ouderwets goed

Heerlijke ouderwetse vriendelijkheid. Personeel is zeer geduldig en attent ondanks de grote drukte in de winkel. Het voelt als in een oase om zo geholpen te worden. Producten zijn goed en de service is nog beter dan goed. Kortom een gevoel van thuiskomen.

Professioneel in alle opzichten

Tijdens de ‘Black November Deals’ de 17-delige werkbank/kasten gekocht, voor een prijs die zelfs zonder deze korting veel lager was dan bij alle andere aanbieders. Ook de verzendkosten (500 kilo pallet naar Texel) vielen hierdoor mee. Supereenvoudig in elkaar te zetten, let er wel op dat er ook kastjes en andere materialen in de grotere objecten verpakt zitten! Oerstevig, mooi dubbel houten werkblad, en alle kasten zijn aan elkaar te schroeven, dus zeer stabiel. Verder een duidelijke stapsgewijze beschrijving. Dus nu van een puinhoop van een schuur een superopgeruimde werkplaats met meer dan voldoende ruimte voor al het gereedschap en alles wat je verder kwijt wil. De bijgeleverde stopcontacten (ook voor opladen telefoon etc) en de luchtaansluiting maken het geheel professioneel en compleet. En als bonus - ook nog mijn favoriete kleuren!

Niet goed deze keer

Geen goed materiaal geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Geweldig dat het tijdig binnen is

Erg blij mee dat het snel binnen is. Ondanks de drukke november maand. Dankje wel. Voor gebruik is het nog te kort om er iets zinnigs over te zeggen.

expérience au top

RAS sur la qualité des produits, les délais, et les tarifs sont très intéressant.

Einfach Spitzenklasse!

Ich habe einen Plattenwagen bestellt, dieser wurde sehr schnell geliefert und sprengt alle Erwartungen, TOP Qualität und Mega Preiswert. Vielen Dank, Ihr ProfessorHolz.de

Fantastische winkel met heel veel voorraad en een goede kwaliteit

Hier winkel ik graag

Aanbevolen qua levering en topprijzen

Alleen maar positief! verzorgde levering en prijs kwaliteit is erg goed. Zeer tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Poor Customer Service Experience - Mauvaise expérience avec le Service client - Schlechte Erfahrung

As a potential new customer of HBM Machines, I was quite disappointed with my experience with their customer service. I asked if a small commercial gesture could be made to help me finalize my first order - but by the time I received a reply, the discount shown in my cart had disappeared, and no flexibility was offered despite the situation. The response I received felt very generic, with no real consideration for my context or my intention to start a customer relationship on the right foot. A pity, especially for a first experience. Nouveau potentiel client chez HBM Machines, j’ai été assez déçu par mon expérience avec le service client. J’avais sollicité un petit geste commercial pour finaliser ma première commande - le temps d’obtenir une réponse, la réduction affichée sur le detail de ma commande dans mon panier avait disparu, et aucune flexibilité n’a été proposée malgré la situation. La réponse reçue était très standard, sans réelle prise en compte de mon contexte ni de ma volonté de débuter une relation client sur de bonnes bases. Dommage, surtout pour une première expérience. Als potenzieller neuer Kunde von HBM Machines war ich von meiner Erfahrung mit dem Kundenservice ziemlich enttäuscht. Ich hatte um eine kleine kommerzielle Geste gebeten, um meine erste Bestellung abzuschließen – doch bis ich eine Antwort erhielt, war der in meinem Warenkorb angezeigte Rabatt verschwunden, und trotz dieser Situation wurde keinerlei Flexibilität gezeigt. Die erhaltene Antwort wirkte sehr standardisiert, ohne wirkliche Berücksichtigung meines Kontexts oder meines Wunsches, die Kundenbeziehung auf einer positiven Grundlage zu beginnen. Schade, besonders für eine erste Erfahrung.

Snel en goede prijs

Mooie prijzen en acties, ook alles al snel in huis

Goed van kwaliteit

Ze hebben leuke aanbiedingen en mooi gereedschap. Een snelle levering. Prima zaak

Top Preis, schnelle Lieferung, Top Produkt

Ich hab ein einen Starkstromverteiler gesucht und ein wenig die preise verglichen. Auf HBM kam ich nur aufgrund des sehr günstigen Preises. Bestellen und bezahlen war super unkompliziert und schnell erledigt die Lieferung kam pünktlich. Das Produkt ist qualitativ top definitiv kein billigmüll.

excellent!

Ravis de mon achat. Livraison rapide, matériel de qualité à un prix plus que correct, je commanderais de nouveau sans hésiter !

Goeie kwaliteit, snelle levering

Goede producten van prima kwaliteit

Goeie prijs voor een prima product

De kwaliteit en prijs is perfect voor iemand die niet iedere dag aan het klussen is.

Zeer klantonvriendelijk

Bestelling van een werkbank van €899 gedaan, op 31-10 geleverd gekregen. Tot mijn stomme verbazing zag ik 2 dagen erna dat deze nu met korting nog maar €629 kostte. Direct email naar klantservice gestuurd. De reactie na een week wachten,"we kunnen je een kadobon aanbieden voor de helft vd prijs (minus verzenkosten)". Ik heb voorlopig geen spullen meer nodig dus wat moet ik met een kadobon? Als ik het retouneer en opnieuw koop ben ik incl. verzendkosten nog beter af dan wat ze nu bieden maar hebben ze nog veel meer logistiek werk. Dat dringt niet echt door. Nog geen reactie gehad op mijn verzoek om hier eens wat klantvriendelijker mee om te gaan. Ik zie dat ik niet de eerste maar zeker ook niet de laatste ben die geconfronteerd wordt met deze klantonvriendelijke houding.

zeer tevreden.

prijs kwaliteit perfect. doet wat hij moet doen. levering was weer in orde .

Très bien

Très bon rapport qualité prix, rien à redire.

Top gereedschapskist met al het gereedschap wat je nodig hebt

Top geregeld en snelle verzending

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mise en place de mes serre joints bois pour un projet

J'avais besoin de grands serre joints bois pour un projet sur des volets en bois grand battant. J'ai sauté sur l'occasion quand une promotion est arrivée sur des serre-joints.

Livré mais rien est arrivé

Je commande une pallette avec une scie est une malette pas eu de livraison c'est noté livré sur le site que faire? J'ai envoyer un mail je n'ai pas encore de reponse... Ma premiere commande c'est super bien passée je ne comprend pas.

Bon choix

Bonne variété de choix et qualitatif

Todo conforme al anuncio

Buenas ofertas para la relación calidad/precio de los productos.

<Juiste en degelijke materialen

Ik heb al heel veel gekocht bij HBM en ben altijd tot nu toe tevreden. De materialen en machines zijn uitvoerig getest, met een positeif resultaat.

parfait

produit de qualité a prix bas, livraison rapide

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht