Geweldig gereedschap

Ruime keuze aan gereedschap, En ook prijzen zijn goed

Leuke machine voor een redelijke prijs

Leuke machine waar je je hobby mooi kan uitvoeren

Facile et rapide

Commande de deux articles, reçu dans les temps, qualité des produits encore et toujours, un bon site que je recommande.

Produit de qualité mais quand on n'est pas professionnel il nous manque la notice

RAS

Fournisseur fiable et service irréprochable

Nous travaillons avec HBM Machines depuis plusieurs commandes, et nous sommes pleinement satisfaits de la qualité du matériel proposé. Les machines sont robustes, précises et parfaitement adaptées à un usage professionnel. Les délais de livraison sont respectés, le conditionnement est soigné, et le service client se montre toujours disponible et efficace. Une collaboration sérieuse et de confiance, que nous recommandons sans réserve.

Very satisfied!

I found HBM while surfing looking for tools. I ordered through the website, PayPal payment and everything was fast. Since I place the order to reception of things was less than a week. Packaging was great. Tools were exactly as described and very good quality. Also prices are unbeatable

Gedaan wat is beloofd.

Snelle levering tegen een nette prijs.

Hoe doet het

ja wat kan ik er van zeggen de zwieppe hef ok van zulke kachels dus ja ken ze al langer

De gereedschapswagen is van goede kwaliteit. De laden gaan heel prettig open en de wagen is robuust.

Top bedrijf

Heb al geregeld wat besteld en is altijd netjes op tijd geleverd en zijn mooie producten. Super tevreden top bedrijf

Mijn ervaring is superr

Altijd binnen 1 a 2 werkdagen binnen en krijg altijd gelijk een bevestigingsmail van je bestelling. Netjes verpakt beschermpapier in de doos bij je spullen wat je hebt besteld. En vooral het gereedschap is mooi spul top bedrijf.

Voldoet aan de verwachtingen

De werkbank werd tijdig en in perfecte staat geleverd. Montage is vlot verlopen. De werkbank ziet er stevig en goed uit. Voeldoet aan mijn verwachtingen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Exact volgens belofte en verwachting

Snelle levering en duidelijke berichtgeving vanuit HBM.

Uitstekende en snelle service

Steeds een snelle en fijne service. Producten rap geleverd maar ook snel vervangen door een nieuw product als er iets niet in orde was. De HBM powerfile is een goed product voor een zeer aantrekkelijke prijs. De schuurbandjes verslijten wel snel, dus koop er genoeg bij.

inmejorable calidad precio

Envio y comunicación ok,todo perfecto

Ich bin sehr zufrieden

Von der Bestellung bis zum Versand hat alles einwandfrei funktioniert. Die Abwicklung war schnell, unkompliziert und zuverlässig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vrijdag besteld, maandag in huis

Super snelle levering en kwalitatief degelijk materiaal!

Snelle levering en keurige assistentie van medewerkers

Vooraf telefonisch contact gehad over een product, hierbij goed geholpen. Product besteld en binnen 2 dagen in huis. Bij vragen over het product na aanschaf wederom goed geholpen door de medewerkers van de klantenservice!

Geweldig voor wat het dient

Ik heb alleen maar goede commentaren nog nooit problemen ondervonden altijd goed geholpen en als ik iets voor had direct correct geholpen geweest echt een aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Livraison rapide

Livraison rapide mais cependant un peu chère

Très bon matériel

Enrouleur électrique de bonne qualité, je recommande à 100%

Topkwaliteit voor topprijs!

Karretje met traploopfunctie gekocht voor 35 euro (tot 150 kg.). Werkt super en is stevig, lifesaver geweest tijdens verhuizing. Uitstekende prijskwaliteit verhouding.

2 x thuisblijven voor 1 bestelling is vervelend

Ronduit vervelend dat ik 2 x thuis moet blijven voor 1 bestelling. HBM schuift dit af op DHL en zegt dat ik het aflevermoment zelf nog kan instellen, maar bij veel bezorgdiensten werkt dit slecht of niet. Tevens doet HBM alsof het in mijn voordeel is dat er "alvast een deel word verzonden", maar ik moet als zzp'er 2 x thuisblijven en daarbij is het 2e busje onnodig belastend voor het milieu. HBM kiest voor een tijdrovende en milieu onvriendelijke oplossing, dat kan ook anders; cluster die bestelling en laat het in 1 x afleveren.

Très bon rapport qualité prix

Produits et délais de livraison conformes à nos attentes

Goede kwaliteit

Mooie werkbank met lades en een hefbrug uiteraard met stoel en motorkrik gekocht. Snel geleverd en op de aangewezen plaats neergezet. Het in elkaar zetten was totaal geen probleem en snel gedaan. Kortom mooi materiaal om mee te werken.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ