Machiene werk perfect

Komen afspraken na!

Ik heb schragen besteld maar die bleken uitverkocht Omdat ik me aan heb gemeld via de mail kreeg ik keurig de update toen ze weer bestelbaar waren. Ze zijn er en voldoen aan alle wensen. Ik ben blij

Goed.

Goed en keurige levering, alleen jammer dat jullie niet per telefoon bereikbaar zijn.

Na 1 werkdag meteen in huis! Alles mooi en netjes ingepakt!

Telefonisch niet bereikbaar

Een commercieel bedrijf moet altijd telefonisch bereikbaar zijn. Er staat wel een telefoonnummer vermeld maar hierop wordt een bandje afgespeeld dat er geen telefonisch contact mogelijk is. Alleen per mail met een reactietijd van 1 a 2 dagen. Dit is als koper onacceptabel. Ik wilde advies over extra producten omtrent mijn aangeschafte lasapparaat. Extra omzet dus. Ben uiteindelijk wel met een anoniem nummer gebeld maar was allemaal moeilijk. Een bedrijf zonder een goed bereikbare afterservice met professionele en klantvriendelijke medewerkers is niet van deze tijd. Dan kan ik voortaan ook wel rechtstreeks in China bestellen. Kun je ook niet bereiken maar heb ik wel aanzienlijk betere prijzen.

Prima en snel in huis. Chapeau

Mooie webside duidelijk en overzichtelijk

Goede communicatie, product goed. Levertijd zou eventueel een dagje eerder kunnen.

Snelle service, en Betrouwbaar bedrijf

Had diverse producten besteld, en bij een 4 delig tangenset was er 1 tang geleverd ipv 4 . mail gestuurd, er werd direct actie ondernomen en kreeg de tangenset snel thuis gestuurd en mocht die andere tang houden, vind dit zeer goede service

Ruim assortiment, duidelijk, helder en adequate levering

Zeer prettige website, what you see is what you get. Goede omschrijvingen met gedetailleerde specificaties. Aanrader voor pro en consument.

Hoge kwaliteit eigen merk

Fijne spullen

Ok

Vlugge en correcte levering

Ik ben 100% tevreden. Misschien nog een positieve tip, Vermeld bij uw bericht bij verzending in hoeveel pakketten de bestelling wordt verzonden.

Snelle levering en goed gereedschap.

Gipsplatenlift besteld en één dag later had ik hem al in huis. Super! Ook met eerder besteld gereedschap was dat prima voor elkaar.

Goede kwaliteit en goede service

Gaan zeker meer bestellen goede service en vriendelijke!

Goede en snelle levering

Goed lasapparatuur voor weinig doet wat hij moet doen

Super! Kwalitatief zeer goed voor een aantrekkelijke prijs

Telescoop borstel gekocht. Kwalitatief goed en degelijk. Geen rommel. Binnen 2 werkdagen geleverd en goed verpakt. Super tevreden over service, levertijd, prijs en kwalitateit. HBM is een partij waar ik in het verleden al spullen heb gekocht en waar ik in de toekomst zeker zaken mee zal doen.

Altijd goede levering en zeer snel en degelijk materialen

Zeker voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering!

Geweldig!

Gewoon top service - bestelling & levering = 2 dagen!

Snel en eenvoudig

Ze kunnen een beetje beter georganiseerd zijn bij het afhalen maar anders prima

Goede service, snelle levering, scherpe prijs!

Werkt perfect, snelle levering!

enige min punt: je moet er los no een verlengstuk bij bestellen.

Goede informatie, snelle levering. Erg tevreden

Erg tevreden, uitstekend.

Fast and efficient, better than expected

Ordered a U3 single lip cutter grinder. I was happily surprised by the speed of delivery to France and care taken in providing information (answering questions by mail before order, progress of the command), and by the accessories added by HBM to the classical package (a very large set of 5C collets). Upon delivery, the macine was better than expected. Good protection, finished properly, much better than similar import machine tools you find everywhere. I'll surely order again.

Voorbeeld voor andere webshops

Duidelijk omschreven producten. Houden je op elk moment na je bestelling op de hoogte van de status, van ingepakt tot bezorgd bij de vervoerder

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ