Geen groene instelling bij HBM

ik heb een klacht over uw inpakafdeling. Ik heb in deze order 3 dingen besteld die met gemak in een brievenbus doos gekund hadden. Wat schets mijn verbazing ik krijg een doos thuis waar jullie halve assortiment in past. Iemand is duidelijk te lui geweest om een kleinere verpakking te pakken en heeft dit verpakt zoals op bijgaande foto's te zien is. Ik ben geen klimaat freak, maar ik vind wel dat we geen lucht moeten versturen en passende verpakkingen moeten gebruiken om de co2 foo print zo klein mogelijk te houden. Ik heb zelf ook een webshop en als we lucht gaan versturen worden de prijzen van het opsturen uiteindelijk alleen maar hoger. Advies is om verpakking op maat te gebruiken ook van POSTNL of DHL.

heel goede ervaring door de jaren heen

ben al jaren klant bij HBM en altijd tevreden van de service en materialen bij problemen word je goed geholpen bij vragen over producten die niet duidelijk genoeg zijn word je ook goed geholpen met afmetingen enz zeker aan te raden om bij HBM te kopen

Slecht

Slijptol één keer gebruikt en nu al stuk. Waardeloos. Zeer teleurgesteld.

HBM - Gewoon Beter

Inmiddels al heel wat jaartjes klant en koop ook steeds groter gereedschap, kwalitatief uitstekend en voor een mooie prijs. Geen gezoek en geneuzel, HBM heeft het en is gewoon beter.

Mooi gedaan

Prima apparaat mooi bezorgd en snel maar belachelijke grote dozen

Goede kwaliteit van de bestelde producten

Snelle levering en goede website.

Correct, snel en goed verpakt geleverd.

Voor mij onbekende leverancier blijkt bij eerste kennismakingen en opvolgende orders een betrouwbare partner. Heldere webshop, duidelijk over kosten en levertijden en vooral snelle afwikkeling. Ook bij betaling per bank, welke wel eens wat tijd kan kosten. Wij zijn erg tevreden.

Niet het gewenste resultaat.

Lagertrekker voldoet niet. Krijg mijn motorfiets-wiellager er met geen mogelijkheid uit. Had gehoopt dat het met de aangeschafte lagertrekker wel zou lukken. Nu toch verder op een onorthodoxe manier. Helaas!!!!

Spulleke

Weer een super stukje gereedschap. Voor een mooie prijs. Dat wil iedereen toch

Kwaliteitsproduct

Heb de opvouwbare steekwagen voor trappen nog niet gebruikt maar het product ziet er zeer solide uit. Zal deze met veel plezier gebruiken.

prima service van HBM

Heb een kar om goederen besteld voor onze school. Op de website van HBM stond goed beschreven wat de specificaties van het product zijn. Ik heb de kar besteld en binnen een paar dagen is het product afgeleverd. Precies wat op de site vermeld staat en inmiddels hebben al heel wat collega's de kar tot tevredenheid gebruikt om allerlei spullen te vervoeren. Wat als zeer positief wordt ervaren zijn het gewicht wat er vervoerd kan worden en de grote wielen waardoor ook oneffen ondergronden moeiteloos genomen kunnen worden. Volgende keer zullen we zeker weer bij HBM bestellen.

Mijn hobby winkel

Nog nooit heb ik iets gekocht bijn HBM waar ik spijt van had. En een goede en snelle service.

kwalitatief mooie spullen en goed gereedschap, gap!

Kwaliteit hoeft niet te veel te kosten. Bij HBM kom je altijd met een mooie prijs uit, en het assortiment is enorm breed.

Supersnelle levering, goede service

Ik kon heel goed mijn pakket volgen. Ondanks dat het een zwaar gewicht was en onze tuin lang en met veel opstapjes hebben ze het netjes naar de deur gebracht. De machine is van zeer goede kwaliteit en ben daar heel blij mee. Goed gereedschap is het halve werk dus ben ik al bijna klaar. Kortom… zeer tevreden.

Makkelijk besteld snel geleverd goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen op de website en goed omschreven. Vlot aangegeven dat de bestelling in order is gezet en klaar voor verzending. Kwaliteit is zoals de beschrijving aangeeft dus geen verrassingen achteraf. Top geregeld

Uitstekend geregeld.

Snel geleverd en niet duur. De afzuiging werkt prima en was makkelijk te monteren.

Gewoon top!

Snelle levering, en gewoon een top product voor weinig geld (polijstmachine). Ik bestel hier zeker weer ( zojuist gedaan).

Gewoon goed

Snel en goed , spullen zoals verwacht en de service uitstekend . Ook de klantenservice !

Geweldig handig

Was het eerst altijd een hele toer om ergens te kunnen komen met de persluchtslang, het is nu een fluitje van een cent. De montage ging heel erg makkelijk, de haspel hing zo aan de muur. Nu is het volop genieten van het bereik van de persluchtslang. Ook het oprollen zorgt voor zeer veel gemak, de haspel rolt zonder problemen zeer makkelijk op mede door de slang geleiding in de trommel. Het is aldoor weer een genot om de slang te gebruiken, ik hoef er niet tegen op te zien om de slang weer op te bergen, integendeel het is een groot plezier om de slang weer op te rollen. Een klein rukje aan de slang en de rest gaat helemaal vanzelf!! Super!!

Helaas … hier slaat HBM de plank mis

Ik had een acculader besteld voor accu’s met een capaciteit van maximaal 210AH. De lader werd snel verzonden. Na ontvangst en het bestuderen van de handleiding blijkt dat de lader alleen geschikt is voor accu’s met MINIMAAL 92AH en MAXIMAAL 210AH. Dit staat echter niet op de site. Aangezien de meeste auto accu’s zo’n 45 tot 75AH zijn is de lader voor mij onbruikbaar. Na contact met de klantenservice willen ze de lader alleen retour nemen als ik zelf de retourkosten betaal en dan krijg ik het aankoopbedrag terug. Ik moet dus zelf de verzendkosten en de retourkosten betalen. Bijna 15 euro kwijt en geen lader. Alleen omdat er onvolledige informatie op de site staat.

Alles perfect

Optijd gelevert en netjes verpakt, ook top gereedschap

Niet goed

Door de waterdruk springt het verbindingsstuk heel vaak los, is zeer irritant

Kost wat tijd om in elkaar te zetten maar dan heb je ook wat!

Snelle levering om mee te beginnen. Komt als een bouwpakket binnen, dus je moet er even de tijd voor nemen. Eenmaal in elkaar zit is het zeer degelijks én een mooi blad. Mijn eerste werkbank en blij dat ik deze van HBM heb genomen!

Prima en snelle levering

Makkelijke site en snel gevonden wat ik nodig heb. Alleen jammer dat er niet op rekening betaald kan worden want dan had ik meerdere keren besteld. Nu alleen wat ik echt nodig heb.

Geweldige machine.

Sterke machine die doet wat je er van verwacht. Helaas geen Nederlandse handleiding, terwijl het bijgeleverde Engelse handleiding op één bladzijde in het Nederlands kan.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht