Mooi op tijd.

Goed verpakt.

gewoon goed zoals het hoort

Snel reactie, antwoord op mail contact, producten keurig afgeleverd. Producten redelijk geprijsd.

Snel geleverd, goed gereedschap

Snel geleverd, goed gereedschap

Héél tevreden met de 2 transport dolly's

De 2 transport dolly's halen mij heel veel tilwerk uit handen. Ik heb tuinbakken en die kan ik nu zonder dat ik mijn rug belast verzetten door de hele tuin.

Ziet er goed uit

Ervaring heb ik nog niet met dit gereedschap . Het is voor de eerste keer dat ik dit gebruik

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs,

Goede prijs/kwaliteit, alleen geen verzendkostenvrij boven bepaald bedrag Service hebben we nog niet veel mee te maken gehad met problemen, dus daar kan ik niets over zeggen

Mooi product en snel geleverd

Boven verwachting

Found exactly what I wanted

It was really easy to find what I wanted. If I need something in the future I will look at HBM again.

Alles ok

Alles ok

Hoge kwaliteit zeer ruime keuze

Zeer snelle en zorgvuldig geleverd door de ruime keuze zal ik een frequent terug kerende klant zijn .. Eigenlijk alles wat een onderneming nodig heeft in een partner

Très satisfait des produits et des services de HBM

Client de HBM depuis 1 an, j'ai commandé à plusieurs reprises chez HBM. Je n'ai jamais eu de problème de livraison et je suis très satisfait des produits achetés.

Goedkoop en goede kwaliteit

Ik heb de 599 onderdelen gereedschap trolley gekocht (599 is beetje overdreven want de spijkertjes etc worden ook meegerekend). Deze heb ik op internet meerdere malen gezien maar nergens was die zo goedkoop als bij hbm. Ben er dan ook erg blij mee!

Vlotte levering en goede prijs

Het artikel waarvan ik de meeste bestelde, was elders beduidend duurder . De levering was vlot.

Goede kwaliteit & snelle levering

Besteld op de webshop, volgende dag in huis. Wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het bestel en lever proces.

Een bedrijf met de juiste waarde

Prachtig, een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en je perfect op de hoogte gebracht word waar u aankoop zich bevind en wanneer het geleverd word , een aanrader waar je op kunt rekenen TOP

Goed en duidelijk en snelle levering. Prijs kwaliteitverhouding is perfect. Erg tevreden

Snel en compleet geleverd

Goede communicatie

service livraison impeccable

commander le samedi , livrer lundi ! super rapide et efficace

zoals het hoort

Precies zoals je wilt dat online gereedschap kopen gaat. Veel keuze, altijd een goede prijs, snelle levering. Niet verder lopen, maar bij HBM kopen ;)

Geweldig product en snelle levering

Ik heb een assortimenten sorteer koffer besteld en het is een zeer goede investering. Een makkelijke manier om mijn losse spullen te categoriseren en op te bergen voor zowel in mijn atelier als onderweg. Enige kleine nadeel is dat het product van zichzelf al best zwaar is. Maar dat is over het algemeen een onbelangrijk detail.

PERFECT!!

Als we wat nodig hebben, eerst waar we altijd naar kijken is HBM Machines Natuurlijk. Top kwaiteit en Top Service. Snelle levering en als er wat aan de hand is, ze zijn makkelijk te bereiken en lossen het netjes op. Ga zo door HBM. Echt een aanrader !!

Snelle levering goede support

Levering volgens planning ontvangen echter een verkeerd artikel ontvangen. Maar na een e-mail direct alsnog met spoed het juiste ontvangen. Prima service

Snelle en correcte levering

Een gasbrander vlak voor het weekend besteld en meteen op maandagmorgen ontvangen. Prima brander ook nog!

keurig en snel afgehandeld

niks mis mee