Snelle levering en goed product

Ondanks corona in staat om op tijd te levereb zodat ik verder kon met mijn klus, heel erg fijn!

Super snel en correct.

Na 1 dag al in België.

Geweldige eerste keer

Goede producten, goed verpakt en snel geleverd. Al met al heel tevreden!

Supersnel en correct, zelfs voor zending naar België. Thanks

Zeer ruim aanbod. Zowel mijn echtgenote, juweelontwerp, als ikzelf, garage en miniaturen, vinden er praktisch alles voor bewerking. Zelfs bij ons in de modelbouwclub in West-Vlaanderen is HBM een vaste waarde. TOP

Na een foutje in de levering, zeer snel en goed opgelost. Dit is service zoals het hoort.

Top sevice!!

Alles altijd al netjes en correct afgeleverd gekregen.

Top communicatie en snel geregeld

Producten precies zoals omschreven en snel binnen.

snel en adequaat geleverd!!!

Snel en adequaat geleverd!!! Het bestelde product kenmerkt zich door een zeer goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Geweldig !!!

Makkelijk zoeken ,alles wat je wil ,Goed , goedkoop , betrouwbaar , besteld en geleverd

As good as expected

Good and fast delivery of accurate and well packed product. Definetly recommend to purchase products from HBM.

Zoals steeds uitstekende service en kwaliteit.

Ik ben al jaren klant van HBM, eerst via de winkel en nu voor het eerst via de webshop. Binnen twee dagen was de bestelling al binnen. Bezorgkosten lager dan ik voor benzine kwijt zou zijn geweest. De artikels die ik had besteld zijn zoals gebruikelijk bij HBM van uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader.

Toestel voldeed aan de verwachting

Zeer snelle levering ,na bestelling ! Zorgvuldig verpakt. Niet volledige manual, gelukkig bestaat er zo iets als Youtube! Was niet volledig gemonteerd en diende dus gemonteerd worden , geen probleem. Maar wat voorgemonteerd was moest gecheckt worden , want bepaalde zaken waren vergeten. In mijn geval de darm van de benzinetank naar de motor ! Na montage , direct getest en voldeed volledig aan de verwachtingen. Hopelijk blijft dit zo.

Goede producten en top service!

Van mijn geleverde product ontbrak een deel en dat kon niet nageleverd worden. Kostenloos werd een duurder uitgebreider product nageleverd zonder de meerprijs te berekenen, wat allerzins redelijk was geweest.

Bestelling snel geleverd (volgende dag al). Producten zoeken en bestellen gaat heel gemakkelijk. Enige nadeel is dat als je iets retour zou moeten sturen je zelf de verzendkosten moet betalen, hierdoor moet je dus 2 maal betalen om iets te bestellen en eventueel te retourneren

Niet te duur, en snel geleverd

Prima op tijd en juiste kwaliteit

Goede planning juiste kwaliteit

Bestellingen worden goed opgepakt en netjes bezorgt.

Netjes optijd alles

Snell top product

Snell top product .

mijn product was snel geleverd en zeer goed verpakt

Ik heb een hakselaar besteld, en binnen 3 dagen geleverd. vervolgens heeft de chauffeur ervoor gezorgd doordat mijn straat niet ruim genoeg was voor de vrachtwagen. het product eruit getild en honderd meter gelopen om de kist bij mijn huis af te leveren, daarvoor had de chauffeur een blikje cola verdient. totaal een topervaring

Super, Sne & Soepel

Goede website, duidelijk en gebruiksvriendelijk! Ik heb er eerder producten gekocht en weet dat je goede kwaliteit krijgt. Nu ook weer een mooi gevulde gereedschapskar voor een scherpe prijs! En supersnel geleverd. Tnx!

Snelle afhandeling

Gewoon goeie service

Goed en snel ontvangen, mooie producten

Zorgvuldig ingepakt en enorm snel geleverd, op amper 2 dagen was het er al

het is alleen jammer dat je bestelde artikelen zo worden doorverkocht zonder een extra service, zoals een nederlandse vertaling. zo moeilijk is dat toch niet.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ