Uitstekende webschop

Snelle levering en uitstekende verpakking

Top, as always.

Spullen met juist prijs/kwaliteitsverhouding. Eenvoudig en efficient tot aan de deur afgeleverd.

perfect

ik heb niets te klagen

super!!

Zeer snelle levering, plezierig omdat je er toch op zit te wachten en verder wil met je project

Met 2 dagen bezorgd. Op tijd voor mijn vaders verjaardag. Hij was er erg blij mee

Kwaliteit voor een keurige prijs

Bovenfreesjes in houten kistje van Metabo gekocht. Continue updates ontvangen over voortgang bestelling en levering

goed geregeld

makkelijk en snel bezorgd

Goed gerief! Efficiënt aankopen en leveren!

HBM heeft een uitstekend gamma aan goede tools. Tis gewoon al fijn om te zien wat ze allemaal hebben.

Super en snelle verzending.

Wordt altijd goed op de hoogte gehouden ivm verzenden enz.

Top snel en correct geleverd

Top snel en correct geleverd

Super snelle levering naar een waddeneiland

Super snelle levering naar een waddeneiland

Zeer snelle levering en een uitstekende service Ik wil deze zaak zeer zeker aanbevelen. Jan van Dijk

Product was niet direct leverbaar, maar ik werd goed op de hoogte gehouden! Ik heb het materiaal nu ontvangen en het werkt wederom fantastisch.

PARFAIT

Commandé le 01/06/2021 et livré le 02/06/2021, produit conforme!!!

Zoals je verwacht met gereedschap, gewoon Goed

Het is makkelijk een keuze maken door een goede product omschrijving inclusief een filmpje waar het product praktisch in gebruik wordt genomen. Bestellen en afleveren netjes volgens afspraak. Het daadwerkelijk in gebruik nemen is precies zoals verwacht. Gewoon goed.

Prima geregeld !

Prima product tegen redelijke prijs snel geleverd !

Als beschreven en in een net tijdsbestek

Pakketje was binnen 3 werkdagen binnen. Producten waren net geprijsd en werkten goed bij gebruik.

altijd goed

omdat ik al meerdere artikelen had besteld blijf ik gewoon klant van HBM en weet dan dat het goed is

Scherpe prijzen en snelle levering

Vanaf het moment van bestellen ben ik zeer goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken betreffende de levering. Tot het moment van levering. Erg fijn.

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering. Ik zal zeker nog een keer bij HBM bestellen.

Grote vorraad

Snele levering en kwaliteit spullen

Goed product voor een goede prijs.

Potkrikken waren snel geleverd en waren perfect voor de klus.

Helemaal top

Kwalitatief hoogwaardige producten snel geleverd en goede service

Snelle en correcte levering

Op zaterdag een grote compressor besteld en op dinsdag al geleverd. De voortgang van de verwerking is zeer accuraat. Evenals de levering door derden. Absoluut een aanrader!

Goede prijs & kwalitatief spul!

Jullie zagen er uit als een webshop met echt professioneel gereedschap. Jullie hebben zeker niet teleurgesteld. Mijn nieuwe geleverde momentsleutel overtrefte mijn verwachtingen! Super product en prijs!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ