Voortvarend!

Duidelijke communicatie. Prima product. Snelle levering.

HBM machines is correct in verwerken, tel contact en steeds bereikbaar ook via mail.

Ik heb nu aan aantal keren bestellingen bij u gedaan. Waarondef een draaibank van 900 eu. Dat ging niet meteen soepel. De machine moest uitrindelijk uit Oostenrijk rechtstreeks vd fabriek komen. Het duurde wat langer wat al met al ; vers vd pers. Fijn om bij jullie in te kopen. Vr. Gf. Frans Wolbert.

gezocht gekocht + ontvangen

Snel het juiste art, kunnen vinden duidelijke webshop besteld 2 dagen later binnen , verpakking 100% art. 100%

Perfect vrijdag besteld maandag in huis

Zeer blij met mijn bestellingen vrijdag besteld maandag al in huis het materiaal is ook zeer in orde ben meestal niet zo een fan van huismerken met een lage prijs maar dit

Mooi spul.

Goed gereedschap voor een nette prijs. Aanrader!!!!!

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede kwaliteit.

Ik had het gereedschap snel gevonden op de site en het werd supersnel geleverd zodat ik er direct mee aan de slag kon. De vacuümpomp werk prima. Daar word ik blij van.

Keurig

Nette afhandeling van bestelling. Niets op aan te merken. Wijze van factureren zou ik graag uitgebreid zien zodat er niet "direct" betaald hoeft te worden maar een factuur "volgt".

Goede prijs + makkelijk + supersnel + klantvriendelijk!

Het bestelproces is eenvoudig en klantvriendelijk. De prijzen zijn scherp. De levering was zelf BINNEN 24 uur. Zeer tevreden!

Een echte aanrader!

Super snelle levering! Kwalitatief materiaal en perfecte service. Een tevreden klant die hier opnieuw zal aankopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topp geregeld en geleverd.

Topp geregeld en geleverd

Geïnteresseerde medewerker en goed advies.

Uitstekend! Oog voor detail en het bieden van een juiste oplossing.

Mijn aankoop een plateau verhuis wagentje (350 kg draaggewicht)

Dit is voormij een uitstekende aankoop. Om spullen achter in de tuin te brengen of weg te halen Is voor mij veel te zwaar (rugproblemen) na toch wel war zoekwerk bij HBM Machines uitgekomen en gelijk verkocht dit wagentje kan maar liefst 350kg dragen en behoort zeker ook door de uitvoering tot de kwaliteit hiermee. Verder is alles snel besteld en geleverd. Met viendelijke groet, Ennis van der Hoek,

tot in de puntjes ok , van bestelling tot levering netjes afgewerkt

zou het zeker aanraden om via deze site te bestellen!!

Snel proffesioneel

Degelijke sets. Makkelijk in gebruik mooie adwerking van de opberg koffers. Vandaag besteld is de volgende dag in huis.

Prima service, product zoals verwacht en op tijd geleverd, ik zou zo weer hier bestellen

Uitstekende service

Zoals bovengenoemd een uitstekende service! Het enige minpuntje is het aantal e-mails wat ik heb ontvangen na de bestelling. Aan de ene kant heel goed om de klant op de juiste hoogte te stellen wat betreft de bestelling , maar het kan ook als “top much” ervaren worden.

Voorlopig zeer goed materiaal!

Goedkope machines die de job klaar krijgen

Alles netjes en correct aangekomen. zelfs de afleverafspraak,correct 100%

Ben zeer tevreden met het geleverde. !! i.e.g. geen Mickey Mouse, maar degelijke spullen.

Ik had vrijdag iets besteld en maandag al ontvangen.

Good quality

Fast delivery and good aproach to the costomer

goed duidelijk en snel

Heb voor het eerst bij HBM wat besteld, de site is duidelijk en order plaatsen makkelijk en had de volgende dag al in huis, kortom Super

geweldig

zeer goede kwaliteit en Top Service !

Goede kwaliteit voor de juiste prijs !

Product voldoet aan verwachting

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb de HBM takel en loopkat besteld. Deze werkt naar behoren. Levering kwam sneller dan verwacht.

Goed materiaal, snel geleverd

De krik werkt zoals het bedoeld is, snelle levering

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ