Super snelle levering

Besteld en volgende dag in huis

service indrukwekkend!

als trouwe en regelmatige klant kocht ik vorige week een compressor. Bij aankomst was het luchtpistool helaas niet meegeleverd. Emailtje gestuurd en probleem opgelost 2 werkdagen later door een nieuwe compressor op te sturen. Indrukwekkend en no nonsens service. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven ! Doe zo verder!

Makkelijk te bestellen

Via de website makkelijk bestellen, overzichtelijk Kwam keurig verpakt aan. Kwaliteit, dat is wat minder Had bitsetje, maar de eerste die ik gebruikte brak bij iets kracht zetten al af.

Snelle goede service

Bestelling de volgende dag al in huis. Wel hoge bezorg kosten.

Service

Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Ze hebben een enorm assortiment waar bijna alles te vinden is. Makkelijk bestellingen plaatsen, duidelijk overzicht van de status. Prijs / kwaliteit verhouding van de producten is erg goed. Ben al met al een hele tevreden klant. Ik lees een en ander over lange levertijden maar heb dit zelf niet zo ervaren.

Duurt lang met leveren

De review is er sneller dan mijn levering

Gewoon top

Al diverse keren besteld bij HBM en altijd snel bezorgd en top service,

Zeer goede kwaliteit!

Producten van zeer goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwalitiet van het geleverde. Top.

Doen wat ze beloven super

snel verzenden goede service

Goed en snel

Nette afhandeling en goede verzendinformatie.

Altijd goede en correcte afhandeling van de bestelorder spullen zijn van goede kwaliteit en tegen redelijke prijzen verkrijgbaar bestel graag bij hbm

zoals het hoort!

correcte afhandeling

Kwaliteit

Goede kwaliteit en schappelijke prijzen, snelle levering.

Top snelle levering

Ik zal nog bestellen

Direct veel mee gewerkt, ging uitstekend!!

Figuurzaagmachine gelijk gebruikt, werkt uitstekend en is zeer stabiel. Ook zaagjes wisselen is geen enkel probleem en gaat snel genoeg. Erg blij met deze aankoop bij HBM.

Heel overzichtelijke website, snelle service en zeer goede producten.

Top !

Ik had bitsetjes van Makita besteld. Suppersnelle en correcte levering. Ga als ik iets nodig ben op klusgebied zeker weer op HBM site kijken.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Makkelijk bestellen en snelle levering van uitstekende producten. Een snoepwinkel voor de gereedschapsliefhebber.

Goede snelle levering

Groot aanbod en snel geleverd

top!

Product zoals verwacht en werkt naar behoren!

Snelle levering kwaliteit weet ik niet is cadeau voor zoon maar volgens mij wel goed

top produkt voor betaalbare prijzen

HBM is mij aanbevolen door een vriend, zelf nu gekeken en al snel zag ik wat artikelen die ik graag voor wilde hebben, snel geleverd en alles van goede kwaliteit.

Alles goed geregeld

Ga zo door luitjes