Eenvoudig te bestellen, correcte en snelle levering

Geweldige overzichtelijke website en bestelling keurig en snel afgewerkt.

Uitstekende ervaring. Zal nog vaak wat bestellen.

Netjes behandeld vriendelijk te woord gestaan en een goede service

Snel geleverd product goedkoop en degelijk .

Snel geleverd en product goedkoop en degelijk

Fijne winkel om te bestellen en prima service

Vele producten afgenomen. Altijd perfect bezorgd en verpakt.

Geweldige en snelle service

Prijs en service zoals altijd super.

Perfect gereedschap en op tijd geleverd.

Perfecte service

Prima levering van goede compressor.

Lekker stil en snel op druk.

Uitstekend bedrijf

Dit geweldige bedrijf help je uitstekend met je bestelling en leveren het perfecte product waar ik niet eens van durf te dromen!!

Bestelproces en levering uitstekend op orde.

Bestelde producten via de website besteld. Bestelproces, communicatie en levering helemaal oke. Valt niets op aan te merken. Producten kloppen ook met beschrijving op de website. Top!

Helemaal Toppie.

Het omruilen van mijn product was geen enkel probleem, werd snel en vakkundig geholpen. Ik zeg helemaal toppie.

veel zaken afgereden voor een handlier en hier perfect geholpen

nadat ik div zaken afgereden ben voor handlieren, deze op mijn boot te monteren om de bijboot op te takelen. ik was wat huiverig om deze online te bestellen maar hier heb ik geen moment spijt van. snelle levering en goede product omschrijving HBM machines bedankt

Prima machine voor beste prijs snel geleverd

Een mooie spijkertacker gekocht voor absoluut een goede prijs. Werkt prima. Bij grote spijkers is de benodigde werkdruk kritisch. Heel tevreden, echt een aanrader.

snelle afhandeling en correct geleverd

Ik was benieuwd naar het nieuwe type van laspost , het is een lichtgewicht en werkt prima.

Snel geleverd en kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd en is nog in goede staat, voor deze prijs zeker geen opmerkingen.

altijd goede informatie en advies

duidelijke foto's en omschrijving van de artikelen maakt de keuze makkelijk voor de klant.

Precies gegaan zoals het hoort

De bestelling is precies geleverd zoals was afgesproken, dus zeer tevreden

Snelle afhandeling en maken levertijd waar. Prima.

Snelle afhandeling en maken levertijd waar. Prima.

Slecht services

Product ontvangen wat niet werkt. Probeer contact met de klantenservice te zoeken ten eerste niet telefonisch bereikbaar. En ten tweede op email wordt blijkbaar niet gereageerd?

snelle levering ook via mail netjes te woord gestaan met correct antwoord

levering was vlot, ik werd opgebeld omdat ik niet thuis was i.v.m. levering. met het aansluiten stuitte ik op een probleem i.v.m. dat de zekering er uit klapte naar langer gebruik, dan heb ik een berichtje gestuurd en de zelfde dag had ik antwoord en het probleem is nu verholpen.

Super service

Helemaal geweldig

Goed gevonden online en makkelijk te bestellen en heel keurig afgeleverd

Top & Fast levering

Good communication, good levering, nice prodcut

Goede website, snelle levering

Producten zijn goed te vinden op de website en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. De levering ging echt héél snel.

Gute Ware,schnelle Lieferung

Mit allem zufrieden