Voelt zeer degelijk aan.

Afmonteren vereist enige aandacht. Is wel gelukt, alleen het blokkeerhaakje zit scheef want dat valt niet in het daarvoor bestemde beugeltje.

Parfait

Service parfait !

100%

Reeds gebruikt met goed resultaat. Vlot geleverd, en tevreden

Snelle levering, prima prijs, degelijk product.

Overzichtelijke site, snelle levering, prima prijs, degelijk product.

Snel geleverd.

Erg tevreden over mijn bestelling. Snel verzonden.

Snel, betrouwbaar en kwaliteit.

Verwachtte een lange levertijd maar binnen 4 dgn had ik mijn bestelling in huis. Alles netjes verpakt en overeenkomstig de product spec.

goed verzorgd precies wat ik verwachtte

product op tijd en conform de bestelling geleverd.

Goede communicatie en snelle verzending

Goede communicatie en snelle verzending

Zending kwam gesplitst aan, in twee dozen. Had gemakkelijk in één gekund. Reden? (waarschijnlijk logistiek)

mooi product snel geleverd

mijn levering verliep goed jammere was wel dat het op twee dagen kwam maar drudukt voldoet aan mijn verwachting en ziet er tip top uit

Veel voor weinig!

Onlangs een doppendoos besteld 108 delig en werkt uitstekend. Voor €40- prima set , werk in de bouw er gaan nog wel eens doppen of bitjes verloren. Kortom ook voor weinig weer aan te vullen .

Een vlotte afhandeling van mijn bestelling

Een zeer goede en volte levering. Het contact met jullie via e-mail was zeer goed en duidelijk. De lintzaag werkt fijn Hartelijk dank voor het fijne product en fijne ,vlotte levering Groeten uit Kaulille Theo Vossen

Top product

Super !

Zeer goed en direct afgehandeld Zeer snelle levering ! Echt een aanrader ! Hier koop ik zeker nog veel gereedschap !

Werkt goed en makkelijk op moment te zetten

Gewoon een goed bedrijf.

Keurig op tijd geleverd, en zo als het hoort prima gereedschap.

Goede en snelle service

Goede en snelle service ondanks de Corona

Product is tijdig geleverd, in goede staat en van kwalitatieve aard.

Snel geleverd, goede trace mogelijkheid. Niet bepaald ecologisch ingepakt

Zowel het bestelproces op de website als de bezorging aan huis verliepen vlekkeloos bij HBM. Ze hebben duidelijk aangegeven dat de geselecteerde producten uit verschillende magazijnen komen en dus aparte track/trace nrs hebben. Tot hier prima geregeld. Eenmaal aangekomen, zag ik dat er 2 dozen (formaat 4x schoenendoos) waren gevuld met (Schrik niet!): 2x een bandenijzer. En in de andere 1x een bandenpomp. De rest waren luchtzakjes. Dit kan een stuk efficiënter HBM, zowel voor de postbezorger (die kon veel meer pakketjes kwijt in zijn bus) als voor uberhaupt de wereld :-) Afgezien hiervan een goede beoordeling voor het bestelproces en de aflevering zelf! Ik bestel in de toekomst weer bij HBM, in de hoop dat er wat met de feedback over het inpakken wordt gedaan.

alles ok

ik ben gelukking. snelle levering, goederen zoals beschreven, alles ok.

Goede levering en top gereedschap

Snelle levering en goed gereedschap

Toppruduct

Snelle levering en makkelijk te monteren

Geweldig.

Heb voor het eerst een bestelling geplaatst. De website is overzichtelijk en duidelijk. De afwikkeling van bestellen en betalen lopen vloeiend en duidelijk in elkaar over. De bestelling was netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen. En de bestelling was binnen de gestelde tijd binnen. Ook wordt je duidelijk en netjes op de hoogte gehouden van de fase waarin je bestelling zich bevind. Van begin tot eind. Klasse. Mvg E. Mulder.

Goede en duidelijke service

Duidleijk en snel geleverd wel heel veel mailtjes voor een bestelling

Zeker voor herhaling vatbaar. ruim assoritment en goede prijs kwaliteit verhouding

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ