Snel geleverd, de artikelen zijn me goed bevallen

Na bestelling, werd alles zeer snel geleverd. En alle artikelen die ik heb besteld voldoen aan de verwachtingen.

Zeer goed; op tijd geleverd en de vijf artikelen in een zending!

Goed toegankelijk bestel process, vlotte afhandeling en betaling, snelle opvolging met status per artikel, goederen binnen 48 uur in Belgie geleverd. als verbeterings voorstel zouk ik will aangeven het aantal emails dat ik ontving met status update te beperken. Ik had vier of vijf artikelen besteld en kreeg van ieder apart meerdere status updates (klaarmaken, verzend gereed, verzonden, ...); en soms volgden die emails elkaar op binnen 5 of 10 minuten. Alsof ik naar mijn beeldscherm zit te staren om te zien of er weer een update is. Waarom niet gewoon om de vier uur een update voor de ganse bestelling sturen?

Goede orderstatus communicatie

De status van de te leveren spullen werd duidelijk gecommuniceerd en op tijd geleverd. Ook leuke koopjeshoek op de website

snelle levering en klasse materiaal

goed materiaal en ook goede informatie

mooi gereedschap, snel geleverd!

overzichtelijke website. bestelde items snel geleverd en naar wens.

Goed materiaal en snel geleverd

Goede materialen van goede kwaliteit. Snel en correct geleverd

Mijn ervaring is daty HBM services 100 % zijn, ik blijf er klant.

Mijn ervaring is: snelle levering en probleemloos bestellen.

Goede levering

Ik ben te vreden met levering

Zorgvuldige en klantvriendelijk

Geen opvallend korte levertijd, maar zorgvuldige, goed gecommuniceerde levering. Geeft vertrouwen, ook in het product.

Goede levering conform verwachting

Levering van bestelling is conform verwachting: - op tijd (goede communicatie omtrent leveringstijd) - goede verpakking

Duidelijke informatie, goede communicatie en snelle levering

Prettige website. Duidelijke informatie beschikbaar over de producten. goede communicatie rondom de order en ook een snelle levering!

Uitstekende kwaliteit en zacht voor de portomonnee

Ik was skeptisch over de kwaliteit van het gereedschap maar na het zien en gebruiken kan ik wel zeggen dat het gereedschap wel degelijk is. De meetlatten hebben zelfs kleine details zoals een conversietabel van inch naar metrisch. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Kon niet better.

Makkelijk te bestellen. Direct bevestiging. Vlot verstuurd en ontvangen. Zou niet weten wat better kon.

Snelle en correcte levering

Over het algemeen een complete uitleg op de site waardoor je weet wat je koopt. De koop wordt vervolgens snel en correct geleverd.

Top site en snel geleverd

Mooie overzichtelijke site. Prijzen zeer netjes en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, prima kwaliteit TOP

Snelle levering, goede eigen merk kwaliteit

producten zijn in deelleveringen verzonden zodat alles snel in huis was. producten zijn van goede kwaliteit

Super service

Goede prijs Snelle levering

Erg goed. Snelle levering

Product is zoals het omschreven wordt. Goede service en snelle afhandeling.

Top product

Altijd goede aanbiedingen en snel geleverd.

Zeer tevreden over de apparatuur

Zeer tevreden over de apparatuur de snelheid waar het op wordt geleverd en de communicatie

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goed verpakt. Product is ook zeer goed.

Top!!

Snelle reactie op de bestelling en goed te traceren. Supersnel geleverd en netjes ingepakt!

Zeer snel en correct geleverd

Besteld snel geleverd zoals belooft En een super fijne en degelijke motor lift

Vlot geleverd

Produkt was precies als omschreven. En het werd vlot geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ