tres bien

Tous les articles sont de très bonne qualité Service rapide Livraison rapide

goede service/produkten en advies!

heb mijn bestellingen netjes op tijd binnen,materialen en produkten goed van kwaliteit. na een vraag via de mail juist en netjes beantwoord. zeer tevreden. gr ronnie

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product!

Super service

Normaal plaats ik geen review. Nu wel. Momentsleutel besteld. Snel in huis en mooi spul. Helaas ontbrak in de set een 15 mm opzetsleutel. Via het contactformulier gemeld en vrijwel direct respons. Volgende dag ontbrekend deel in huis. Dat is pas service.

super voor elkaar

eenvoudig te bestellen en super snelle levering

Perfect site

Professionele Oliespuit besteld. Zeer snelle afhandeling van bestelling voorzien van geweldige commuicatie via e-mail. Erg onder de indruk van dit bedrijf/website. Zeer aan te bevelen. Top!!

Professionele speler !

Zeer goede en betrouwbare manier van samenwerking, optimale communicatie en zeer vriendelijke service zowel leveranciers als back office Mochten alle winkels op jullie manier zakendoen het zou een verademing zijn voor de medemens ! Grt een tevreden klant

Bestelling Zeer correct en snel afgehandeld

Bestelling Zeer correct en snel afgehandeld

Weer helemaal goed!

Na een iets mindere periode nu weer uitstekende service en snelle leveringen! Onlangs weer een bestelling ontvangen met leuke producten , gereedsschap en tuinaccesoires. Het assortiment is behoorlijk en prijzen super gunstig! Ik ben dan ook niet voor niks al jaren klant! Alles voor de hobbyist maar ook leuk voor proffesionals , bijv. gereedschap wat je niet vaak nodig bent maar wel handig. Garantie , onlangs een led "loop"lamp gekocht , echter toen het aankwam was het betterijendekseltje eraf en zat er 1 batterij in. (kan gebeuren) maar kreeg meteen een compleet nieuwe met spoed geleverd! Geweldig! TOP!!

Ik ben zeer tevreden over de gang der zaken.

De website is uitstekend en werkt zodoende met opzoeken en bestellen top. Ook de levering en het contact erover met de email is prima. GA ZO DOOR. Dikke duim van Arko.

Altijd snel geleverd en goede gereedschappen voor een normale prijs. Als er iets niet meer op voorraad is krijg je mail wanneer er weer is. Hbm mijn favoriet.

Alles goed geregeld en stipt op tijd geleverd!

Vanaf de bestelling continu op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Levering snel en accuraat. Nu nog dit gereedschap gaan gebruiken.

Mooi assortiment voor een correcte prijs

Goede prijs kwaliteit, snelle levering en duidelijke respons op vragen.

Bestellen leveren alles ging soepel en snel daarna krijg je ook nog een goed en voordelig product

Bestellen en leveren ging soepel en snel daarna krijg je een mooi product waar je echt wat mee kan super bestel nu vaker bij hun.

van bestelling - betaling tot levering 2 dagen , super !!!

ik zou het iedereen aanbevelen

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Hele goede prijzen. Levering was sneller als dat op de site stond.

Prima spullen voor een prima prijs

Ik ben een oude motor aan het opknappen en had daarvoor wat gereedschap nodig. Alles was te vinden bij HBM. Bestellen en een dag of wat later wordt het bezorgd. Prima spullen voor een prima prijs. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service.

Prima materiaal

Mooi en complete doos

Goede communicatie en kwaliteit geleverd

Perfecte communicatie via mail De geleverde apparatuur voldoet naadloos aan de omschrijving Prijs-kwaliteit verhouding is super in vergelijking met andere aanbieders.

perfekt en rap

Heel rap gekregen en effectief toestel, heel gemakkelijk ter plaats van een oscilloscope

Duidelijke website

Duidelijke website Snelle levering en simpele afhandeling.

Betrouwbare service en snelle levering

Top en snel geleverd

Kado voor mijn man gekocht Super blij met zijn las apparaat

Producten top en op tijd

Levering zoals beloofd

Prima service snel geleverd!

Snelle service en prima prijs/kwaliteit!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ