Geweldige service en snelle verzending

Duidelijke site, alles wat je moet wetenkun je wel vinden. Kwalitatief goede machines voor weinig geld. Aanbod is ook erg groot. Zeker een aanrader!

Slecht

Voorraad producten besteld.....betaald maar niet geleverd.

Helaas veel verpakkingsmateriaal

Werkt uitstekend

Snelle levering, goed verpakt. Het solderen van print bordjes gaat nu een stuk makkelijker.

Geweldige meest uitgebreide gereedschapwinkel, aanrader!

HBM levert het meest uitgebreide assortiment gereedschap, goede ondersteuning, vergezeld van professioneel advies en adequate levering. erg tevreden

Zeer goed bedrijf

Goede spullen tegen een concurrerende prijs. Verkopen ook merkartikelen tegen scherpe prijzen. Snelle levering binnen een paar dagen.

Betaalbaar en kwaliteitsvol

Doordat de bestelling in verschillende delen werd verzonden kwam alles verrassend snel aan. Er was een kleine beschadiging aan de bijhorende opbergdoos van een product, maar dat deerde niet. Ik ben zeer tevreden met het gereedschap.

Duidelijke website, goede producten en snelle levering

Duidelijke website, goede producten en snelle levering

Goede en snelle service zonder problemen

Relatief goedkoop, snelle service- en levering van de goed verpakte materialen.

Relatief goedkoop, snelle service- en levering van de goed verpakte en bestelde materialen. Heb o.a. een tafel loeplamp met verlichting besteld en geleverd gekregen. Meer dan de prijs waard alleen was het voorwerp iets groter dan ik me had voorgesteld.

Grote klasse !

Ik kom al jaren bij HBM en blijf mij verbazen over de topservice. Zeker in deze corona tijd. Ga zo door !!!

Uitstekende service en producten gekregen zoals afgebeeld

Ik heb een aantal cadeautjes gekocht voor mensen in mijn omgeving en iedereen is er blij mee. Producten geleverd zoals afgebeeld en kwaliteit is goed. De communicatie was helder en snel. Top!

Goed degelijk materiaal

100% top

Net een grote mannen speelgoedwinkel. Leuk tijdverdrijf om te shoppen op de hem site

Kwaliteits gereedschap.

Duidelijke website. Het is degelijke gereed schap. Het is na verwachting

Geweldige producten, fijne en duidelijke site

De producten zijn goed en niet duur, de site is erg fijn in gebruik en geeft duidelijk de informatie weer. Zeker een aanrader aan familie, vrienden en kennissen!!

Super web-vriendelijke site ~ snelle en accurate levering - transporthondjes

Op een dag stond er een vrachtwagen voor de deur met 3 radiatoren die ik had besteld via Internet. Wat ik me niet had gerealiseerd was dat de zwaarste radiator van 600 x 2200 met 3 platen en convectoren meer dan 120 kg. woog. De chauffeur zette deze op de oprit en ik moest maar zien hoe die binnen kwam. Op Internet had ik al snel de oplossing gevonden. Twee Transport-hondjes, elk voorzien van 4 zwenkbare wieltjes, ieder goed voor een gewicht van 200 kg. Binnen 1 dag waren ze geleverd en heb ik die zware radiator de garage in gereden. Het was een piece of cake !

Producten als verwacht , zeker aan te raden!!

Producten als verwacht. Berichten over verzending en bezorging prima.

Zoals altijd, snel en goed.

Bestelling gedaan en snel geleverd. Nieuw, goed passend onderdeel op mijn myford draaibank van 70 jaar oud.

Super produit, qualité top. Les articles sont bien ratifiés et disponible rapidement.

Zoals gewoonlijk goed snel en correcte levering van bestelde artikelen.

Zeer prettig. zoals gewoonlijk juiste snelle levering van bestelde produkten.

Snel geleverd en degelijk gereedschap ben erg tevreden!

Snel geleverd en degelijk gereedschap ben erg tevreden!

Correct en snel

Correct en snel

Top kwaliteit!!!

In deze periode toch heel snel kunnen leveren. Plus top kwaliteit

Goede snelle levering mooie prijs

Heb mijn pakket snel en voor een goede prijs gekregen als ik gereedschap nodig heb kom ik het hier de volgende keer weer halen!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ