En un mot " PARFAIT"

tout ce passe toujours bien avec vous la qualité les délais de livraison en gros rien a dire. Je recommande vivement HBM.

absolument ravi

Site clair et facile à naviguer Produits bien décrits, conformes à mes attentes Paiement sécurisé et rapide Livraison dans les délais, emballage soigné Matériel de qualité rien à redire Je recommande vivement ce site à tous les passionnés de bricolage ou professionnels à la recherche d’outils fiables. Une expérience d’achat sans faute

Goede producten en snelle levering

Meerdere malen al besteld en zeer tevreden over de gereedschappen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel, betrouwbaar, redelijke prins

Ok

Parfait

traitement et expédition rapide

Bons produits

Bons produits expéditions rapides et soignées

Calidad precio

Soy pintor y la lijadora que os he comprado no tiene nada que envidiar a las de marcas muchísimo más caras estoy encantado, no tengo duda de su calidad .

• ¿Nos recomendarías?

Heel goed gereedschap voor heel weinig

Geweldige kwaliteit voor heel weinig geld. Snelle bezorging en erg mooi spul, zeker de mid range lijn.

Kreeg een (bijna) gratis reserve onderdeel welk nergens te koop was

Wilde koolstofborstels met een niet gangbare maat (zelfs TEMU en Alibaba niet) voor een HBM machine, welke niet direct bij hen gekocht was. Moest eerst even iets kleins/anders via de webshop bestellen waardoor ik klant van hen werd, en kon daarna het reserveonderdeel gratis krijgen!

Super tevreden over mijn aankopen.

Voor de 5de keer al een bestelling gedaan bij HBM Machines. Alweer super tevreden. De handigheid en de snelheid bij het gebruikt van de aangekochte tools is verbluffend. Echte aanrader en prijs/kwaliteit is enorm goed.

Schnelle Lieferung,top Kundenservice

Ich habe meine Werkstatt komplett erneuert und dazu die modularen Werkstattsysteme gekauft. Die Qualität der Produkte ist hervorragend und sehr hochwertig verarbeitet.Ein paar kleinere Transportschäden waren vorhanden, doch bereits innerhalb von 24 Stunden wurde mir eine faire Entschädigung angeboten – ein wirklich vorbildlicher Service. Die Lieferung erfolgte innerhalb einer Woche per Spedition, schnell und reibungslos.Das gesamte Team war äußerst freundlich, hilfsbereit und kompetent. Ich bin rundum zufrieden und kann dieses Unternehmen uneingeschränkt weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prijskwaliteit is goed

Nu al meerdere producten gekocht, hierbij vind ik de prijskwaliteit verhouding goed.

Kwaliteit en snel geleverd

Heb 2 lieren aangekocht 1 draadloos 800 kilo en 1 met draadafstandsbediening 600 kilo Super krachtig en sterk voor elk hijs werk Zeer tevreden mee En ook nog snel geleverd

Top machine

Ik moest gleuven voor electriciteit buizen maken en met deze machine gaat dat helemaal top. Met een goede stofzuiger op de slang gebeurt het zo goed als stofvrij. Een echte aanrader .

Bestel al jaren bij hbm machines en het is altijd netjes en op tijd geleverd gewoon top service. De winkel zelf is ook echt een aanrader om eens te gaan kijken

De l’équipement pas chère pour ce lancer

J’ai commandé des outils pour le lance dans la carrosserie et j’en suis content je me sens pas voler et pour certain outil comme la ponceuse et ça ne bouge pas , avec les promotions qui rendent les produits encore plus interessants je suis sûr que ça été mon meilleure de choisir hbm

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Always good quality tools!

I have bought many different things by HBM Machines .Never any problems. The best Quality tools only. You can not go wronge with HBM products!

Gute Ware und schnelle Lieferung.

Ich bin sehr zufrieden! Die Ware ist von sehr guter Qualität und wurde super schnell geliefert. Alles bestens – gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goeie artikelen

Goede materialen en machines van HBM ben er zeer tevreden mee

Snelle en correcte afhandeling

Van bestellen tot levering. Top. Product degelijk verpakt voor transport.

Geweldige service

Na pech te hebben met enkele toestellen, werd ik optimaal en vlot geholpen. Nog altijd enorm dankbaar voor

PRACHTIGE MACHINE

Voor iemand die zich elke dag bezighoudt met katten die overal vies maken, zeer blij met t aankoop. Heel handig om je vloer schoon te krijgen!

Elle fait des étincelles

Neuve. Je l’utilise pour polir et des la première installation la machine saute et fait des étincelles. C’est une catastrophe

• Nous recommanderiez-vous? Non

Helemaal super

Op zaterdag een aardige bestelling geplaatst en dinsdag alles netjes geleverd. Super service.!!!

stelling besteld, dik tevreden, kejjer stevig. klein minpuntje aanwjzing was door transport verscheurd

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht