Heel tevreden maar 1 setje onderdelen ontbrak.

Duidelijke communicatie vanuit HBM. Compacte verpakking en correcte levering.

Superkwaliteit van eigen merk

Verrast met de hoge kwaliteit van de producten, ondanks de scherpe prijs. Levering en verpakking volledig naar verwachting.

Heldere bestelprocedure, goede communicatie, snelle levering

Heldere bestelprocedure, goede communicatie, snelle levering Kom zeker terug voor bestellen van gereedschappen e.d. Zal HBM zeker ook aan anderen aanbevelen.

Goede service, goed geholpen

Fijne zaak, kom zeker terug.

Nette prijs, snelle verzending

Prima aanbieder van kwaliteitsgereedschappen.

Prima kwaliteit en snelle levering. Bezorgkosten wel erg fors.

Ik bestel vaker bij HBM, vanwege de goede prijs/kwaliteit-verhouding. Deze keer werden er drie pakketten van de bestelling gemaakt, die allemaal apart werden doorberekend. Dat maak ik bij veel webshops anders mee. Die rekenen slechts één keer bezorgkosten.

uitstekende service, snelle bezorging, prima prijzen.

uitstekende service, snelle bezorging, prima prijzen.

Geen nadelen

Goede kwaliteit snelle levering doen wat ze beloven krijg ook netjes een factuur toegestuurd en met de meeste dingen de goedkoopste top

Uitmuntend

Prijs kwaliteitverhouding is super,..vanaf bestelling tot bezorging,...continu via mail op de hoogte gehouden,..en echt werkelijk supersnel geleverd,... Staan nu zeker in mn adressenlijst!!!!

Goed product en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

juiste qualiteit, scherpe prijzen, en altijd snelle levering

Na diverse leveringen kan ik HBM Machines niet anders als uitstekend kwalificeren. Goede producten , scherpe prijzen, goede leverbetrouwbaarheid, en middels de nieuwsbrief steeds weer opmerkzaak gemaakt op interessante producten.

Fijn gereedschap

fijn gereedschapskoffer en snelle levering!!

Goede service, snel in huis

Goede service, snel in huis

Top machine

Hyundai Fluisterstille Elektrische Hakselaar 2800W een machine die mijn verwachtingen nakwam

Goed gereedschap is het halve werk en terecht HBM

Super klein apparaat maar levert werk voor een grote. En niet vergeten de kleine prijs voor het apparaat. We schrijven over een luchttacker tot 16 mm.

Snel en goed gereedschap

Goede kwaliteit

De spullen die ik hier bestel zijn goed. En snel in huis Echt aanrader

Was snel binnen

Mijn bestelling was snel binnen en alles werk goed opgehoopte gehouden

Goed product en snel geleverd.

Overzichtelijke en duidelijke beschrijving. Binnen 2 dagen geleverd.

Absoluut geen klachten

Snelle verzending, goed aangekomen. Wat kan je nog meer zeggen...

Snelle en duidelijke service

Er wordt snel en duidelijk alles is stappen uitgelegd wat er gedaan wordt en binnen de aangegeven tijd gereageerd.

Correcte en snelle afhandeling

Het aanvragen van een offerte liep heel vlot. Bestelling geplaatst en levering gingen eveneens vlot!! Een aanrader!!

Slecht

Mijn zoon heeft een hakselaar hyundai gekocht via jullie site.maar er is een probleem.hij wil niet starten.bij het trekken aan de koord ontploft hij maar start niet.en ruikt ge de mazout.vind dat een nieuw machine toch zou mogen werken.opsturen gaat niet.wij wonen in België. Maar wij gaan nooit nog iets kopen bij HBM Machines.tenzij jullie een oplossing weten.sorry is een mooi machine maar het werkt niet.

Correct en snel.

Ruim assortiment en vlotte bestelling en levering

Materialen en levering conform verwachting

Geldt maar 1 woord voor: TOP

1010 Grote Esch