Gewoon uitstekend

Alles netjes op tijd geleverd verder geen gekke dingen als je wat wil weten gewoon mailen krijgt snelle respons. Verder top.

Snel, goede prijs, kwaliteit

Snelle levering van de producten voor een mooie prijs. Fijne webshop!

Product zoals omschreven en goede kwaliteit!

Zeer handig om mee te werken

Vaker besteld. Altijd snel geleverd goede kwaliteit

Ik moest een moment sleutel hebben. Per ongeluk bij HBM terecht gekomen. Besteld, snel in huis goede kwaliteit voor wei ig geld. Daarna nog meerdere keren daar besteld. Altijd top. Momentsleutel meerdere keren gebruikt en erg tevreden. Kom hier zeker terug

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Gewoon geweldig

Goed verpakt snel geleverd, kan niet beter. M.V.G. Gerrit Westerhoff.

mooi gereedschap en snel geleverd

goed gereedschap voldoet aan verwachting en snel geleverd

Strak gestructureerd bedrijf, snelle levering en duidelijke emails.

Goed, alleen jammer dat verschillende producten niet op voorraad waren, want dan heb ik straks weer verzendkosten.

top!

snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden omtrent de levertijd.

Diversen spullen al besteld en altijd netjes geleverd. Ook de producten voldoen echt aan goede kwaliteit en zien er goed uit. Ga hier zeker nog meer bestellen prijs technisch ook goed.

schitterend

mijn bestelling was op tijd en vriendelijke mens

Good, quick straightforward service

Easy to deal with and friendly. Reasonable price

Snel verzonden en alles zoals beschreven

Bestelling werdt snel en compleet verzonden en geleverd. Bestelling was opgedeeld in 2 orders waardoor er dezelfde dag met dezelfde bezorger 2 pakketten binnen kwamen. Dit kan naar mijn idee wel beter omdat dit veel verpakking materiaal kost en zonde en kostbaar is. Verder werkt alles naar behoren

Ik supeer

perfect

ziet er goed uit en snel geleverd

werkt prima snel geleverd en goede comunicatie

Zeer correct en goedkoop !

Zeer correct, snelle levering en goedkoop.

Gexeldig

Vlotte verzending goede prijs kwaliteit aanrader

Snel en efficiënt!

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Al meerdere keren wat besteld. Top kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd.

Alles zoals het hoort

Een snelle en correcte levering van de goederen. Zeer groot assortiment aan voordelige prijzen. Een aanrader.

Assortiment en prijs geweldig!

Heerlijk online shoppen. Leuke aanbiedingen en prima kwaliteit.

vaste gamme à prix compétitifs

vaste gamme à prix compétitifs

Hoge kwaliteit voor een zeer lage prijs.

Gezien ik HBM producten nergens anders tegenkom had ik eerst altijd mijn twijfels. Maar toen ik eenmaal bestelde kwam er een hoop kwalitatief gereedschap binnen voor een prijs flink lager dan bij concurrenten. Daarnaast zit alles ook nog eens mooi geleverd in een bewaardoos wat bij die concurrent ook niet het geval is.

snelle en perfecte levering en geweldig gereedschap

zeker de firma om meer gereedschap bij te bestellen !

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ