snel en accuraat

Heb de boor/frees machine bekeken en besteld. Hij kwam vlot binnen met een duidelijke beschrijving om hem te installeren en bedrijfsklaar te maken. Mooi machientje

goed product

scherpe zaag, slap zaagblad, mooie lange steel.

Très bonne expérience

La commande a était expédier très vite les délais de livraison son respecter et le matérielle de qualité

Snelle levering en machine is boven verwachting goed

Einfache Handhabung

Schnelle Lieferung gute Qualität

Zeer goed!!

Bestelling geplaatst bij hbn , op 2 mei netjes op de hoogte gehouden van de bestelling, en op de afgesproken leveringsdatum dag ruim voor tijd bezorgd door de transporteur, zeer goede ervaring en alles netjes verpakt top service!

Totalmente soddisfatti

Consegna rapidissima, articolo addirittura sopra le aspettative, siamo stati talmente soddisfatti che ne abbiamo ordinato subito un'altro

Makkelijke webshop en scherpe prijzen. Updates over de levering. Prima

Bonne machine démonte pneu

Machine de très bonne qualité

Kwaliteitsvol product

Duidelijke website met daarin voldoende aanbod. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd met een duidelijke communicatie en administratie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bon rapport qualité/prix un peu lourd mais c'est normal vu que l'on peut utiliser des pointes de 90m

Pratique pour mon cabanon il reste la maison en grèbe a faire...

Contenu conforme, packaging modeste

Le matériel est en adéquation avec ce que je recherchais. Je voulais des clés dynamométriques avec les boulons avec protection pour les jantes. Juste un peu dessus sur le packaging. A la 1ère ouverture, j'ai senti directement la faiblesse de la boîte de rangement.

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Snelle levering niet duur

Déçu par le transporteur

La livraison s’est assez mal passée, le transporteur a littéralement laissé le colis de 500 kilos sur le trottoir devant l’entrée ce qui fait qu’il empêchait le passage sur le trottoir ainsi que l’entrée et la sortie du bâtiment Il n’a rien voulu savoir quand a la possibilité de rentrer le colis plus à l’intérieur,il n’avait qu’un simple transpalette inadapté à la grandeur de la caisse,de surcroît il me reproche de ne pas lui avoir dit que c’était un grand colis !! C’est lui le livreur il me semble ! Pour ce qui est du pont une notice explicative en français et surtout plus détaillée quand à la mise en service du pont serait la bienvenue !

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Satisfait

Expédition rapide, produit conforme aux attentes , tout est ok

Werkbanken uitermate geschikt voor mijn gitaren business!

Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een geschikte werkbank, die stevig genoeg diende te zijn en vooral in de hoogte verstelbaar tot 90 à 100cm. Ik doe afstellingen en onderhoud van gitaren en dat kan je enkel rechtstaand op een goede manier doen. Enkel bij HBM heb ik dit kunnen vinden. Ondertussen heb ik 3 werkbanken aangekocht, die in een U-vorm aan elkaar aansluiten, met als extraatje een HBM opbergkast met deur en 5 laden. Hier kan ik mijn afstel- en onderhoudsmateriaal haast volledig in kwijt. Superblij met mijn aankopen en ondertussen al vele complimenten ontvangen over dit professionele materiaal. Sterk werk, HBM!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden, snelle afhandeling nette prijs

Snel geleverd en goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Super kwaliteit ook voor professioneel gebruik! Keuze uit veel producten. Met leuke prijzen.

Snelle levering, goede service, mooie producten

Goede kwaliteit, goede prijzen

HBM heeft een ruim aanbod gereedschappen tegen goede prijzen. De kwaliteit van de producten is zeer goed. In de afgelopen maanden regelmatig gereedschap besteld bij HBM. Tot nu toe altijd naar tevredenheid. Mijn meest recente aankoop is een grondboor op benzine. Enorm tevreden over dit product. Ruim assortiment, snelle verzending en goede klantenservice.

Mooi setje en snelle levering

Vrijdag de set bestelt zaterdag was het al binnen. Super snelle levering binnen 1 dag ik ben er blij mee, Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding doet wat die moet doen zeker een aanrader en ik zal de volgende keer zo weer bij HBM bestellen.

Prima winkel

Veel keuze in verschillende machines tegen scherpe prijzen. Snel geleverd.

Commande facile, livraison rapide, matériel satisfaisant

Le mors mobile est bien fixé et ne s'élève pas au serrage. Course appréciable. La plaque coulissante de retenue du mors mobile (sous l'étau) est bien usinée et assure un guidage correct. Les mors ne sont pas rectifiés mais l'ensemble reste cohérent d'autant plus en considérant le prix de cet étau.

Overzichtelijk en vlot

De bestelling en levering vlot geleverd. Aanrader

Aankoop en levering prima, nazorg slecht

Besteld autobandenpomp Hazet op 10 apr 2025. Insteek Euro paste niet op mijn persluchtkoppeling. Zelf aangeschaft een Orion K1 insteek, passend op mijn koppeling. Bij monteren van deze Orion, heb ik die te vast gedraaid waardoor het handvat van het pistool scheurde. Het pistool werd hierdoor onbruikbaar door groot luchtlek. Uw klantenservice kon mij niet helpen omdat het een te kleine opdracht was. Einde verhaal. Ik heb nu een onbruikbare bandenpomp van HBM

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht