Vlot en correct geleverd.

Een aanrader voor de volgende keer.

Helemaal top service.

IK heb goeie ervaring met HBM Machines.

Goed en snel geleverd

Na de bestelling diverse berichten ontvangen over de status van de bestelling tot en met de aflevering aan de deur. Kwaliteit van het materiaal is goed.

Goede snelle en heldere dienstverlening

Goede kwaliteit producten. Snelle levering en goede communicatie hierover. Ben zeer tevreden en zal het zeker aanbevelen.

Gewoon goed en snel en duidelijk.

Goed en betaalbaar gereedschap voor de particulier

Meerdere keren al iets besteld. Snelle levering en uitstekende kwaliteit van de producten.

Top materiaal voor een degelijke prijs

Alles voor een degelijke prijs en kwaliteit

Prijs/pret verhouding zoals verwacht

Prima levering en alles zoals omschreven in de webshop

Voor de 3de keer besteld en er volgen er nog!

Super bedrijf. Kwaliteit en snelle levering. Ik weet waar te bestellen als ik nog iets nodig heb.

Fijne set voor een goede prijs.

TOP-ervaring.!!

Heel snelle levering en heel tevreden over het product.! Een TOP-ervaring.!!

Top meter

Als oud hoofdmonteur hecht ik aan goede en betrouwbare informatie Goede en betaalbare meter

Snelle goede levering toppie

Snelle levering van goede producten.

Erg tevreden, al een paar keer besteld. Producten zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd.

Als monteur wil ik goed gereedschap Koop dit daarom bij HBM, betrouwbaar en uistrkende kwaliteit

Sinds lang bij HBM klant ( jaren 90 toen nog via Herman Buitelaar) Nu kom ik de familie steeds tegen op beurzen en zelfs op onze klassieke Triumph evenementen Altijd goede materialen maar ook aanbiedingen en gebruik ze ook als kado voor technische vrienden Laatst nog een vriend die bij jullie op de zaak is geweest om te kopen Michel Tieleman Kan aanbevelen niet ingevuld krijgen??

Snelle levering top

Vlotte levering een duiimpje

Makkelijk te bestellen, goede feedback over status bestelling, goed produkt

Verpakking kon iets degelijker in mijn geval.

Wauw

Het aanbod, de service en de prijsstelling, waar vind je dit nog. Mooie en gebruiksvriendelijke website en levering conform wat ze beloven. Voor mij een mooie aanwinst om nieuwe tools te halen. Ik ben HBM fan.

Top bedrijf

Beste levering top kwaliteit En vriendelijk personeel ⭐⭐⭐⭐

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk en snel geleverd.

Hele goede ervaring voor vervolg vatbaar.

Makkelijk te bestellen en vlotte levering en een uitstekende machine. Bedankt.

Goed gereedschap

Goed gereedschap tegen een goede prijs, en een snelle levering.

Super tevreden

Perfect gereedschap en perfecte levering

In één woord geweldig

Uitgebreid assortiment en een zeer snelle levering. Kwaliteit is uitstekend.

gemakkelijk besteld, bijna onmiddellijk in huis.

Site is duidelijk, overzichtelijk Prijs was goed Verzending in 3 delen mogen ontvangen, 2 delen de dag nadien al, het laatste deel op de 2 dag. zeer tevreden, bedankt!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ