Snel en volgend afspraak

Makkelijke website , snelle bevestiging. Tussen bevestiging en aflevering zit wel veel tijd.

Top bedrijf

Goede website, snelle levering 100% tevreden

Één vlotte bestelling

De productomschrijving kon misschien iets beter. De bestelling zelf ging heel vlot. De bestelling is in 2 keer geleverd. Ik ben steeds op de hoogte gebracht van de levering.

Leuke webshop

Levering duurde wat langer maar de items zijn in orde

Een fijne en mooi webshop.

Mijn ervaring met HBM machines. Dat het een fijne en overzichtelijke webshop is. Met een correcte voorraad indicatie. Ook het huismerk is een sterke aanrader. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is de snelheid van leveren tegen over sommige andere sites. Waarbij het vaak de volgende dag al in huis is. Maar als dat niet van belang is. Is de webshop een zeer goede aanrader.

Super service voor n lage prijs

UITSTEKEND !!

Uitstekend product en beantwoordt mijn verwachtingen. Snel geleverd én aan het juiste adres!

Top machine livraison express je recommande

J’ai acheté un démonte pneus et j’ai reçu l’appareil bien emballé avec tout le nécessaire pour s’en servir ! La livraison a été très rapide ! J’ai bien entendu pris plaisir à me servir de ma machine ! Super qualité et service impeccable Merci HBM

Goede webshop

Makkelijke en overzichtelijke webshop. Levering duurde door de extreme weersomstandigheden iets langer. Ik ga er vanuit dat dit in normale situaties gewoon binnen 24 uur is.

Slechte klantenservice

Enkel bereikbaar via de mail en lange levertijden.

Traag en vreemde mails

'Wij zijn begonnen met het verzamelen van uw bestelling'. Fijn! Ik ben alvast begonnen met het schrijven van een recensie. Drukte snap ik, maar dat 3 lasdekens in een doos doen zo ingewikkeld was, dat wist ik niet. En eenmaal ingepakt, dan geef je het pakket direct mee aan PostNL, toch? Helaas: 'Je ontvangt binnen enkele dagen een e-mail van PostNL met daarin je Track & Trace code'. Zucht.

Betrouwbare webshop

Degelijk robuust materiaal aan eerlijke prijs

Geweldige kwaliteit

Het verzenden duurt ongeveer 1 week met inpakken en verzenden maar dat geeft niet als je naar prijs kwaliteit verhouding kijkt want dat is echt boven verwachting! Top bedrijf

Goed geen probleem

Website is overzichtelijk en makkelijk en keuze is goed en met het afhalen goed geholpen zonder wachten

Mooi gereedschap ziet er heel goed en degelijk uit

Fijne winkel om te shoppen

Afhalen was super geregeld en was zo weer weg

betrouwbaar

Betrouwbaar, snelle levering, prijs/kwaliteit goed

Snelle duidelijke levering. Goede service

Snelle duidelijke levering. Goede service

Aanvaarden hoe ge wordt verwittigd

Tegensprekelijk betreft afspraak levertijd en datum In mail wordt gemeld we zullen u bellen En ineens krijg ik mail we komen op bepaalde dag tussen 2 verschillende uren Maar coor de rest perfecte levering en vriendelijke transporteur

Goed bedrijf; pakketdienst (Postnl) mag m.i. veranderen

Bestelling ging vlot; ontvangen produkt ook prima. Maar een totale levertijd van 1 week voor een voorraad-artikel (omdat postnl het zo druk heeft) niet acceptabel. (krijg zelf ook de indruk dat andere specifieke internet-bedrijven steeds vaker voor DHL kiezen).

Op zich een handige web winkel.

HBM levert vaak snel en goed. Het is wel geen topkwaliteit wat ze leveren, maar kwaliteit/prijs verhouding is redelijk.

uitstekend!

uitgebreide collectie aan materieel, deskundig advies en tijdens de lock down periode een snelle levering van het bestelde. en wat mij het meest aanspreekt; als er een fout wordt gemaakt (hetgeen menselijk is) dan wordt deze snel en coulant hersteld

Product zoals verwacht, en keurig op tijd.

Opbergbakjes besteld, en deze voldeden keurig aan de verwachting. Overzichtelijke webwinkel. Keurig op tijd geleverd. Netjes op de hoogte gehouden via mail. Zeer zeker een aanbeveling waard.

Snelle levering, maar niet van alles...

Mijn bestelling werd snel geleverd, maar helaas kon een deel niet geleverd worden. Erg jammer, liever dat dit in de webshop al duidelijk is!

Bijzonder goed!!

Iedere bestelling word exact volgens afspraak geleverd,en met veel zorg !

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ