Goede en vriendelijke klantenservice

Product zoals beschreven. Kom zeker terug als klant.

Goed zeg

Snelle levering na backorder. Produkt als belooft. Super, ik koop volgende x weer bij HBM.

Kwaliteitsgoederen, snelle levering

Maximale tevredenheid, geen probleem en kwaliteitsgoederen.

Snel en correct ! Degelijk materiaal aan een goede prijs , een aanrader !

Snel , correcte service , heel degelijk materiaal aan een goede prijs ! Een aarader !

Zeer tevreden en goede producten

Zeer te vreden over de producten die ze verkopen. En ze zijn zeer snel en vriendelijk via mail over bijkomende vragen. Kom zeker weer terug!

service met een grote S

Levering was snel. En service nav defect was nog sneller. Top

Zeer goed en snel

De bestelling is eenvoudig geplaatst en snel verwerkt. Direct goede communicatie over de verzending. Heel fijn!

Gewoon goed

Heldere website, makkelijk om iets te bestellen. Bestellingen worden snel verzonden en netjes afgeleverd.

helemaal top

snel

Slechte service

HBM is een handelsbedrijf waar de service veel te wensen over laat. Als je onderdelen van een machine nodig hebt, bijv. een schakelaar, kunnen ze het niet leveren en vertellen ook niet waar je het wel zou kunnen kopen. Komen ze met verhalen als zou het om een veroudert model machine gaan waar geen onderdelen meer van te krijgen zijn, terwijl ze precies dezelfde machine nog steeds verkopen. Kortom voor service moet je niet voor dit bedrijf kiezen.

Top service, snel in handelen en een mooi product

Via de duidelijke site een velgenstapelaar gekocht. Zware kwaliteit, eenvoudig te monteren en makkelijk in gebruik.

Prima prijzen, snel geregeld

Gewoon goed service zoals het hoort.

Zoals het hoort

Diverse gereedschappen besteld en twee dagen later geleverd. Tijdens het bestellen waren er helaas ook diverse gereedschappen niet voorradig. Het is jammer dat deze dan simpelweg niet besteld kunnen worden (er is dus geen mogelijkheid voor een backorder). Over de kwaliteit van de gereedschappen ben ik dik tevreden, maar dat hangt w.s. ook samen met de keuze die je maakt: goedkoop is nl. meestal duurkoop.

Ik was onder de indruk van de kwaliteit van het opvouwbare transportwagentje.

Toch teruggestuurd. De staalplaat was voor het doel waar ik het voor moet gebruiken niet diep genoeg. Retour zending werd net als de bestelling netjes en snel afgewikkeld.

GOEDKOOP IS DUURKOOP

Ze zijn niet eens telefonisch bereikbaar. Nou dan weet je wel genoeg, En de mail reageren ze niet op of een week later

Gewoon zoals het hoort

Was wel verbaasd datik drie pakketten kreeg met twee keer portokosten. Levering was compleet en naar wens.

Super assortiment en scherpe prijzen

Assortiment is zeer uitgebreid en eigenlijk dekt het alle prijsklassen af. Prijzen zijn scherp. Snel in huis door snelle verzending. Daarnaast ook regelmatig mooie acties en aanbiedingen!

Snelle levering, mooi spul

Grote koffer gereedschap besteld in een zeer aantrekkelijke aanbieding, werd snel geleverd!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit is goed en zeker gezien de prijsstelling. Spullen werden keurig en tijdig geleverd.

Snel en prima spullen

Ik heb diverse spullen besteld, die snel werden geleverd. Alles compleet en netjes verpakt. De spullen zijn van goede kwaliteit tegen een goede prijs. Kortom, tevreden.

Ruime keuze snelle levering

Prijs kwaliteit verhouding van de producten is top

Ik bestel al jaren diverse producten bij HBM en ben steeds blij verrast. Ik bekijk vaak eerst de review van de producten op YouTube waardoor ik zelden een miskoop heb gedaan.

Goed materiaal, snelle levering, en goede antwoorden op de vragen die ik stelde per mail !een tevreden klant komt steeds terug.

Overzichtelijke site Makkelijk en veilig betalen Geleverd wat er besteld is En binnen 2 dagen Dus zeer tevreden

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ