super

Snelle en goede levering. Direct op de hoogte gehouden door mail .

Des produits aux meilleurs prix

Bon site HBM avec beaucoup de produit pas cher. Un peut compliqué a si retrouver quant on ne parle pas hollandais même avec le traducteur Google. Disponibilité des articles un peut long quand il ne sont pas en stock au magasin. Dans l'ensemble je recommande se site HBM.

Snel en accuraat

Gisteren besteld en vandaag geleverd. Prima verpakt en voldoet geheel aan beschrijving. Klasse

Bestelling mooi optijd en de handzaag is van goeie kwaliteit en goedkoop

Zeer snelle levering

De bestelling was er zeer snel en het gereedschap was van goede kwaliteit.

Prima service!

het gaat precies zo al het moet..

Mooi stukkie gereedschap voor een top prijssie!

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering en goede kwaliteit van het gereedschap voor een scherpe prijs.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Al meerdere spullen bij HBM besteld. Betaalbaar voor waar ik het als hobbyist voor gebruik en prima kwaliteit.

Kwalitatief goede producten te verkrijgen bij HBM Machines!

Vanuit de website de bestelling gedaan. Dat ging erg vlot. Daarna direct op de hoogte gehouden in welk stadia de bestelling zich bevond. En over de levering alleen maar lof, de bestelde artikelen zijn geleverd en voldoen aan de verwachtingen.

Top producten

Geweldig geholpen en goed op de hoogte gehouden hoe de bestelling verloopt

De waterstofzuiger beantwoordt precies aan mijn noden

Vlotte bestelling en levering. Goed toestel!

Correcte en vlotte levering

Eenvoudig te bestellen Correct en vlot geleverd

Vlotte levering en altijd alles correct.

Heel tevreden van de kwaliteit en prijs. Steeds correct geleverd en degelijk verpakt.

kwaliteit en snelle levering

kwaliteit voor zeer scherpe prijs, word snel geleverd

Professioneel webwinkel met een super service

S avonds een mail gestuurd met de vraag hoe ik de druk kan regelen en daags erna s’morgens een mail terug met foto hoe ik de druk kan afregelen Top service

Super service - zeer professioneel

Perfecte levering en uitstekend gamma producten. Een top adres dat ik nog dikwijls zal gebruiken!

Perfecte snelle afhandeling en levering

Snel en gemakkelijk bestellen via internet En correcte en snelle levering

geweldige service

geweldig goed en snel geholpen met de garantie van de leun arm van mijn hout draaibank dank je wel

Goede kwaliteit voor een geweldige prijs .

Het product, een DRO voor op een draaibank is niet volgen de beschrijving in de aanbieding, maar desondanks voldoet het prima . Het bevat daardoor een aantal extra onnodige functies . Het versturen en de levering verliep behoorlijk snel en was voldoende gedocumenteerd . Factuur voor een intracommunautaire levering was voorzien en opgemaakt zoals het hoort .

Snelle verzending goed verpakt netjes

Super service

Mijn bestelling werd supersnel klaargemaakt. Zonder problemen ontvangen!

Prima levering

Prima op tijd geleverd en goed verpakt.

Kwaliteit en op tijd

Goeie webshop. Vlotte levering. Duidelijke product omschrijving. Aankopen voldoen aan de verwachtingen. Zeker een aanrader

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ