Aankoop naar verwachting

De producten zijn ondanks het 'huismerk' toch van goede kwaliteit. Snelle levering na mijn bestelling en zonder transportschade.

Geode producten, goede levering

Fijne winkel

Super snelle levering

Hyundai Hakselaar 7 PK. Degelijke machine, snel geleverd met goede service van de chauffeur van het transportbedrijf.

Bestelling op snelle en afgesproken manier geleverd.

Mijn ervaringen met HBM zijn sowieso goed. Altijd alles op tijd gekregen en ook het geen ik besteld had. Er is een ruime keuze aan gereedschappen en ze hebben vaak aanbiedingen. Je koopt er in ieder geval niet te duur. Een aanrader.

Product is zoals beloofd, de afbeeldingen op de handleiding wat klein, mocht even zoeken hoe 1 onderdeel om gemonteerd diende te worden.

snelle correcte afwerking

Uitstekende service

Alles netjes, op tijd en goed verpakt geleverd. Duidelijke informatie over de levering. Duidelijke omschrijving bij de werkbank. Zeker een aanrader

HBM Circular Saw Blades 210mm, 24T&36T

High Quality, big collection, good price-quality, easy order, fast delivery. Absolutely fine and straight cuts, low noise, really amazing easy cutting, sharp like a razor. Recomended 100% !!!

Zondag laat besteld en dinsdag in huis.

Zeer tevreden over de afhandeling.

Van het moment van bestellen tot de aflevering was alles uitstekend geregeld. Ook voldeed het bestelde artikel geheel aan de verwachting.

Prima service heb hem gemonteerd en werkt prima

Goed spul

mooie machine, snel geleverd, makkelijk gemonteerd, klaar is kees

Trilplaat 6,5 PK gekocht voor grote klus op gemeenschappelijke tuin. Goede info op website, makkelijk bestellen, snel geleverd, mooi apparaat, makkelijk te monteren. aantrekkelijke prijs. We kunnen direct aan de slag.

De levering en product was goed in orde.

Super product

Waarmee ik eerst een uur aant prutsen was was het met deze aankoop in luttele minuten gebeurd

snelle correcte levering

binnen een week had ik mijn bestelde artikel in huis dus een snelle correcte levering zal zeker vaker op deze manier mijn spullen aanschaffen.

Weer besteld, waar perfect.

Weer besteld bij Hbm. Alle gereedschappen waren correct met wat op de site stond. Je word goed op de hoogte gehouden over de loop van je bestelling. En bij verzending word het aantal pakketjes met track en trace vermeld. Top service.

super snel in huis dat verdiend een pluim!

super goed geregeld en heel snel in huis ! aanrader!

Goede geïnformeerd op de site, makkelijk besteld en snelle levering.

Zoals de titel al zegt: via het filmpje bij het product was het me duidelijk wat we moesten kiezen. Bestellen ging makkelijk en na bevestiging keuring tijdslot van de vervoerder gekregen. Net zo eenvoudig bestellen als bij Bol.com, bij wijze van spreken.

Geweldig snel geleverd.

Compressor en een steekwagen gekocht van het eigen merk. Gewoon een hele goede compressor, heel stil. Steekwagen ook prima in orde.

Geweldige winkel

Echte kwaliteitproducten tegen zeer betaalbare prijzen. Een echte aanrader.

Snel en correct!

Snel en correct geleverd!

Zoals altijd, gewoon goed!!!

Wederom een fijn gevoel als alles is zoals je verwacht, optijd, goed op de hoogte gehouden en een product dat aan de verwachting voldoet. Ga zo door team HBM....!!

Werkt goed

Je besteld hem en duurt het even maar dan heb je ook wat.

Super kwaliteit en snelle levering!

Materialen worden geleverd op afgesproken datum. Materiaal is van goede kwaliteit ben er heel blij mee.

Helemaal goed

Alles netjes op tijd bezorgd en voldoet aan de verwachtingen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ