Altijd op tijd geleverd en ziet er altijd uit zoals het hoord.

Zeker aan te bevelen

Duidelijke site snelle service en niet duur. Veel keuze. Goeie kwaliteit.

Perfect materiaal en bestelproces

Goed assortiment en makkelijk lijk te bestellen. Snelle levering!

Perfecte service, in alles!!

Er ontbrak een verloopring bij mijn zaagblad, na het versturen van een mail snelle reactie en zelfs een extra zaagblad gekregen. Echt super!

2 maal besteld en iedere keer een geweldige service. De volgende bestelling staat al klaar om te bestellen. Zeker een aanrader

Gewoon perfect.

Al een lange tijd zocht ik naar gewoon een goede momentsleutel, nou die heb ik gevonden. In de avond besteld en de volgende dag al binnen. Gewoon top!

Goed bedrijf, snel geleverd.

Spullen gekocht bij dit bedrijf

Verkeerd specificatie bij de Poetsmachine

Zeer slechte ervaring ! In de specificatie staat dat er een snel lader bij zou zitten dit blijkt een gewone lader te zijn! nu sta je te wachten als alle twee batterijen leeg zijn! (1 aan het laden en de andere leeg) mail contact hier over gehad (marko) kon niks voor ons betekenen! Dat de fout wel degelijk bij HBM ligt staat gewoon verkeerd op de site!!

Kwaliteits spullen

Goede kwaliteit voor wat je er voor betaald

Uitstekend.

De order werd gesplitst maar alles kwam toch aan op de zelfde dag. Prima service

Een heel goed product

Mijn ervaring is het product snel en vlug in elkaar te zetten. Goed vepakt en goede beschrijving snel klaar voor gebruik en rijden maar.

Goede prijs en snelle levering. Duidelijke informatie over het product.

Fijn bedrijf met een goed assortiment voor een scherpe prijs.

Al meerdere keren spullen en gereedschap besteld bij HBM en altijd een goede ervaring. Door het grote assortiment kan ik vaak al mijn benodigdheden in één keer bestellen. Alles wordt altijd netjes en snel geleverd. Of ik nu een stukje simpel gereedschap nodig hebt of een professioneel stuk gereedschap, ik slaag bijna altijd bij HBM voor een goede prijs. Ik kan HBM dus zeker aanraden.

Top!!

Bestelling kwam snel aan en werkt goed;)

Prima service na een klein probleem

Er was een klein mankement en men loste het op door het onderdeel op te sturen met een cadeaubon.

Fantastisch.

Heerlijk assortiment.

TOP SERVICE

SNELLE LEVERING TOP SERVICE VOORTAAN BESTEL IK BIJ JULLIE !!

Top service!

Zoals gewoonlijk niks op aan te merken, snel en gemakkelijk besteld en snel verzonden. Top

Razend snel en prima prijs kwaliteit.

Soms sta je voor een klus aan je auto die je nog nooit eerder gedaan hebt. En dus ook niet altijd het juiste gereedschap hebt. HBM heeft bijna altijd wat je nodig hebt tegen een aantrekkelijke prijs voor een hobbyist. En je hebt het de volgende dag vaak al in huis. Zo wordt iedere klus een eitje door het juiste gereedschap.

Groot aanbod snelle service.

Groot aanbod en super snelle service en levering. Enige puntje is dat ik 4 kleine dingetjes besteld heb en dat dat in 3! pakketten geleverd werd. Lijkt mij wat overdreven. Verder erg tevreden!

Gemakkelijk

Gemakkelijk bestellen, logisch keuzemenu, snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het proces via e-mail. Redelijke verzendkosten en nette prijzen.

Super snel

Tja als ze me moesten vragen wat beter kon kan ik niets bedenken

Prima, qua assortiment en afhandeling bestellingen.

Ik was al klant toen Herman Buitelaar met de winket nog in het centrum van Gouda zat. Heb dus de geweldige ontwikkeling gezien naar de mega-zaak van nu. Met een groot assortiment in de metaal en aanverwante artikelen. En, wat duidelijk in een behoefte voorziet, zowel een fysieke winket als een lijn via internet. Bestellingen worden vlot behandeld en geleverd, is mijn ervaring. Met de nieuwsbrief wordt actief het contact met klanten onderhouden. Als een niet op voorraad aanwezig artikel na enige tijd binnenkomt, krijg je een mail als je om zo'n bericht heb gevraagd. Niet alle artikelen hebben een prima kwaliteit, maar daar is de prijs dan ook naar. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Een minpuntje is dat sommige artikelen lange tijd niet op voorraad zijn. Al met al zijn mijn ervaringen al jaren lang heel goed, dus een hoge score voor HBM.

Alles top tot in de puntjes

Best,vlot en kwaliteit

1010 Grote Esch