goed en optijd

zeer blij met mijn producten

Heel tevreden!

Voor de 1ste maal besteld en super tevreden. Vlotte manier van bestellen, prima communicatie, goede opvolging en prima levering! Wij bestellen hier zeker nog ! Top !

Erg tevreden, en snel binnen

Prima, tevreden

Het enige dat mij persoonlijk iets tegenstaat is het verzenden in meerdere dozen. Verder zijn de artikelel in orde, over de prijzen kan niemand vallen en is de communicatie rondom deze bestelling keurig en correct verlopen. Ik ben wederom tevreden

Eigen merk art voldoen aan mijn verwachting

Eigen merk art voldoen aan mijn verwachting en verzending gaat snel en soepel.

Alles ok

Bestelling uitgevoerd zoals het hoort!

Topspul voor mooie prijs

Fijne gatenboren. Goed spul. Degelijk en werkt fijn

Snel binnen

Ik had kleine staalborsteltjes besteld. Het was erg snel binnen en ze zien er goed uit. Erg tevreden

Zoals altijd perfect in orde

Ik ben zeer tevreden met het product, snel geleverd en goed in orde .

Snel geleverd , de volgende dag

Zeer snelle levering

je suis satisfait

Colis reçus en temps et en heure j'ai reçus un lien de suivi de ma commande rapidement après l'envoie d'un mail. Tous c'est bien passé pour moi, de la commande à la réception.

Supersnel en jullie doen wat je beloven

Dezelfde middag aan het ermee aan het werk. Too

snelle service

snelle service en levering , product nog niet geprobeerd. Ik ga ervan uit dat t goed is.

Op de website schijven ze binnen 3 werkdagen. Ik had echter de volgende dag al in huis. Keigoed bezig.

Goede producten en een prima levering

Ik heb een sds snelspanboorkop gekocht voor €5, fantastisch! Prima product! Nu woon ik in de buurt dus afhalen was logisch, echter voor een afhaal afspraak dien je voor min. 70 euro te bestellen.. hierdoor was ik genoodzaakt de verzendkosten voor lief te nemen. Vandaar de 4 ipv 5 sterren

Fijn om mee aan de slag te gaan

Goede en snelle levering

Zal zeker vaker hier bestelen

Vandaag bestelt morgen in huis

Super !!

HBM Flexibele Trekker, Raamwisser Met Siliconen Blad voor in de de badkamer, auto en ramen trekt in beweging streep loos droog zonder kans op krassen, twijfelaars kopen en laat je door HBM verrassen.

Alles prima

Snelle levering en prima producten

Goed verpakt!

Prijs, levertijd en verpakking 5 sterren! Jammer dat de producten zelf dan weer wat werk nodig hebben om stevig en gesmeerd te maken maar dat geeft verder niet. Ben tevreden!

Snelle service, prima kwaliteit.

Als nieuwe klant kunnen wij alleen maar tevreden zijn met de snelle en correcte service!

Zeer goede medewerking.

Zeer correct en brhulpzaam bedrijf in geval bij problemen met en over een artikel.

Goede en snelle service!

1010 Grote Esch