Correcte en snelle levering!

De firma net ontdekt, zeer uitgebreid gamma met goede prijs/kwaliteit verhouding. Na een selectie is de levering correct, snel en gecontroleerd geleverd, een echte aanrader.

De eerste indruk was goed, degelijke machine

De machine werkt goed alleen jammer dat de bijgeleverde slangenklemmen poppenspul waren, zelf andere voor gebruikt. Ik heb eerst op You Tube gekeken naar de bevindingen van Harry en deze waren goed van de Cut 60. Ik heb de 400 volt uitvoering gekozen en vergeet niet dat de machine zonder stekker geleverd wordt, tip bestel er gelijk de juiste stekker bij. Tom.

Top en snelle service.

Bestellen en enkele dagen later stond het pakketje voor de deur.

rapport qualité prix

très content de mon 1er achat,conforme à la description,dommage qu"il n'y ais pas une notice en français,livraison un peu plus tard que prévu

Kleine bestelling, grootse aanpak en service

Kleine bestelling, grootse aanpak en service, wordt ondanks de kleine bestelling zeer serieus en klantvriendelijk behandeld. De prijzen zijn concurrerend, de kwaliteit is uitstekend en de levertijd is snel!

Altijd op tijd, goede prijs en kwaliteitverhouding.

Betrouwbaar gereedschap voor elke klus.

Super-snel met -kwaliteit en -prijs

Na bestellen kreeg ik de volgende dag de bestelling binnen (voor 1500u besteld) op een zaterdag. Ik denk dat ik de beste prijs/kwaliteit voor mijn bestelling heb kunnen krijgen en dat op eigen bodem. Van harte aan te bevelen!

Snelle levering, goede prijs, top!!

Snelle levering, goede prijs, top!!

goede service

product als omschreven, levering ,vlug

Product zoals omschreven, sneller bezorgd dan beloofd!

top bedrijf

webshop erg prettig en alles wordt geleverd wat je besteld ik heb 1 minpuntje wat ik heb begrepen van de chauffeurs die bij me kwamen leveren is dat jullie meerdere filialen hebben voor de orderpicking en dus verschillende producten op 1 locatie hebben en dus een grote order in meerdere zendingen verdelen en dus niet op 1 dag aankomen maar ben uitermate tevreden over de levertijd en de berichtgeving over de te verwachten zendingen helemaal top mvg R.Molenaar Oudkarspel

Snelle service en levering, uitstekende kwaliteit... Gewoon super!!! Niet twijfelen gewoon bestellen bij HBM machines en je zal geen spijt hebben. Je zal super tevreden zijn!!!!

geweldig

mooie website, nette prijzen en snelle levering

zoals altijd, prima

Ik bestel met regelmaat bij HBM en steeds weer met groot genoegen. Enorm aanbod, goed prijzen en snelle levering. Eigenlijk kijk ik soms niet eens verder als ik iets zoek.

Mooie webshop snel en gemakkelijk te bestellen,en uitstekende service.

Perfect geregeld

Alles op tijd en zo als besteld super

Ik vind deze site geweldig goeden prijzen en goede kwaliteit.

Het is geween geweldige site als ik iets van gereedschap nodig heb dat heeft hbm het wel top.

Heel erg tevreden

Altijd op tijd en goeie prijs voor goed gerief

top

altijd goed materiaal

Een top web winkel

Al veel aangekocht bij HBM en ben zeer tevreden en zeker klantvriendelijk en hun kwaliteit

Duidelijke website, goede en vlotte levering!!

Koop bij HBM voor een goede kwaliteit prijs verhouding!!

Geen geouwehoer .....bestellen...leveren ...en gaan gebruiken ...precies zoals omschreven

Bestellen....rap geleverd en gebruiken maar .....precies zoals in de omschrijving staat te lezen ....

Zeer ruime keuze, verzenden kan sneller.

Weinig op aan te merken, niet de goedkoopste spullen kopen, dat is vaak niet echt goed. Het verzend proces vind ik wat traag voor huidige maatstaven.

prima zo als altijd

top

Voor het eerst bij HBM gekocht en zeer tevreden

Erg tevreden over mijn eerste bestelling bij HBM en de eerste levering aan mij door HBM

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ