Zeker voor herhaling vatbaar. ruim assoritment en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering van het produkt goed materiaal

Precies wat ik nodig had voor mijn schroefjes en moertjes

Ik had losse bakjes tegen de muur van mijn werkplaats, vol stof en zooi. Met het Raaco opbergsysteem heb ik alles in gesloten lades. De 'koffer' staat keurig op een plank. ik ben blij.

Veel keuze, snelle levering

Grote keuze in veel verschillende vakgebieden. Snelle levering en goede opvolging van de bestelling

goed en snel

goede peoctennalleenneen baggerentekeffoon medewerker

Enorme keuze en perfecte service.

De klantgerichtheid en het productaanbod van HBM is perfect. Top shop!

keuze is reuze

er is genoeg keuze in de overzichtelijke website ook het verzenden gaat ondanks alle (corona) drukte snel en soepel

Uitgebreide inschrijvingen van producten, erg concurrerend geprijsd, vlotte levering.

Mooie producten. Het door mij bestelde was exact zoals verwacht en voldoet aan mijn wensen. Werkt perfect

Het was er snel en op tijd

Naar de keuze op de site makelijk temaken was en netjes op tijd geleverd en dat in corona tijd de wel verdiende 5 sterren

Geweldig snelle levering

Ondanks de grote drukte, door Corona, was mijn bestelling binnen een paar dagen in huis. Grote klasse!!!!

super

snelle levering, goede kwaliteit en makkelijk te bestellen. Toppie

perfecte service, en zeer snel bezorgd.

Duidelijke website, goede informatie en binnen enkele dagen in huis.

gewoon goed en helder

Wat wordt beloof komen ze na.

Prima materiaal, snel geleverd.

Gewoon prima, was niet de 1e keer dat ik wat bestelde. Dus had ik dit ook verwacht :-).

Producten voldoen aan verwachting

Producten voldoen aan verwachting

Goed materiaal voor een goede prijs

Het materiaal is uitstekend en de prijs was toch goedkoper dan op andere sites. De levering was er binnen de afgesproken uren dus top

Super tevreden

Zeer goede winkel super snel en kwalitatief!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Het artikel voldoet aan alle eisen en is na de bestelling snel geleverd. HBM heeft een zeer gebruiksvriendelijke website en duidelijke en goede acties!

Ik werd goed op de hoogte gehouden betreft aanleveren product.

Prima verlopen. Netjes geïnformeerd.

Super snel binnen.

zeer vlotte afhandeling

zeer gemakkelijk te bestellen en een snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering ondanks drukte bij pakketbezorgers. Hier kom je ver(der) mee!

Kwalitatief goed product (voldeed geheel aan mijn eisen en beeld) Snelle levering Overzichtelijke webshop

Gewoon heel blij van alles

Snel kwalitatief en prijzig

Super winkel zeer snel

Goede kwaliteit en niet duur

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ