 1 keer met transport een schakelaar beschadigd, gebeld en volgende dag in huis. Een aanrader, groet Rob

Het reparatie set is zeer compleet

Wij hebben een banden reparatie set besteld en deze is zoals belooft binnen drie dagen afgeverd

Prima machine maar waardeloze handleiding/montage voorschrift

De machine (lier DW4000) is prima, maar de handleiding is een lange lijst veiligheidsvoorschriften (open deuren) zonder een goede montagehandleiding. En de montage is qua volgorde best ingewikkeld! De handleiding zelf is ook waardeloos, zonder duidelijke knopbediening. Het is allemaal trial en error…. Is het nou zo moeilijk een goede handleiding/montagevoorschrift te maken?

Verschillende keren besteld, en eerder binnen dan verwacht. Ga zo door

Top machine

Handige machine om mee te hebben. Ik gebruik deze, om mijn gereedschap mee schoon te blazen

Goed product en netjes verpakt!

Ziet er allemaal goed uit!

goed en snel

Goed en snel

Zeer snelle levering, perfecte afhandeling via e-mail.

Goede informatie via e-mail, product zeer snel geleverd en 100 procent naar wens.

Snelle levering en toch goedkoper dan op andere sites

snel voordelig en goed product

snelle levering goed materiaal zoals duidelijk omschreven is prijs is gunstig

Goedeprijs/kwaliteit

Kwalitatief goede producten voor een goed prijs. Snelle en goede afhandeling

Très satisfait de la valise à outils HBM 599

Le contenu de la valise est impressionnant, les outils sont de très bonne qualité. Le rapport qualité-prix est très intéressant. De plus, la livraison a été impeccable grâce à Post NL et a été réalisée en deux jours ! Bravo à HBM ! Je vais vivement recommander vos produits.

snelle levering moet hem nog wel proberen

Helemaal kompleet zoals omschreven, helemaal top!!

Afleveren prima geregeld, helemaal op de plek met advies van de vervoerder. Mijn buurman is ook heel geïnteresseerd en gaat ook het programma bekijken.

De beste service , snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd , netjes alles op mail

Prima werkbank

De werkbank die ik heb gekocht is prima. Zeker voor deze prijs. Het enige nadeel is dat er een paar onderdelen licht beschadigd zijn. Nu is dat voor een normale werkbank niet zo'n probleem maar omdat deze in de huiskamer staat wel wat jammer. Ik heb de beschadigingen zelf wel redelijk weg kunnen werken. Levering etc. was verder prima!

Prima levering!

Keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Niet dat HBM hier veel aan kan doen maar met name dat op tijd leveren is knap te noemen momenteel, dat gaat wel eens anders.

Op tijd geleverd zoals beloofd

Spijtig wasjuiste cirkelzaagblad met 40 tanden niet voorhanden

Afgehaald, prima bereikbaar en parkeren. Vlot geholpen, zelfs met inladen!

Online Gereedschapwagen besteld. Omdat het op mijn route ligt besloten af te halen bij HBM in Moordrecht. Afhaalpunt prima bereikbaar en ruim voldoende parkeergelegenheid. Mede dankzij time-slot systeem vlot en vriendelijk geholpen tot en met inladen aan toe. Product thuis uitgepakt en in elkaar gezet. Alles keurig erbij. Het voldoet geheel aan de verwachtingen.

Dikke pluim!

Dik tevreden over service en kwaliteit!

Veel op voorraad en snel in huis

Goed bedrijf en overzichtelijke website. Gewoon top.

Simpel en snel, goede kwaliteit/prijsverhouding.

Zeer tevreden!

Nette en goede levering van de producten

Nette en goede levering van de producten met een paar dagen

Snelle bezorging en goed verpakt.

Zeer tevreden! Snelle bezorging en goed verpakt.

HBM is de max

Degelijk materiaal voor een mooie prijs en supersnelle levering

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ