De producten zijn gewoon goed

Producten zijn goed heb ik gemerkt uit ervaring

Démonte pneus & equilibreuse

Très bon matériel, livré bien protégé.. et niveau utilisation rien à dire, simple rapide et efficace !

Goede keuze gemaakt

Voor het Vliegend Museum Seppe (zoek maar op ;-) een zaagtafel met extra zaagbladen, gehoorbescherming, een set kleine boren en een oplaadbare hoofdlamp aangeschaft bij HBM. Super goed gereedschap voor een aantrekkelijke prijs waar we erg tevreden over zijn. Bestellen op de overzichtelijke website is eenvoudig, de digitale communicatie daarna is perfect en helder, correct bezorgd binnen de aangegeven periode en degelijk verpakt. Niets op aan te merken dus. Ik ben en blijf een tevreden klant, privé maar ook voor het museum.

Top ervaring

Prijs-kwaliteit zeer tevreden ! Snel geleverd.

Matériel de bonne qualité

Plusieurs achats sur HBM machines Produits de qualité et à tarif raisonnable

Prachtige gevulde gereedschapskist

Prachtige gevulde gereedschapskist met Foam Inlays waardoor het gereedschap niet rammelt in de auto. De kwaliteit is echt prima en ik had nog ruimte over om mijn multimeter en wat boutjes en moertjes in de kist op te bergen. Door Black november was de levering 1 dag vertraagd maar hier was keurig over gecommuniceerd. Top!!

alles prima, snel geleverd

Goed gereedschap voor goede prijs. steeds binnen de paar dagen in huis.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte levering zelfs tijdens de black november deals!

Goede prijs/kwaliteit. Vlotte levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede voordelige koop en snel geleverd

Onlangs een hbm generator aangeschaft. Wat een mooi apparaat. Start gemakkelijk en is redelijk stil. Levert genoeg vermogen en is verrassend zuinig. Ondanks de drukte van black november snel ontvangen.

Très bons outils

J’ai commandé un établi, Malgré le retard prévu sur la livraison mon colis est arrivé rapidement, appeler par le livreur pour confirmation cela est très bien. En ce qui concerne la commande, l’établi est robuste, comme attendu, il est très propre et très maniable, je suis ravi de cette robustesse, et de la fabrication française! Je recommande HBM Machines sans hésitation! Et recommanderai sur le site sans soucis.

Top bedrijf

Goede website, keurige afhandeling. Produkt netjes en optijd afgeleverd.

Snelle bezorging, top apparaat

Doos was wel een beetje dun en gescheurd.

Caisse outils a tiroirs

Envoi rapide et soigné. Je déplore un bon de réduction qui n'a pas été déduit de ma facture d'achat pour cet article relativement onéreux.

Tres satisfait

J'ai acheté un nettoyeur haute pression et une débroussailleuse 4en1 j'en suis ravis

PRODUITS DE QUALITE - JE RECOMMANDE VIVEMENT

Très content de qualité et rapidité. Matériel robuste. Je recommande vivement le vendeur.

Tiptop

Produkt wie in der Beschreibung. Passt soweit super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bon produit et livraison rapide

Je suis à la 5 ou 6 ème commande et toujours satisfait cite sérieux a recommander

prijs kwaliteit goed

ervaring is heel goed. levering klopt altijd , na levering ook correct . gewoon dik tevreden na vele bestellingen.

Schlechte Kommunikation Storno von Artikeln nach über 1 Woche Lieferzeit

Ich bin sehr enttäuscht von der Abwicklung hab für eine vierstellige Summe eingekauft die Lieferzeiten wurden nicht eingehalten ( Artikel sind noch immer nicht angekommen) . Zudem wurde jetzt einfach ein Artikel storniert Geld war gleich drauf aber manchmal geht es nicht nur ums Geld jetzt muss ich mich umschauen wo ich es bestellen kann ( auf der Webseite ist es noch ganz normal verfügbar) ich bin mit der ganzen Abwicklung mehr als unzufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zufrieden

Immer schnell geliefert und gute Ware für den ambitionierten Heimwerker. Ob für Profis was dabei ist, kann ich nicht beurteilen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

simple rapide prix très correct

Produit de qualité commande reçu rapidement

Onvoldoende

4 lijmklemmen in 1 set besteld en ontvangen, tot zover prima. Dan blijkt dat de maatvoering van de klemmen niet uniform is en dus niet voldoen om samen te worden gebruikt. Gemeld bij klantenservice via email, resultaat nul. Tot op heden niets gehoord, buiten een bevestiging van ontvangst.

Snelle service, duidelijke communicatie. Snel en netjes geholpen na ontvangst van beschadigt artikel door transporteur. Meteen iemand aan de telefoon, geen lange wachtrij. Artikelen zijn ook zoals beschreven.

qualité professionnel !

La société HBM est une société sérieuse et soucieuse de ces clients. Une petite erreur d'oublie d'un article à la livraison le problème à été résolu et livré en 72h au top. Ce qui est des produits je dis tout simplement qualitatif ! Merci à vous HBM À très vite pour de nouveaux achats

Mooi spul voor nette prijs :-)

Wat lager demontage/montage setjes gekocht, nog niet gebruikt maar het ziet er veelbelovend uit!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht