Gekregen zoals beloofd

Mijn product ontvangen zoals besteld. Idem voor levertijd Prima tevreden

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit. Snel geleverd. Heel netjes verpakt.

Goed prijskwaliteit verhouding

De.producten zij goed en goedkoop.

fijn artikkel

Topproducten voor een Topprijs!!

Uitstekende service, snelle verzending!!

Snelle service, vriendelijke klantenservice en zeer snelle levering. Kortom perfect!!

Is echt goed

Snel en vriendelijk

top

snel en goed van kwaliteit! ik ben een tevreden klant. misschien een tip: het aanbod verruimen mbt timmeren en de productbeschrijving uitbreiden. niet iedereen die besteld is een klusser. bijvoorbeeld als je zagen besteld, is het goed om te weten of je steen, ijzer e.d mee kan zagen.

Ik heb een prima ervaring gehad met HBM machines. Alles netjes op tijd geleverd.

Snelle levering duidelijke informatie. Product is zoals product hoort te zijn en netjes verpakt.

Geweldig !!

Een overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. Erg snelle levering met goed en duidelijk contact. Voor herhaling vatbaar.

Makkelijk benaderbaar via mail

Laagdrempelig vriendelijk contact via mail. HBM neemt echt de moeite om je het juiste product te leveren. Ze blijven doorvragen over je apparatuur zodat ze zeker weten het goede onderdeel te leveren. Toelichten met foto's is top.

Correct

Eenvoudig besteld en zeer snel bezorgd

Voor herhaling vatbaar.

Het produkt is na de bestelling snel geleverd. En is van zeer goede kwaliteit.

Top goede prijs snel geleverd

Snel geleverd goede kwaliteit voor normaal geld .... ik raad de banden en balanceer apperaten aan werken perfect Hopelijk win ik de waarde bon zodat ik meer kan inversteren in mijn bedrijf

Vlotte levering, uitstekende service

De bestellingen kwamen op vermelde datums aan, goed ingepakt en zeer degelijk materiaal.

geweldig

binnen 4 dagen bezorgd precies zo las omschreven

Probleemloze communicatie en levering

Communicatie rondom bestelling en levering goed geregeld. PostNL heeft artikel snel en in goede staat afgeleverd.

Volledig naar behoefte en wens

Het is vlot, accuraat, klantvriendelijk, goed verpakt. Kortom een uitstekend proces.

Uitstekende service

Ik had 2 gereedschapskoffers besteld en zou deze komen ophalen. De beide koffers lagen keurig klaar en werden met inachtneming van de geldende corona regels aan mij overhandigd. Mooie gevulde koffers met een mooie actie prijs.!!

Snelle verzending en god product

Gereedschapskist gekocht, goede kwaliteit en voor een goede prijs gekocht

Dik tevreden,

Duidelijke omschrijving, goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit en levering

Snel, goed geinformeerd en goede producten. Top a+++

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ