Goede catalogus,prima order verwerking en verzending

Low noise compressor met slanghaspel en digitale bandenpomp voor mijn motoren gekocht. Ben heel tevreden over het geleverde. Echter aan de slanghaspel (Michelin) zit een koppeling waar niets op past, zelfs de slang van de haspel zelf niet! Gelukkig had ik nog een koppeling liggen om alles passend te maken. Mooie gereedschappen voor een nette prijs!

Soddisfatta dei tempi di consegna e del materiale acquistato. Arrivato tutto integro in Italia

Sono molto soddisfatta del lavoro eseguito da HBM, il pacchetto è arrivato in Italia nei tempi previsti. Attrezzatura ottima, tutto funzionante. Consiglio vivamente le attrezzature da orafo, sono economiche ma robuste. Acquisterò nuovamente da questo negozio e inviterò miei conoscenti ad acquistare. Anche il servizio clienti è stato molto veloce nel rispondere e aiutarmi a completare il pagamento del mio ordine.

• Ci consiglieresti? Si

Snelle levering, apparatuur zoals omschreven.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vaak volgende dag geleverd. Handige mail tool op de site voor als er spullen weer op voorraad zijn.

Snel geleverd en slijptol doet het prima. Start langzaam op en dat is fijn.

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit top

Zeer goed!

Bestelling geplaatst, deze werd goed verpakt en snel bij ons geleverd. Voldoet precies aan de omschrijving, dus ook aan onze verwachtingen.

Snel levering prima

Snel levering prima alles ok

Altijd goed

Snelle verzending Artikelen zijn zoals omschreven Iedereen is vriendelijk in de winkel toppers

Online besteld, keurig en snel geleverd. Boorhamer is van uitstekende kwaliteit

Snelle en goede levering

Prettig. Vaker wat besteld en ga vast vaker bestellen

Snelle levering , goede prijs/kwaliteit verhouding!

Product, een momentsleutel, was sneller geleverd dan aangekondigd. Prima gereedschap voor fiets en boot!

Stofzakken voor afzuiginstallatie besteld

Het bedrijf is een kwalitatief goed bedrijf. Toch ook een paar zwakke punten: verzendkosten voor brievenbuszendingen zijn zeer duur. € 6,99 voor een bestelling van € 7,49. Ook vind ik het commercieel niet sterk dat het bedrijf niet telefonisch bereikbaar is als er bij een geleverd pakket iets mist. Je moet dan weer persé via de email communiceren.

Super goede service en snelle levering top zaak

Hij doet het goed

Zeer goed en tevreden

Voor het eerst een bestelling gedaan en dat ging heel goed en gemakkelijk-puntje is dat de prijzen ook ex btw staan en dat je 6.50 verzendkosten moet betalen

Alles volgens afspraak geleverd in een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Goede en vlotte service/levering met snelle en adequate reactie van klantenservice.

Overzichtelijke website. Snelle levering en een dito reactiesnelheid van de klantenservice op mijn vraag gesteld per mail.

Gewoon goed

Mooi product, de setbank voldoet aan de eisen en werkt uitstekend

Prima en snelle service

Prima service. Ben blij met de motor mat !

Goede prijzen, goede communicatie!

goede klantenservice (in de winkel)

Zes dagen geleden een muurfrees gekocht. Na een keer gebruiken was vermoedelijk de voeding kapot. Dit is iets waar HBM niets aan kan doen omdat zij zelf de apparaten niet produceren. Je verwacht dat je bij de klantenservice goed wordt ontvangen en dat het kapotte apparaat wordt ingenomen of wordt nagekeken. Dit is ook gebeurd en ik heb (na het nakijken van het apparaat) direct een nieuwe frees gekregen. Prima, gewoon zoals het hoort. Een aanrader voor een ieder die in de buurt van Gouda woont of over de A12/A20 Rotterdam/ Den Haag naar Utrecht rijdt.

beste service

Ik zeg dank u hem tot volgende bestelling.

Altijd dik tevreden met alles van HBM

Met met alles van HBM altijd zeer tevreden, alles is degelijk en vooral de aantrekkelijke prijzen waar je blij van wordt!

Top product en snel verstuurd

Zeker voor herhaling vatbaar!!

Goede kwaliteit, lage prijs

Kwaliteit is top, zeker zijn geld waard! Enige minpunt voor mij was de levering (vooral het aantal e-mails) bestelling was opgedeeld in 3 pakketjes waardoor ik toch tamelijk wat mails kreeg (per pakket, verzameld, verzonden, aangekomen, ..) Was niet echt overzichtelijk meer. Maar uiteindelijk wel alles vlot aangekomen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ