Voor het eerst bij HBM gekocht en zeer tevreden

Erg tevreden over mijn eerste bestelling bij HBM en de eerste levering aan mij door HBM

Gewoon top

Alle bestellingen correct en snel geleverd, kwaliteit materiaal ook zeer goed, enige min puntje soms lang wachten op antwoord van een vraag. Voor de rest TOP ga zo verder

Mooi en professioneel gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk.

Heel deftig materiaal aan een scherpe prijs.

Heel tevreden over het aangeschafte materiaal.

Snelle levering, en de juiste spullen

Beter dan verwacht

Bij HBM een Draagbare 12 Volt 900 Kilo Elektrische Lier gekocht zodat ik deze kan gebruiken om mijn bijboot op te takelen. De bouwkwaliteit en kracht is beter dan verwacht; de prijs kwaliteitsverhouding is super.

Goede machine en snel geleverd.

Woensdag avond vandikte bank besteld, dondermorgen om 9 uur werd ik al gebeld om een afspraak te maken voor levering, en dat kon al op de vrijdag. Zeer snel geleverd dus en zeer tevreden over de machine.

Degelijk materiaal

Degelijk materiaal, vlugge levering

Bestelling in goede orde ontvangen. Snelle service.

Besteld en direct geleverd

Super snelle levering en hele schappelijke chauffeur. Pakket geleverd achter het huis!

Zeer prettige en adequate afhandeling via een duidelijke website, uitstekend!

Via een goede website was het simpel om het product te bestellen en het afleveren was goed te volgen. Prima dus.

HBM Machines heeft eigenlijk alles wat jouw werkstuk in orde kan maken!

We hebben producten besteld voor de werkstukken die wij graag zelf gemaakt zou willen hebben en doormiddel van de hulpstukken van HBM Machines, lukt dit natuurlijk vanzelfsprekend!

Snel en goede service

Er wordt met je meegedacht waardoor je het juiste product krijgt en snelle levering. Top!

Kan het alleen maar aanbevelen!

Dankzij het ruime assortiment en de gebruiksvriendelijke website kun je altijd wel vinden wat je zoekt. En ook voor een vriendelijke prijs met nog een eventuele suggestie voor een duurdere / betere uitvoering. Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden over het verloop van het bezorgproces. Ik ben een, terugkerende, tevreden klant!

Helemaal top je besteld wat en woord gelijk in behandeling gezet.

Goede communicatie via de mail ze houden je op de hoogte en alles woord goed geregeld en afgeleverd!!!

Makkelijk en snel verrijkt met een degelijk stuk gereedschap!

Gereedschap is van goede kwaliteit, snelle levering

Gewoon top

Duidelijke website en snelle levering.

Goed gereedschap, snel geleverd

Goed gereedschap, snel geleverd

goed en netjes

goed en netjes snel en op tijd

Goede service en hele snelle levering

De Hyunday slangenhaspel 30m besteld En na 2 dagen al bezorgd Verkoper is zeker aan te bevelen!

Perfecte site snelle levering en concurrerende prijzen

De website is duidelijk opgebouwd snel de juiste producten gevonden en het bestel proces gaat ook prima. De prijzen zijn concurrerend met de andere aanbieders en levering gaat super snel.

HBM levert niet wat er besteld is

Voorradige artikelen blijken na betaling toch niet beschikbaar te zijn en worden gewoon uit je bestelling gehaald waardoor er opnieuw verzendkosten betaald moeten worden voor een alternatief. Als tegemoetkoming had ik wel een gratis verzending verwacht van dit alternatief. Volgende keer bestel ik elders!

Snel bezorgd en compleet geleverd

Zeer ruime keus en snel geleverd

snelle en volledige levering

Snelle en volledige levering