Laden reviews...
2 409 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Globalement, les avis sont positifs avec des livraisons rapides et des produits de qualité. Le rapport qualité-prix est apprécié. Quelques avis signalent des problèmes d'emballage ou de service client, mais cela reste minoritaire.
Je krijgt wat je vraagt. Ze doen wat ze beloven.
Thierry
Drogenbos, BELGIË
aangename ervaring om bij deze firma online te bestellen; ik zal vaker gebruik maken van hun diensten.
Bart Cop
Boom
Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Uitgebreid assortiment, snelle levering en duidelijke communicatie
JB
Eindhoven
Ik heb materiaal besteld die ik af en toe nodig hebt. Was zeer positief van de kwaliteit aan de lage prijs. Ook was de levering snel en correct.
Benny beyaert
Brugge
Komt zijn afspraken na en is zeer betrouwbaar
Nancy
hoofddorp
Hyundai motor pompen gekocht, starten direct en doen hun werk goed
Er Leget
Numansdorp
Prima snel en correct Voor herhaling vatbaar
M Willems
Deventer
Al is de klus nog zo snel HBM regelt het wel
WLAD Wolswijk
Bodegraven
Goede en snelle service. Wel jammer dat er geen telefonisch contact kan zijn...
J Rietveld
Uddel
snelle verzending en uitstekende productkwaliteit
Jacek Jedrysek
Zoetermeer
Makkelijk bestellen, snelle levering , product voldoet aan verwachting (rem teruggekeerd.
A.L Kersen
Nieuwlande
Ik heb mijn 5 kw electrische kachel snel ontvangen en het is goede kwaliteit
Hidde Hooghiemstra
Burgum
Zeer uitgebreid aanbod aan scherpe prijzen.
Robert De Schrijver
Buggenhout
Top materiaal voor een correcte prijs
Pieter
Aalst
Duidelijk en overzichtelijke webshop en komen keurig hun afspraken na.
Fred Hoogewoning
Nieuw-Vennep
De bestelde zaagbladen waren super snel binnen.
T. Wissink
Enschede
Super snelle levering zeer tevreden
m Hilberink
Wierden
Al vaker zaken gedaan met deze partij. Goede producten tegen zeer scherpe prijzen!
A. Verhees
Someren
levering niet compleet misten 1 keer HBM 75 mm K60 Schuurschijf met Roll on opname 5 stuk(s) | Artikelnr. 2549 € 4,95 4 geleverd in plaat van 5
jan
woerden
Had een onderdeel staan op melden als er weer op voorraad is. Na de melding dat onderdeel beschikbaar is, besteld en binnen twee dagen thuis bezorgt. Samen met andere items,ook nog eens prima verpakt gewoon super. Nog steeds heel te vrede. John
john visser
ZAANDIJK
snelle en goede levering.alles netjes en prima verpakt
mmh neijman
s.v.g
Omdat ik niet in staat was om het teveel verstuurde artikel terug te sturen, heeft HBM opdracht gegeven aan PostNL om het de volgende dag bij mij thuis op te halen. Grote klasse! Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Pieter Mostert
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Delivery was fast, and it arrived in good condition. The storage box has the feel of a quality product, it looks and works great. I should have purchased another one. Thank you.
L Valentiny
Den Haag
Ik had mijn bestelling snel in huis nadat ik deze gedaan had. Een product bleek defect. Na dit gemeld te hebben kreeg ik per omgaande een mail reactie dat een nieuw artikel al onderweg was. Super service zonder gedoe. Goed zo HBM!
Paul
Venlo
Was in 1e instantie niet op voorraad, via email netjes op de hoogte gehouden en binnen 1 dag in huis nadat het weer op voorraad was.
rr hollander
SPaarndam