Uitsteken simpel en snel

Duidelijk website. Email duidelijk met status bestelling. Snel levering

Zeer goed netjes en snel afgeleverd

Ik had twee slijpschijven besteld heel snel en netjes geleverd goed op de hoogte gehouden over hoe en wat in 1 woord top

Ruim assortiment, duidelijke communicatie en snelle levering.

Top! Superieure prijs kwaliteit verhouding bij hbm!

Besteld, snel geleverd met goede tracking en het product is perfect zoals omschreven en levert uitstekend werk. Wel bedankt!

Goede produkten, goed verpakt. Alles naar wens!

Goedkope producten en snel geleverd

Producten besteld, geleverd op tijd zoals beloofd. Top

correct en snel

voor herhaling vatbaar

voor niks naar de winkel

naar de winkel gereden voor de hbm multi tool aanwezig volgens de site ,nou nietdus, uit verkocht erg jammer, hou je site bij ,vermeld dan dat het is uitverkocht !

Overzichtelijk, ruim, goed assortiment.

Ons eerste bezoek aan HBM, gelijk een zeer positieve ervaring! Behulpzaam personeel, ruime keuze en overzichtelijk ingedeeld. Makkelijk te vinden, je rijd zowat gelijk naar binnen ;-) Zeer voordelig geprijsd, een touw van 20 mtr/doorsnede 10 mm/trekkracht max 1500 kg voor aan mijn vismagneet kost hier slechts 6,99 tegenover 15,- bij de magneetleverancier. Wij gaan hier vast nog wel vaker komen al is het voor ons niet in de buurt, we moeten er 20/25 minuutjes voor rijden.

Super snel bezorgd top kwaliteit

Nette duidelijke website is precies zo het op de site staad

Goede service, top product

Binnen een paar dagen had ik het pakket binnen. (Koplamp polijstset) Deze werkt precies zoals geadverteerd. Enorme aanrader.

Mijn ervaring met hbm is zeer goed

De leveringen zijn correct en netjes verpakt bij grote bestellingen wordt je eerst gebelt dit maakt mijn ervaring met hbm zeer goed

Buitengewoon Geweldig

De gereedschappen van HBM Machines zijn voor een amateur doe het zelver zoals ik uiterst geschikt en perfect van kwaliteit.

Geweldige producten en snel geleverd!

Als vaker besteld en altijd tevreden geweest. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit keer een schroefdraad tap set gekocht en wederom onder de indruk van de kwaliteit! Wanneer ik gereedschap nodig heb kijk ik eerst op www.hbm-machines.com !

Good quality and fast shipment

Very fast response. I've received calculated shipping cost in a few hours, and the package arrived in five days (including weekend).

Prima Plakband

Zonder deze rol plakband zou ik niet kompleet zijn. Met déze rol, mijn vrouw, mijn kinderen hun echtgenoten, kleinkinderen en de hond kan ik het leven weer aan.

geweldig correcte levering

prijs/materiaal verhouding is uitstekend

Snel, goed en goedkoop

Probleemloze ervaring. Besteld, betaald, geleverd, op tijd. Omschrijiving op de website klopt met het geleverde artikel en het artikel voldoet aan de verwachtingen

Geweldig dat HBM goed gereedschap goedkoop kan verkopen

Het is fijn dat goede, dure merken door HBM nagemaakt worden voor weinig terwijl de kwaliteit wel goed is

Precies zoals beschreven

Gewoon duidelijk wat je koopt en de diversiteit ,en dat voor een goede prijs, ik zal hier zeker weer bestellen. Gekocht lasapparaat 200arc hbm

op tijd geleverd goede prijs kwaliteit

deze keer snel geleverd ,maar wacht al 2 jaar op mijn zak glasparels

Zo gevonden wat ik moest hebben en al snel geleverd

Prima artikelen, conform beschrijvingen

Positief, professioneel en voor herhaling vatbaar.

Snel en goed

Besteld wat ik nodig had. En snel thuis geleverd.

Tot de volgende keer

Verassend goed en goedkoop en snel verzonden en goed verpakt.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ