Bestellen en de volgende dag in huis. lekker duidelijk en snel.

No-nonsense shopping!

Heerlijk snel besteld en geleverd tegen goede prijs. Kleine handleiding zal voor wellicht andere kopers handig zijn geweest.

niet goed

10 dagen geleden een product (slijpmachine) besteld en nog niet ontvangen, slechte services, ik probeer nu mijn bestelling te annuleren

PERFECT!

Steeds correct in prijs, snelle afhandeling en artikelen prima verpakt. Ook de levering met Post NL verloopt geheel naar wens.

Afspraak is afspraak, vlug geleverd en alles klopt.

Goede levering

Goede levering en netjes op tijd. Verpakking was ook goed verzorgd en de boormachine helemaal naar wens.

voortreffelijk

geen klachten en alles netjes verpakt

Super goede levering netjes op tijd super

Zeer goed super snelle levering netjes op tjid .

Super service

Product niet op de webshop, wel keurig geholpen via de mail. Bestelling snel verzonden!

Alles altijd snel geregeld

Ervaring is altijd top bij HBM!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Wat ik besteld heb werd snel geleverd en ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd.

goed geregeld

alles netjes optijd en goed contact bij de klanteservice. uitstekende service

Goede en vlotte afhandeling van de koop.

alles netjes geleverd paar haken van het gereedschap bord waren helaas wel krom. rest was allemaal netjes

goede kwaliteit voor prima prijs

Prima levering

Prima service.

Keurig geholpen bij het afhalen en kwaliteit gereedschap.

Onlangs voor het eerst verschillende producten aangeschaft bij jullie. Geweldig aanbod en kwalitatief goeie producten. Moet wel zeggen dat het zoeken naar inlays voor de gereedschapswagens wat lastiger is op jullie site. Welke bij welke horen moet je echt even voor gaan zitten. Maar das uiteraard een kleinigheidje. Verder meer dan tevreden nieuwe klant!

Geweldige service

Mijn bestelling is vlot gegaan, ondanks de drukte bij PostNL. Je wordt goed op de hoogte gehouden, wanneer je bestelling is verzameld en klaar staat voor transport,, en hoe je deze kan volgen bij PostNL met je Track & Trace code. Alles zit netjes verpakt in doosjes, die weer in een grote doos zitten

Goede prijzen, goede levering, helemaal top!

Prima afgehandeld en goede service, ondertussen mijn favoriete speelgoedwinkel :o)

Toppie

Goede en snelle levering. Degelijke shop.

Goed en snel geleverd

Ik krijg precies wat ik bestel. Gewoon goed.

Zeer goede service

Aantal keer besteld en ik kan niet anders zeggen dan dat er een zeer goede en snelle service wordt verleend. Nadat rond kerst een pakket zoek was geraakt bij PostNL kreeg ik direct een nieuw exemplaar opgestuurd. De klantenservice is attent en vriendelijk. Bestellen en versturen is zo gepiept, ik ontvang de producten goed verpakt in de pakketten in huis.

Goede snelle levering . Nette prijzen.

Heel goede service levering en prijs . Top site .

Super snel geregeld

Order binnen een paar dagen in huis. Helemaal super. Hopelijk gaan jullie snel weer open of dat we kunnen komen afhalen want we zitten 500 meter verderop en dan zijn de bezorgkosten een beetje zonde.

Snelheid

Top top