Snelle levering !

Snelle levering!

zeer snelle service

Dit bedrijf beveel ik aan iedereen aan.

Prima afhandeling van de bestelling.

Prima afhandeling van de bestelling.

Niks te klagen

Via de website materiaal besteld. De aflevering was al de volgende dag en tel daarbij op, dat de prijzen over het algemeen goed zijn, dan valt er helemaal niets te klagen!

Eerste ervaring, en .. geweldig.

Ik was al een tijd aan het azen op een bepaalde machine en kwam via HBM machines uit op een niet te missen aanbod. Gelijk tot de actie overgegaan en het apparaat besteld. Het hele proces, aankoop tot levering liep op rolletjes, heel tevreden. Het apparaat zelf voldoen aan de verwachtingen en meer ! Super tevreden!

Goede kwaliteit voor een hele scherpe prijs.

De bestelling was snel geleverd. Kwaliteit is top.

Alles super vlot en snel verlopen en geleverd

Positief verrast door de vlotte afhandeling en de prijs.

Prima service, vlotte levering

We bestellen geregeld bij HBM en zijn daar heel tevreden over. Geven duidelijk en eerlijk op site levertijden aan en komen die na.

Duidelijke omschrijving op de site en goed en snel geleverd

Duidelijke omschrijving op de site en goed en snel geleverd

Eerlijk, betrouwbaar en snelle levering vanuit onternet bestellingen

Een aanrader voor gereedschap aankopen via internet. Na bestelling had ik wat vragen over het product. Hierop werd dezelfde werkdag door HBM op gereageerd met een duidelijk antwoord. Echt een aanrader.

Goede producten voor een nog betere prijs

Een bestelling geplaatst bij HBM Machines Deze is snel geleverd en het product was boven verwachting. Top service en top producten voor nog betere prijzen.

Simel, snel en goedkoop!

De door ons benodigde onderdelen waren op voorraad, en goed geprijsd. Netjes verpakt en razendsnel ontvangen. Zoals het eigenlijk zou moeten zijn.

Goede prijs en snelle levering

Gewoon goed. Niks op aan te merken.

Goed gereedschap voor een prima prijs

Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. HBM Machines levert goed gereedschap met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Zelf leren klussen, HBM helpt je daarmee!

Als je vader ineens weg is op 23-jarige leeftijd kan je twee dingen doen, bij de pakken neerzitten, of zelf aan de slag. Ik koos, bij autoproblemen van mijn moeder voor het tweede. Al gauw had ik de verkeerde afmeting doppenset (1/4 i.p.v. 1/2) besteld. Maar met een mailtje was dit allemaal verrekend en geregeld. Lang verhaal kort, de auto doet het weer. En ik, zonder technische achtergrond, kan zeggen dat de auto van mijn ma weer gemaakt is! Dankjewel team HBM, jullie hebben een vaste klant erbij.

Gewoon goed!

Duidelijke site en goede producten. Ook de verzending verloopt soepel en vlot.

Helemaal top

Snel en eenvoudig bestellen en ook nog eens snel geleverd. Mooi assortiment wat bovendien ook nog eens scherp geprijsd is.

Uitmuntend

Snel, correcte producten, betaalbaar en compleet. Net als de vorige bestelling. Wat moet je daar nu nog meer aan toevoegen? Blauw duimpje omhoog? Groet, Albert van Houten.

Snel en goed afgehandel

Ik vind dat mijn bestelling snel en goed is af geleverd

Uitstekend. Zeer kwalitatief materiaal.

Ik heb reeds een aantal maal bij HBM een aankoop gedaan. Ik keer steeds terug omwille van de snelle service en het zeer degelijk materiaal. De prijskwaliteit is top. De materialen (werkbank op pallet) waren zeer kwalitatief ingepakt en snel geleverd. We keren nog terug :-). Zeer profesionele en overzichtelijke website.

Mooi product en zeer snelle levering

Zeer goed.

Mijn ervaring is zeer goed.

Snelle levering, mooi materiaal.

Degelijk gereedschap voor de doe-het-zelver voor een goede prijs. De spullen werden bovendien snel geleverd. Prima service!

Top snel werk geleverd

Alles netjes en snel afgehandeld en geleverd daar kunnen meer bedrijven een voorbeeld aannemen

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ