Onvriendelijk en Radiostilte
Bestel je voor *** euro aan spullen is het niet eens dagen maar slechts 3 uur later op een zondag avond ruim 20% goedkoper. Dus je belt maandag meteen even want dit is wel erg zuur. Absoluut niets mogelijk alleen 50% in shoptegoed, kort en onvriendelijk in paarse krokodil stijl. De dwarsheid viel rauw op ons dak, al was het 50% cash geweest was het al beter geweest.
Ik geef aan dan maar elders te bestellen en dat ze zending niet verzonden hoeft te worden. Dat zou al lastig zijn was het verhaal aan de telefoon maar ze zou het 'proberen door te geven'. Maar direct gemaild naar de klantenservice dat deze zending compleet geannuleerd kan worden.
Ruim een dag later krijg ik dan toch een verzendbevestiging in de mail waarop ik direct reply dat deze aan de deur geweigerd zal worden en ze het beter niet op het transport kunnen zetten om geen kosten te maken.
Op alle mails hoor ik tot op heden (4,5 dag) niets terug, de bestelling staat op vertraagd in het portaal. Complete radiostilte en nog geen terugbetaling.
Ik bestel al jaren bij HBM, maar dit soort ervaring maakt dat dat niet nog een keer zal gebeuren en mensen in mijn omgeving ook niet meer.
En dat alles vanwege een starre houding met een nare toon en daarna een gebrek aan communicatie. Bizar en jammer. Wat was er mis geweest met "Prima, wij annuleren de bestelling en betalen uw aankoopbedrag terug" ?