Snel en profesioneel.Top bedrijf.

Snel en profesioneel.Top bedrijf.

Snelle levering. Prima kwaliteit traploper

Voldoet volledig aan verwachting.

Correct en snel. Top bedrijf.

Komen de afspraken na. Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Prima bedrijf

Prima producten voor een leuke prijs. De bezorging is dikke prima

alle bestelde produkten zijn zoals omschreven, goed verpakt en mooi op tijd bezorgd.

Wij zullen zeker een vervolgbestelling plaatsen.

parfait

Matériel HBM commandé et reçu en bon état. Matériel de qualité à très bon prix. Livraison rapide et raisonnable niveau tarif Je recommande vivement

Vlot besteld snel geleverd aan een zeer tevreden klant.

Zoals iedere keer bij HBM snelle levering, ze kennen daar geen rem. Nog geen uur na het bestellen al bericht dat de order is verzameld en wordt verzonden. HBM heeft mijn vertrouwen nog nooit geschonden

Snel en goed

Compressor besteld, snel geleverd, gereedschap van goede kwaliteit, ik ben er blij mee.

prima niks mis mee

snelle levering en product zag er uit zo als het was aangeboden

Al het denkbare en ondenkbare is te vinden bij HBM, perfect !!

Een belevenis was het om bij HBM te ontdekken wat er eigenlijk allemaal te koop is, zo kompleet en perfect op orde heb ik nog niet eerder meegemaakt. Veel producten in diverse prijsklassen, zodat voor iedereen wel een product te koop is! Follow-up t/m de levering thuis goed verzorgt......ik zoek niet verder meer ;-)

Levering van de bestelling was bijna sneller het geluid.

Op het moment dat ik mijn hydraulische pers moest gebruiken, bleek de pomp lek te zijn. Meteen s’middags besteld bij HBM en de volgende dag al in huis. De prijs viel ook nog enorm mee. Wim Dijkstra

Ja wat moet ik er verder over zeggen. Het geleverde product was precies wat ik besteld had en de bezorging was snel. Gewoon heel goed

Fantastisch! Onze palenrammer in één dag in huis! En nog sneller stonden de boompalen in de grond.

Uitstekende service, snel handelen en goed advies.

Goed voor weinig!

Mooie spullen, voor een betaalbare prijs! En snel geleverd.

Snelle levering en duidelijke informatie

De bestelling ging vlot. Duidelijke technische gegevens, goed overleg over leverdatum en wijze. De levering precies zoals ik verwacht had. Goed dus.

Goed geregeld

Producten zijn van goede kwaliteit

Altijd goed, tot dusver geen problem en regelmatig bestelling geplaatst.

Goede ervaring. Aantebevelen.

Je bent geweldig!!

Ik raad ze ten zeerste aan, altijd accuraat en responsief !!!

Zeer klantvriendelijk.

Snel en strikt in levering en snel en correct antwoord bij vragen aan de klantendienst. Top !

Goeie prijzen, goeie service

Net bedrijf, goeie klantenservice

Ik kreeg te veel geleverd dan dat ik besteld had. Contact opgenomen met de klantenservice en alles is netjes opgelost! De pakketbezorger heeft de te veel geleverde onderdelen netjes opgehaald!

Super bedrijf

Houdt je goed op de hoogte!!!

Blij met de cementmolen

Wat ik besteld heb is degelijk en goed, het in elkaar zetten kan lastig zijn door de onduidelijke en niet juiste tekeningen. Vandaar geen 5 sterren. Levering was in 2x met dezelfde vervoerder, dat kan verwarrend werken.

lekker snelle levering

Artikel als omschreven, snel geleverd, helemaal tevreden

Netjes optijd geleverd.

Ik bestel vaker een altijd nog correct.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ