Zo hoort het

Met mijn bestelling was er iets fout gegaan, waar ik nogal van baalde. Toen ik de volgende dag belde, kreeg een zowaar gelijk iemand van de klantenservice aan de lijn. Een eigen medewerkster van HBM Machines, die klantgericht en vriendelijk was en bekend was met het verkoop- en leveringsproces zodat ze echt kon helpen. Ze moest even wat uitzoeken en zou me terugbellen. En ja hoor dat gebeurde ook, alleen was het nu een andere dame, en die wist ook van de hoed en de rand, perfect. Het probleem was opgelost, ik zou mijn bestelling de volgende dag via DHL ontvangen. En ook dat gebeurde. De dag daarna ontving ik ook nog een email met de vraag of ik mijn bestelling in goede orde had ontvangen. Super goeie klantenservice, de dames daar maken het verschil.

Pack de trois fraise d'alésage

Vraiment pratique, petit format et gros potentiel pour un prix très abordable, environ 30€ livraison comprise, c'est arrivé rapidement, au top HBM, on continue l'aventure ensemble.

Tevreden

Over het algemeen tevreden. Snelle levering en goed materiaal. Het eigen merk materiaal vind ik toch wat “mager” uitgevoerd. Het volstaat maar mag zeker wel wat meer solide uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld de grote lijmklem van het eigen merk vind ik nogal fragiel en het mechanisme om de lijmklem te lossen gaat zeker niet soepel. Tot nu toe gebruik ik een hamer om hem los te krijgen?!

Lieferung erfolgt relativ schnell

Habe schon zweinal dort bestellt und musste mit dem Kundenservice kontakt aufnehmen. Alles verlief reibungslos. Sie versuchen Ihre Produkte auch selbst zu verstehen und korrigieren Ihre Beschreibung sofern etwas nichz gestimmt hat. Werde gerne wieder dort kaufen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super producten voor een goede prijs!

Led bouwlampen besteld. Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs!

Super emballage

Coupe carreaux 1200mm, reçu rapidement, emballage au top. L'ensemble parait solide, le passage du tuyau d'eau pour le disque à tronçonner et l'alimentation électrique du moteur ne sont pas placés au bon endroit, ils se pincent lorsque l'équipage mobile est en position repos. La crémaillère qui protège le câble électrique et le tuyau d'eau est déjà cassée à la base, le moteur n'est pas assez puissant, il aurait fallu au moins un 2000W, comme sur une meuleuse D230. J'aurai aimé pouvoir poster des photos...

Makkelijk door de website te kijken en gemakkelijk je producten te bestellen en super de snelheid in het aanleveren van je bestelde producten.

Für den Preis sehr gute Qualität.

Fijne goede winkel

Kwaliteit goede prijs snelle levering.

Sehr schnelle Lieferung

Die Bestellungen werden immer sehr schnell bearbeitet und geliefert

Uitstekend bedrijf

Een professionele bedrijf met veel professionele producten.

Werkt goed.

Werkt goed, alleen door de extra wielen lig het kantelpunt veel hoger. Daardoor is het moeilijker draaien op smalle trappen. Het plateau staat verder van het kantelpunt af.

Goed voor elkaar

Allerlei soorten gereedschap voor een goede prijs. Leuk om er te shoppen

Um den Preis echt stabiler motorhalter! Kaufe noch einen 2ten!

Habe den Motorhalter 450kg bestellt und bin top zufrieden. Mein M111 230 kompressor ist schon fest montiert. Einen 2ten bestell ich gleich nach.

Goed gereedschap en service

Compressor aangeschaft ml, waar ik zeer tevreden mee ben, stiller, geen lekkages. Heel blij mee.

Très satisfait

Très large choix d’outils et d’équipement à des prix abordables, avec une qualité qui à mon goût et très remarquable jusqu’à maintenant. Livraisons rapide environ 3 à 4 jours. Je recommande fortement

Très fiable

Je vien de faire ma première commande sur ce site , une qualité professionnelle à des prix très abordable. Livraison tres rapide! Je recommande fortement

Goed gereedschap voor een hele nette prijs

Ik koop bijna al mijn gereedschap bij HBM machines, omdat het allemaal van super kwaliteit is. Daarbij is het ook nog altijd goed geprijsd. Ik heb onder andere een set diepen doppen en verschillende lagertreksets besteld.

Snelle levering en goede adviezen

Goed gereedschap tegen redelijke prijzen! Fijne feedback bij vragen

Fantastische machines voor een betaalbare prijs

Na jaren lang in de bouw te hebben gezeten maar nu een ander soort werk verricht voelde ik me toch wel een beetje naakt zonder goed gereedschap. Ik ben toen, ook in verband met een verbouwing thuis, en beetje in de rondte gaan snuffelen op internet en kwam toen HBM tegen. Nu ben ik een aantal bestellingen verder en ben zo tevreden dat ik denk ik nog lang niet klaar ben met bestellen!. Ik wil gewoon weer goed gereedschap op de plank hebben liggen en daar zorgt HBM machines nu wel voor.

Très maniable, ne prends pas pas beaucoup de place!

Bonjour, Je suis content d'avoir retrouvé cette machine chez HBM, je possède déja la même depuis plusieurs années. La commande a été traitée rapidement. Salutation.

Prachtig materiaal, snelle levering

Prachtig materiaal, snelle levering

Hat alles gepasst: gerne wieder!

Ich habe ein Werkzeug bestellt, und flott und ohne Komplikationen geliefert bekommen. Das Werkzeug war gerade so wie beschrieben: also keine unangenähme Überrasschungen. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een complete gereedschapset in een praktische gereedschapkar

Het is fijn nu al mijn gereedschap bij elkaar te hebben in een compacte gereedschapwagen. Het gereedschap in de lades zijn logisch ingevuld en gemakkelijk uit de lades te nemen en weer op te bergen. Ik ben zeer tevreden!

Goed spul en betaalbaar

Het is goed gereedschap en snel geleverd Allen jammer als je een klein vraag heb je niet even kan bellen

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ