keurig geleverd op tijd

Alles was prima geregeld.

Gewoon weg perfect

Gewoon weg perfect snel geleverd en supper kwaliteit

snel en uitstekend

goed gereedschap en goedkoop

Makkelijk besteld, snel bezorgd.

Geweldig makkelijk mijn product vinden op de website met de juiste informatie erbij vermeld en kwalitatief prima gereedschap.

Kwaliteit, voor betaalbare prijs

Snelle levering, goede uitleg over machines en een klantgerichte backoffice. Als er wat niet goed gaat, word het heel netjes opgelost ! Producten zijn prima, naar elke waar zijn geld. Fijn ook, dat je een account heb, waarin je een geschiedenis ziet, en met een paar klikken alles geregeld is !

snel goed en goedkoop

ik had een electrische lier nodig, gezocht vergeleken en gezien dat dit de beste prijs kwaliteit combinatie was. volgende dag in huis. Super !!

Zeer beperkte garantie

Vanwege de gunstige prijs hier wat gereedschap besteld dat ik mogelijk ook in de toekomst zou gaan gebruiken. Hier al snel spijt van. Zo wilde ik gebruik maken van de aangeschafte slagmoersleutel maar deze functioneerde niet. Helaas was de garantie van slechts 1 jaar net met een maand verlopen. Ondanks ik foto's had gestuurd waaraan kon zien dat het apparaat ongebruikt was wilde ze op geen enkele manier tegemoed komen. Helaas blijkt goedkoop maar weer eens duurkoop. Bij een garantie termijn van slechts 1 jaar had al een belletje moeten gaan rinkelen aangezien ze op deze manier afwijken van de in heel Europa opgestelde standaard termijn van 2 jaar.

Precies wat ik heb besteld en snel binnen!

Pakket was snel binnen en precies wat ik had besteld. Niets te klagen dus!

Super positief en tevreden

Was meer * dan ik verwacht had, sneller geleverd dan verwacht en uitstekende kwaliteit zoals op de site vermeld ben zeer tevreden over deze aankoop valt niets anders over te zeggen dan een zeer positieve 1ste ervaring met deze firma buiten dat het zeker niet mijn laatste zal zijn !!!

Groot assorriment, goede prijs/kwaliteit!

Ik raad deze site zeker aan, vele interresante artikelen die je bij de gekende A merken veel te veel betaald. Als ik dan toch een minpunt mag toevoegen, Iets te hoge verzendingskosten.

Zeer tevreden met de levering

Gasbrander besteld om het onkruid te bestrijden, werkt fantastisch

Top ervaring

Leuke dingen en mooie dingen voor een hele leuke prijs voor mijn gereedschap kom ik zeker naar jullie toe

Prima zaak! Materiaal tegen goede prijs en van goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering en scherp geprijsd!

Titel zegt het al, veel keus, snelle levering en goedkoper dan de meeste concurrenten.

Zoals het hoort

Duidelijke en snelle levering. Een voorbeeld voor andere webshops.

Een heel fijne en correcte winkel. Goede levering afspraken. Stipte opvolging van levering. Zeer tevreden klant.

Besteld volgende dag in huis

Niks te klagen

Werkt prima

Werkt prima

Magtig mooi en snel geleverd

Super snel geleverd en goed verpakt.

geweldig

@ produkten besteld, keurig op de hoogte gehouden van de status en keurig op de datum geleverd. en een uitstekende prijs, en keurig verpakt.dit bedrijf is echt een aanrader.

geweldig

Product is prima verpakt en netjes binnen de verzendtermijn!

Het zakendoen heb vanaf het plaatsen van de order tot en met de levering en verpakking als heel netjes, keurig en plezierig ervaren. Bijkomend gegeven is dat het product meer dan voldoet!

Bestelling razendsnel geleverd.

Ik had een gereedschapset besteld en deze zou na 3 werkdagen worden afgeleverd maar werd al na 2 dagen afgeleverd

Perfect stuk gereedschap voor een zéér bescheiden prijs!

Erg compact qua afmetingen, en dat was nodig want ik moest werken in een heel kleine ruimte. Keurig op tijd geleverd

Snelle levering, product is zoals omschreven. Afspraken zijn nagekomen, goed ingepakt.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ