kan niet beter

levering sneller dan verwacht. Alles goed verpakt en goede producten.

Aanrader

Veel producten op voorraad, snelle levering en scherpe prijs. Inmiddels 3 producten aangeschaft en dat zal de komende tijd wel meer worden.

Zoals altijd snelle afhandeling van de aanvragen en goede prijs kwaliteit verhouding

Top service vlug geleverd !

Top bedrijf

Zeer tevreden, duidelijk en goede service en nooit problemen gehad.

Top geregeld

met de uitgebreide keuze is het nog steeds overzichtelijk om juist datgene wat je zoekt te bestellen. Goede service en snel in huis.

Zoals altijd goede producten, snelle levering en top service

de kwaliteit is prima en er wordt altijd snel geleverd, is iets niet voorradig word je keurig ingelicht, fijn om mee te werken

Snel en makkelijk

Bestellen gaat eenvoudig en de levering was keurig op tijd volgens afspraak.

best tevreden over hun maar wat ik hier onder zet is niet negatief bedoeld

Heb een hogedrukspuit bij jullie gekocht word er geen olie bij geleverd das jammer 10 w 30 is op dit moment best lastig aan te komen in deze corona tijd heb nogmaals gekeken op de site en dat kom ik zo niet tegen dat dit het vermeld staat misschien een optie op dat te vermelden nu moet ik het nogmaals bestellen en extra kosten maken dit had ook in 1x gekund.

heel erg goed beste website tot nu toe

tegenwoordig bestel ik altijd bij hbm en ik heb er geen spijt van. Het is snel goedkoop en hoog kwalitatief gereedschap en machienes als je gereedschap en machienes nodig hebt bestel dan bij HBM

Goede ervaring

Komt afspraken en leveringen na

goed en snel

prima gegaan had de spullen snel nodig, kreeg ze ook snel, in deze corona tijden.

Prima geregeld en naar Duitsland verzonden

Helaas was de bestelling in 3 delen geleverd, verder TOP !!

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Levering ging snel en correct

Super gereedschap en service

Goede service en goed gereedschap, kortom top zaak voor de proffesional en de klusser

Goede website, mooi product, snelle levering

Goede website, mooi product, snelle levering

Prijs kwaliteit producten

Super voor elkaar en snelle service

Product is zoals omschreven. Ga zo door HBM.

Top zaak met super service

Voor 2de keer werkbroeken besteld, na de snelle levering bleek 1 broek een verkeerde maat ingenaaid te staan, hij was te groot, na een mailtje kon ik de broek terugsturen en kreeg een passende broek snel retour! Klasse!

Prima producten, aantrekkelijke prijs en perfecte levering.

Diverse dingen laten leveren, met die goede ervaring.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd. Duidelijke communicatie wanneer iets geleverd word,

Veel te koop en snelle levering

Na mijn verkeerde bestelling terug gestuurd te hebben, kreeg ik zelfs de verzendkosten vergoed. Dat maak ik niet vaak mee. Top. Alle bestellingen die ik tot nog toe geplaatst heb kwamen zeer snel binnen en prima kwaliteit.

Goed en snel en betaalbaar

Online besteld snel goed en betaalbaar en het product is goed

Probleemloos en snel, ga zo door!

Zaterdag besteld en maandag al geleverd! Het product voldoet volledig aan mijn wensen

service meer dan geweldig. Bobbie bedankt!

zeer snelle reactie na melding van storing en goed geholpen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ