Product is zoals omschreven en goede kwaliteit..

Goede service, duidelijke communicatie, snelle levering

HBM heeft goeie producten in t assortiment voor de semi-professional. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Alles volgens afspraak

De keuze is reuze voor een redelijke prijs.

Snelle levering en goede prijzen

Goed en duidelijk

Duidelijke aanduiding en goede service. Als er iets verkeert is gegaan

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Producten hebben een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en worden netjes op tijd geleverd.

Geweldige spullen bij n geweldig goed bedrijf

Op en top service

Correct, snel, vriendelijk

Goede snelle levering, product zoals omschreven

Goede snelle levering, product zoals omschreven.

HBM Béquille pour roue arrière Réf. 0165

Excellent produit, solide et une référence au niveau prix Art commandé le dimanche soir livré le mardi(Be) Service rapide, que demander de plus? Vendeur très sérieux à recommander. Mes futurs achats en outillage passeront par ce site.

Mooie set ring/steeksleutels met ratel functie.

Mooie set ring/steeksleutels met ratel functie. Zien er mooi afgewerkt uit en met 10 jaar garantie. Snel geleverd.

Snel en goed

Microboren en veiltjes besteld Werd via de mail uitstekend op de hoogte gehouden wat de status was.. Uiteindelijk na 2 dagen binnen....super bedankt

Alles ging supper gesmeerd. :-)

Via internet besteld afspraak gemaakt en ophalen maar.

Alles dik in orde!

Goeie ervaring, duidelijke site en alles werd naar wens en vlot afgehandeld. Tot ziens.

Perfect en snel geleverd!!

Goede communicatie en snelle levering. Ik wil hier weer bestellen zodra dat nodig is.

Mooi product voor een mooie prijs

Prettige en overzichtelijke site. Product is deugdelijk verpakt en snelle levering. Bij vergelijk van andere leveranciers, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel en correct.

Dik in orde, zoals gewoonlijk.

Wanneer ik een bestelling plaats, is er altijd wel een interessante aanbieding voor een of ander klusje, en zoals gewoonlijk is de prijs ook niet overdreven. Het brengen is vlot verlopen, telkens vergezeld van een duidelijk berichtje. De levering was compleet en vergezeld van een duidelijke lijst waarop ook een mogelijkheid voor nalevering is voorzien, maar ik nu was alles compleet en precies zoals verwacht. Een partner in alle werkjes.

SUPER!!

Snelle en correcte levering. Meteen meegenomen in de camper en ivm slechte weer(storm) meteen gebruik mogen maken van de gereedschapskoffer tesamen met nog andere medecamperaars die problemen hadden.erg veelzijdig koffer met materialen die je soms net niet bij je hebt. Handig in gebruik en goed op te bergen. Erg tevreden!

Precies wat ik besteld had

Op de site was helder omschreven wat er wel en niet in de set was inbegrepen, en deze set was voorbij voldoende uitgebreid.

Snelle service, goede kwaliteit!

Ik zocht een opbergsysteem voor klein gereedschap en dat vond ik bij HBM! Het bestellen was eenvoudig en de levering was snel!

Geweldig gewoon.

Snelle levering en goede producten. Alles wat ik heb besteld is niet duur en goed.

Uitmuntend

Snelle, correcte levering, spullen van prima, degelijke kwaliteit

Levering

Op tijd geleverd zoals beloofd en product van goede kwaliteit

Vlotte en correcte levering van prima producten.

Al diverse malen dingen besteld en altijd vlot geleverd. Ook altijd goede spullen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ