Een zeer goede lashelm, stevig en buigzaam materiaal, hoofdmontage ook goed ik beoordeel met een 9.5 kwa prijs kwalijtijd verhouding

Uitstekend snel leverend bedrijf

Bedrijf levert snel tegen een uitstekende prijs.

Goede kwaliteit en service

Zelfs in deze tijd snelle levering en van uitstekende kwaliteit

Bestelling goed te volgen, snelle levering

Zou er zo weer iets kopen

Prijs kwaliteit,snel,ruim aanbod

Voor de eerste keer dat ik iets bestelde op HBM. Er is enorm veel keuze en voor elk wat wils.De bestelling plaatsen gebeurde in no time,alsook de betaling. De verzending ontving ik binnen de paar dagen,men hoort nog van mij bij HBM Machines.Het is een snoepwinkel voor de doe-het-zelver!!!

Zoals gewoonlijk super geregeld

Gewoon super geholpen

Snel

Zeer goede communicatie en snelle nette levering

Altijd prima kwaliteit en snel geleverd!

Altijd prima kwaliteit en snel geleverd!

Correcte prijzen, prima kwaliteit, groot gamma, stipte leveringen

steeds stipte leveringen, als er iets niet direct kan geleverd worden houden ze u op de hoogte van nalevering.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb een dopsleutelset gehaald, kwalitatief erg goed en dat voor een zeer lage prijs. Kon het nergens beter vinden online!

Zeer goede klantenservice als je een verkeerde bestelling doet. Goed opgelost!

Snel en netjes geleverd, mooie spullen

Bestel zeker weer

Prijs-kwaliteitverhouding voldoet precies aan mijn verwachting

Vanwege de positieve ervaringen bij zowel de soepele bestelling als ook de snelle levering, en tevens grote tevredenheid over het geleverde product, is shoppen bij deze aanbieder voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

Apparaat is prima. Precies wat je mag verwachten.

Keurig op tijd geleverd en geen beschadigingen aan de verpakking en apparaat.

Snel geleverd, goedkoop en het beantwoord aan de verwachtingen.

De afzuiging van schuurstof en zaagsel werkt goed. De afzuiger voldoet aan mijn verwachtingen.

Goed, voordelig en snel

Praktische bakjes voor van alles en nog wat!

Goed hoor al jaren klant

Prijs kwaliteit verhouding is goed

goede webshop

snel en goed geleverd, misschien fijn om bij het bestellen een bezorg dag te krijgen. Nu had ik geen enkel idee wanneer het zou komen. Een dag van te voren een mail maar toen was ik al weg.

snel, goede prijs

snel, goede prijs.

Degelijk gereedschap voor een goede prijs en mooi op tijd geleverd

Regelmatig bestel ik wat bij HBM. Soms ook voor grotere bedragen (onlangs een 4kW aggregaat besteld). Er is voor ieder wat te vinden. Van professioneel materiaal tot voor de ervaren hobby klusser. De weergave van de voorraad klopt netjes, dus wanneer ze zeggen dat het op voorraad is dan is het er ook. De bestellingen worden op tijd afgehandeld en je otvangt netjes de status (ingepakt, klaar voor verzending, verzonden,...). De spullen worden ook goed verpakt, een grotere zending wordt over verschillende dozen verdeeld om beschadigingen van de spullen te voorkomen. Ben dik tevreden met zowel de goederen die ik heb besteld als met de afhandeling van mijn bestellingen. Kan op basis van mijn persoonlijke ervaring deze winkel aanraden.

Goeie website duidelijk en snel geleverd.

Al eerder wat besteld ga dat zeker weer doen.

Snel binnen

Snelle levering van het product voor een goede prijs. Zo hoort het!

Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen, zorgvuldige bezorging en goede producten.

Snel en goed

Prima service. Prima artikel.

Prima kwaliteit, voldoet aan verwachting

Vorige week een bestelling geplaatst van 3 verschillende producten. De snelheid van levering, informatie op de site, kwaliteit van het gereedschap en de prijsstelling is allemaal prima. Als ik toch nog een aandachtspunt mag geven: De geleverde lagertrekkerset is keurig voorzien van eigen labels van HBM. Echter ontbreekt hierbij een gebruikersbeschrijving. Samenvattend scoort HBM bij mij een zeer ruime voldoende: ik zal hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ