Super ervaring bij HBM machines.

Erg snelle levering, correct en positieve reacties op gestelde vragen en erg mooie en degelijke producten.

De snelle levering van mij bestelling ben is tevreden.

Doordat ik niet lang heb gewacht op mijn bestelling vindt ik heel fijn.

Eenvoudig besteld, stipte levering en correcte administratieve verwerking

Bestellen is eenvoudig via de website met een ruim aanbod en voldoende betaalmogelijkheden. We kregen daarna alles keurig en stipt aangeleverd waarbij we de nodige updates kregen van de orderstatus. De facturatie gebeurt via mail en was correct en in overeenstemming met BTW-regelgeving. Meer moet dat niet zijn.

gaat iets fout? gelijk de oplossing

De binnenband van een wiel van een apparaat bleek fabrieksfout-lek, konden ze natuurlijk niets aan doen. Maar de klus was ervan afhankelijk. Geen band op voorraaad, dus maar gelijk per kerende post het apparaat gratis opnieuw gestuurd! Fantastisch. De oplossing voor de klant ging boven alles.

slechte ervaring met behandeling klacht

ik stuur een klacht, krijg vervolgens in gebrekkig nederlands een domme vraag, en de vraag of ik hiermee goed geholpen ben. en daar moet ik het maar mee doen!!!!! goede service : niet echt!!

Prima materiaal

Snelle levering, correcte prijs. Groot assortiment.

Bestelling altijd zeer correct op te volgen. Snelle correcte levering. Keurig netjes verpakt. Kortom top

uitstekend

snel en goed geprijsd!

snelle levering en product voldoet geheel aan de verwachting

snelle levering en product voldoet geheel aan de verwachting

Top Machine snelle levering!

De bandschuurmachine heeft zijn werk al gedaan deur kan weer goed open en dicht had ik hem maar eerde gekocht

Gewoon zoals het hoort

Snel en goed

Snelle levering. Goede kwaliteit. Zeer goed verpakt.

Ruim assortiment en snelle levering!

Goede snijder, snel geleverd!

Snijd als boter.

Snelle en keurige levering

Zoals ik gewend ben van HBM werd ook deze bestelling snel en keurig geleverd.

Mooi product en snelle levering

Voor onze dochter, die de Dremel heeft ontdekt, een koffer vol met accesoires voor de dremel gekocht. Voor de prijs hoefden we het niet te laten en de koffer is heel erg uitgebreid. We hadden hem ook snel in huis. Dus zeker een aanrader!

Top bedrijf!

Kom altijd weer terug voor meer kwaliteitsvol gereedschap!

Groot assortiment en snelle levering!!! (Op tijd)

Website geeft ook relevante items aan bij je bestelling. Ideaal om zo gereedschap maar ook accesoires erbij te kopen.

Vlotjes

Snelle levering, heel tevreden met de verhouding prijs-kwaliteit. Zal hier zeker nog bestellen

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Alleen iets beter verpakken, zat een heel klein deukje aan de zijkant van de metalen doos, waar het tapgereedschap in zit.

Gemak en snel in huis op correcte manier!

Zeer content met bestelde! Goede kwaliteit voor uitstekende prijs snel en correct afgehandeld op een zeer overzichtelijke website.

uit de kunst

2 keer iets besteld,beide producten volgende dag in huis,klasse.

Wat ze zeggen,gebeurt ook.

Wat een prachtig bedrijf, alleen al als je hun site bekijkt. Als vrouw heb ik, samen met mijn man onze aggregaat uit gezocht. Uitgepakt, en hij ziet er top uit. Dank je wel!

Zeer goed bedrijf

Al vele malen besteld bij HBM, altijd goed en snel geleverd.

Fantastisch.

Heb nooit een vlottere en betere koop gedaan als deze. En zéér snel werd het product geleverd, ik stond er verstomd van. Een echte aanrader. Proficiat HBM.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ