Snel geleverd, verpakking kon beter

Ik had 3 onderdelen besteld en werden alle 3 in een aparte doos geleverd terwijl het 1 bestelling was. Verder snel geleverd en geen minpunten.

Snelle levering met telefonische afspraak. Zeer goed product! Ik ben super tevreden.

Goede communicatie en snelle levering.

Zeer goede service

Altijd snelle levering. Bij mij was er een artikel tekort heb een mail gestuurd en was direct geregeld met deze dank voor de service groeten martin.

Snelle levering goede kwaliteit

Snel en duidelijk

Duidelijke website en snelle levering

Helemaal top

Alles verliep helemaal top.

Goed en snel levering

Ik moet wel zeggen dat ik verbaasd ben over de communicatie van dit bedrijf over de gang van de bestelde spullen. Ze houden je op de hoogte wanneer de spullen worden verzameld en wanneer het afgegeven is met een track and trace. Zo kan ik mijn tijd inschatten en heb hierdoor me pakketje niet gemist. Top service !. Ook de prijs is top goed spul!.

Dik in orde!

Alles is zeer vlot verlopen.

Super snel en goed!

Machine was de dag nadat ik besteld had al bezorgd. Razendsnel! En een prijs / kwaliteit verhouding die moeilijk te weerstaan is. Zeker voor een beginner als ik een hele goede opstap naar "echte" machines!

Goede kwaliteit van machines en snelle levering

Heel snelle en correcte levering

Kwalitatieve producten met prijzen die ook de hobbyist kan betalen.

Kwalitatieve producten met prijzen die ook de hobbyist kan betalen. Verzending gaat steeds vlot.

Bestelling volgens afspraak geleverd.

Product voldoet aan de eisen en is keurig volgens afspraak geleverd

Helderheid snelheid en precisie

Helderheid snelheid en precisie

Op tijd en netjes geleverd. Artikel zag er goed uit en netjes verpakt.

Al mijn bestellingen zijn van goede kwaliteit en zeer snel in huis

Alles prima.

Goed product en prima levering.

altijd weer een goed gevoel

altijd weer een goed gevoel na het uitpakken van een pakketje geleverd door hbm machines. top product voor een scherpe prijs.

Perfect op de afgesproken tijd geleverd

Gemakkelijk gevonden op internet en een goede prijs. Snel en keurig op tijd geleverd.

Alles prima gecommuniceerd en geleverd.top!

Bestellen ging makkelijk,goede communicatie en inspraak wanneer levering plaats vond. Prettig bedrijf. Gr mary

geweldig

Het is een prachtige opberg kastje en heel eenvoudig om het klaar te maken om op te hangen.

Snel en goed

Degelijk product

Top !!!

Product snel en goed ingepakt mogen ontvangen. Ga hiet zeker vaker bestellen.

vlotte bestelling , goede service, eerlijke prijzen, snelle levering

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ